Már, bocs , de a jó édes anyját az ilyennek... ,
jó hogy időközben nem értem rá hogy megvegyem , mert én is nagyon agyaltam rajt! Sajnálom viszont , hogy te így jártál!
Postai utánvéttel fizettem, 10.000-ért ahogy hirdette + a posta. Tudom nem is kell várni ennyi pénzért a csodát, de elég sok cuccot vettem már magánembertől utánvéttel és még sosem történt ilyen.
Valamennyire igen azért vannak a szenzorok, de egy komolyabb változtatáshoz érdemes belenyúlni bár akkor is beindul és menni fog csak nem úgy ahogy kéne...
Hát ez kemény....
A légszűrőn még én is gondolkoztam, hogy kéne, de szerencsére gyorsan elfelejtettem..
Apropó légszűrő!
Azt hallottam, hogy egyes motorok képesek arra, hogy az injektort maguktól átállítsák, pl kipu csere vagy légszűrő csere után. Persze nem azonnal, hanem jópár km után.
Ez igaz?
Annyit azért remélek, hogy sikerül elérned valahogy......tedd be ezt az adás-vétel topicba is.....ugyan lehet, hogy nicket vált, de azért megérdemli.....amúgy én is agyaltam rajta a kosár miatt...
nem lehet mit mondani....a képen lévő és eközött a szűrő között kb 18000km van.......pont 0 huf az értéke....ebből van vagy 10 a polcon tavalyról és fizetek ha elviszik....
jó hogy időközben nem értem rá hogy megvegyem , mert én is nagyon agyaltam rajt! Sajnálom viszont , hogy te így jártál!