Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már, bocs , de a jó édes anyját az ilyennek... ,
jó hogy időközben nem értem rá hogy megvegyem , mert én is nagyon agyaltam rajt! Sajnálom viszont , hogy te így jártál!
Akkor csak van cím?
Postai utánvéttel fizettem, 10.000-ért ahogy hirdette + a posta. Tudom nem is kell várni ennyi pénzért a csodát, de elég sok cuccot vettem már magánembertől utánvéttel és még sosem történt ilyen.
Hát akkor köszönöm a megerősítést! Maradok a gyárinál, elég a sportdob a hangnak, erőből meg van így bőven :)
Lassan kell egy másik légszűrő............megin pénzkiadás.12e és most ránéztem.
én sem kínlódnék azért a pár lóért.Tapasztalatból mondom.
Kár ebaxni azt a jó gépet a légyszűrővel.
illik valóban...
Légszűrő cserére gondoltam, ahhoz már illik hozzáhangolni?
Valamennyire igen azért vannak a szenzorok, de egy komolyabb változtatáshoz érdemes belenyúlni bár akkor is beindul és menni fog csak nem úgy ahogy kéne...
Hát ez kemény....
A légszűrőn még én is gondolkoztam, hogy kéne, de szerencsére gyorsan elfelejtettem..

Apropó légszűrő!
Azt hallottam, hogy egyes motorok képesek arra, hogy az injektort maguktól átállítsák, pl kipu csere vagy légszűrő csere után. Persze nem azonnal, hanem jópár km után.
Ez igaz?
Hogyan fizettél? Postai utánvét, átutalás?
Ha azon a nicken feltűnik biztos megkérdezem tőle, hogy mikor kívánja visszavásárolni a cuccait....mindenhol...
Ezt csalásnak hívják...........hívd olyan számról amit nem ismer,ajánld be neki a rendőrséget!

JÓ QRVA ANYJÁT AZ ILYENNEK!
6-8e körül lehet a gyári.
Legutoljára 8500.-ért vettem tavaly az enyémbe.
Márkakereskedésben.Ritka angol tipus ami álítólag drága is.
sajnálom szegényt, ennél talán még az a HIFLO is jobb lett volna amit belinkeltem és mondtad, hogy nem jó.
Mennyit fizettél érte?
Annyit azért remélek, hogy sikerül elérned valahogy......tedd be ezt az adás-vétel topicba is.....ugyan lehet, hogy nicket vált, de azért megérdemli.....amúgy én is agyaltam rajta a kosár miatt...
közben hozzájutottam egy Trojan ledes indexes tükörhöz. még ki kell találnom, hogy hogyan fogom felmókolni...

Valakinek valami ötlete hogy a piros-sárga vezetékét hova kellene bekötni ?
adatlapja szerint is sugárzik róla hogy egy túl komolynak kinéző valaki. . Bár természetesen nem okoskodni akarok.
nem lehet mit mondani....a képen lévő és eközött a szűrő között kb 18000km van.......pont 0 huf az értéke....ebből van vagy 10 a polcon tavalyról és fizetek ha elviszik....
Igen, így akartam kifejezni magam. Valamennyire láthatóan világít, ha meg indexelek, akkor meg villog.
Azért viccnek durva lenne...
Elég rossz vicc lenne...
Gondolom ez csak vicc...