Első lámpa és a műszerfal jó, ott nem tapasztaltam.
Elvileg ha fesszab. ezeknek is kellene " vibrálniuk" nem?
Utálom a géjármű villamosságot, autónál is ezzel szívok éppen.
Fékre is érdekesen reagál, hátsó féknél működik rendesen, viszont az első féknék amikor kattan a féklámpa kapcsoló még jó, viszont ha behúzom teljesen a kart mintha nem is fékeznék. Ha lehúzom a féklámpa kapcsolóról a csatlakozót, akkor is marad a gyenge fény és vibrálás.
Sziasztok!
Vacakol a hátsó lámpám. Halványabban világít mint kellene, és járó motornál "vibrál".
Nem maga a lámpatest a ludas, kettőt is próbáltam ugyanaz a jelenség. Olyat is tapasztaltam hogy a lámpatest alsó felén lévő ledek erősebben, míg felsők gyengébben világítanak.
Féktől független állapot.
The beginning of a beautiful friendship. Ez neked való lenne.
9-éves sérülésmentes szinte csak agyig pakolt túraképekkel de valahogy sehova el nem jutott épp most megdöglött KM órával.
Mé van az hogy az emberek hanyatt homlok dobozrendszert vesznek és sose használják mert a 7-8-10 éves gépben csak 20e km van?
Ha összeraktam a gépet lehetne menni egy kört.
Jövő hétvégére szerintem még nem lesz kész.....
A többit nem tudom ..
Elvileg ha fesszab. ezeknek is kellene " vibrálniuk" nem?
Utálom a géjármű villamosságot, autónál is ezzel szívok éppen.
Fékre is érdekesen reagál, hátsó féknél működik rendesen, viszont az első féknék amikor kattan a féklámpa kapcsoló még jó, viszont ha behúzom teljesen a kart mintha nem is fékeznék. Ha lehúzom a féklámpa kapcsolóról a csatlakozót, akkor is marad a gyenge fény és vibrálás.
biztos előre megvette a dobozokat de nem jött be a számítása és nem tudott túrázni, ezért porosodnak a szekrényben a dobozok
A valótlan km-t elvileg már büntetik,nem?
Bár nem jellemző.
Vacakol a hátsó lámpám. Halványabban világít mint kellene, és járó motornál "vibrál".
Nem maga a lámpatest a ludas, kettőt is próbáltam ugyanaz a jelenség. Olyat is tapasztaltam hogy a lámpatest alsó felén lévő ledek erősebben, míg felsők gyengébben világítanak.
Féktől független állapot.
Valakinek ötlet?
Ez neked való lenne.
9-éves sérülésmentes szinte csak agyig pakolt túraképekkel de valahogy sehova el nem jutott épp most megdöglött KM órával.
Mé van az hogy az emberek hanyatt homlok dobozrendszert vesznek és sose használják mert a 7-8-10 éves gépben csak 20e km van?
A képen látható fekete hasidom 15 pénzért eladó (tartó fülekkel együtt, csak fel kell rakni)
ha vkit érdekel, akkor sikítson...