Akkor már a 2002 es is injektoros lenne? Hiába azok még a régi vázasak? Egyébként én nem a blokk, hanem magára a hengerre gondoltam és a hengerfejre. Nem tudom lehet félre értettük egymást? A feszszab ára kbre hol mozog?
Szerintem ha vegyes a henger és a hengerfej színe, akkor az cserélve lett. Innentől kezdve te döntöd el, hogy kell e. Nyilván volt oka, hogy hengert- ill fejet cseréltek rajta.
2001 előtt karbis.Nem olyan rossz de van pád dolog ami miatt felejtős ezek egyike a fesszab.Persze ha jó állapotú és kevés a píz akkor jöhet.
A 01 utáni inyektorosak jók de 2004 után fekete a váz ezüst a blokk.Szín meg évjáratonként változik.
A 2003 előttiek, de speciel amin felemás volt az egy 1999es volt. A lényeg csak annyi lenne, hogy ez jelenthet-e valami féle javítást? Vagy ez normális? Illetve mikor milyennek kellene lennie a gyári színnek?
Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy sv 650 vétel előtt állok. És látok mindenfélét érdekelne, hogy a henger és a henger fej színe mitől függ és mi a gyári szín? Mert láttam már olyat, hogy teljesen fekete az egész, olyat is amelyiken fémszínű az egész és vegyeset, ahol felemás? Mi az eredeti? Ja és a feszszabályozó mikor szokta megadni magát lehet tudni? Ára mennyi körül mozog? Köszönöm a segítséget!
link