Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah.

link
Elképzelhető most így a hirdetéseket specifikusan e szerint nézve és a 99-00 pedig fekete-fekete párosítással.
Mintha a 2001-2002-esek fekete blokkházzal és ezüst henger-hengerfejjel lennének.
Énis így tudtam:) Köszi azért a segítséget! Legalább már tudom, hogy ha vegyes vágott akkor az nem természetes a dolog:)
Uhh..........elcsesztem 2003 után inyektor és szögletes váz de 04 ben volt macinálás a segédvázzal így átmeneti.05 után fekete vázas.
Énis erre gondoltam, csak hátha valami gyári dolog, de nekem is az első verzió tűnt reálisnak. Köszi:)
Akkor már a 2002 es is injektoros lenne? Hiába azok még a régi vázasak? Egyébként én nem a blokk, hanem magára a hengerre gondoltam és a hengerfejre. Nem tudom lehet félre értettük egymást? A feszszab ára kbre hol mozog?
Szerintem ha vegyes a henger és a hengerfej színe, akkor az cserélve lett. Innentől kezdve te döntöd el, hogy kell e. Nyilván volt oka, hogy hengert- ill fejet cseréltek rajta.
2001 előtt karbis.Nem olyan rossz de van pád dolog ami miatt felejtős ezek egyike a fesszab.Persze ha jó állapotú és kevés a píz akkor jöhet.
A 01 utáni inyektorosak jók de 2004 után fekete a váz ezüst a blokk.Szín meg évjáratonként változik.
A 2003 előttiek, de speciel amin felemás volt az egy 1999es volt. A lényeg csak annyi lenne, hogy ez jelenthet-e valami féle javítást? Vagy ez normális? Illetve mikor milyennek kellene lennie a gyári színnek?
Évjárat?
Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy sv 650 vétel előtt állok. És látok mindenfélét érdekelne, hogy a henger és a henger fej színe mitől függ és mi a gyári szín? Mert láttam már olyat, hogy teljesen fekete az egész, olyat is amelyiken fémszínű az egész és vegyeset, ahol felemás? Mi az eredeti? Ja és a feszszabályozó mikor szokta megadni magát lehet tudni? Ára mennyi körül mozog? Köszönöm a segítséget!
otthon fekszik egy hiflo feleslegesen..:-)
Jah.Hétfőn estére megpróbálom nyélbe ütni hogy levigyék.
Oksa. Akkor addig nem keresek.
Az üzletkötő jön.Hogy mikor megy le azt passz.Hétfőn rákérdezek mert hoz le ide egy puffot.
Jövő héten mennek hozzád?
De mint mondtam esetleg leszervezem hogy az üzletkötő lejuttat egy akksit a Sofart kecskeméti gyárába te meg beslattyogsz érte.
Nem kifejezetten.
Neked is rövidebb Nagykanizsa Kecskemét felé?
Monjuk nagykanizsára megyek hamarosan.
Talán 20.-a körül.
Na oda végképp nem járok...szerencsére, oda a GE-nek járnak páran, de katasztrófa...
Nagykanizsa felé is erre rövidebb az út.
Ritkán és azt is rapszódikusan, mindig előző este tudom meg hova megyek másnap...