Dormeót nem árulok.Hulladékkal nem foglalkozom csak ha olcsó.Márpedig az nemaz.
Szobaszekrény tág fogalom.
Pécsen van egy halom bót.
Körül ke nézni.
Innen a szállítás annyira megdobja a költséget hogy nincs értelme.
Faszbúkom elvi okok miatt nincs.
Se tripperem se Emesém se semmi ilyen faxságom.
Most valami Badóóó vagy miazannya ugrik fel nekem azt dobtam spambe.
Egyenlőre semmi nem kő sehonnan.
A motor összerakásához sükséges 3 cucc rendelve/fizetve.
Szerdán feldobták postán a bontott szenzort a redlined bikes-tól.
-Ma adtam le a rendelést az YCAMOTOSHOP nak a felujítókészletre.
Remélem az is megjön a jövő héten.
-Meg a kínainak a fékkarkészletre.De az csak hónap végén gyün.
És össze is áll a gép mint a menzás túróstészta.
A fóliás a tankra meg a hasidomra kérdése.Mennyi marad a pénzem és mennyiért csinálja.
Jövő héten ez is kiderül.
elég amatőr kis csicska lehet, h nem "eldobható" telóról intézte, és hogy valós (vagy a szülei) címet ad meg...
...én várnék még egy kicsit, és mikor már nem számít rá, akkor megjelenne 10-15 motoros váratlanul :-)
persze az kell, h a szar alkatrészek amiket küldött, meglegyenek. biztos szeretne pár falatot a légszűrőből.
erre mi azt mondjuk a feleségemmel, hogy Mo-n "semmit se lehet kapni". az átlagos dolgokat persze igen, de mikor egy külföldi újságot megnézel, legyen az Superbike, vagy bármilyen más, akár női újság, akár gyerekjátékok... olyan termékeket látsz, amit a Lajtán innenre soha nem fognak hozni, vagy ebayezel és koppansz, vagy usgyi Bécsbe.
ebben az a poén, h a gyári elektronika egy hosszabb akksi-kiszedés után visszaállítja magát. marad a suzuki-FI vagy miafranc, vagy a power commander, egyik annyiba kerül mint a szűrő meg a dob együtt, a másik meg 3x annyiba :-), és még vedd hozzá a fékpadi felprogramozását, hogy a csúcsért cserébe itt-ott beesett görbédet valamennyire visszahozd :-).
még a bolondnak is megéri azért a pár lóerőért, amit egy bizonyos fordulatszámon csúcsként elkönyvelhetsz - ez lesz a jegyzőkonyvben - és mindenkinek elmondhatsz/megmutathatsz, de pont sosem fogod kihasználni :-).
kicsit túloztam, de az éremnek mindig két oldala van, és ez a másik...
nem tudom magamat oda sorolhatom-e valaha, ahol a kicsi sv ereje már kevés és ilyenekre van szükség hogy az 577-esen ne unatkozzak föl-le.
Kis magyar valóság.
A hivatalos nissin kereskedő egy vicc.Nem tart nissin alkatrészt.
Nem is rendel.Kilőve.Van más beszerzés (italmondo) de ők 4 dugós nissinhez semmit nem tudnak még rendelni sem (szerintem nem akarnak) 2 és 6 dugóshoz naná van minden.
Na haggyuk.
A gyári simán itt lenne már rég KB 20 rugóért.
Ez is felejtős.
Francia webshop.5000 a két készlet és 7000 a posta.
De legalább itt lesz remélem 1 hét alatt
Gyön még a jövő hétre a szenzor.
És mi lesz?.............................tél meg hó.
Szobaszekrény tág fogalom.
Pécsen van egy halom bót.
Körül ke nézni.
Innen a szállítás annyira megdobja a költséget hogy nincs értelme.
amugy ilyeneket nemtudok, féket lehet tudtam volna méret alapján meg 1-2 dolgot, nem mondom hogy olcsobban mert nemtudom mi mennyi :D
Fillérekért egy üléstakarót vagy szintén gombokért két carbon arrow-t.
Akkor nem próbálok szerezni alkatrészt :D
Se tripperem se Emesém se semmi ilyen faxságom.
Most valami Badóóó vagy miazannya ugrik fel nekem azt dobtam spambe.
Egyenlőre semmi nem kő sehonnan.
A motor összerakásához sükséges 3 cucc rendelve/fizetve.
Szerdán feldobták postán a bontott szenzort a redlined bikes-tól.
-Ma adtam le a rendelést az YCAMOTOSHOP nak a felujítókészletre.
Remélem az is megjön a jövő héten.
-Meg a kínainak a fékkarkészletre.De az csak hónap végén gyün.
És össze is áll a gép mint a menzás túróstészta.
A fóliás a tankra meg a hasidomra kérdése.Mennyi marad a pénzem és mennyiért csinálja.
Jövő héten ez is kiderül.
...én várnék még egy kicsit, és mikor már nem számít rá, akkor megjelenne 10-15 motoros váratlanul :-)
persze az kell, h a szar alkatrészek amiket küldött, meglegyenek. biztos szeretne pár falatot a légszűrőből.
És végre megoldódna a fékbaj.
úgyis most próbálom magam formába hozni, legalább legyen értelme :)
még a bolondnak is megéri azért a pár lóerőért, amit egy bizonyos fordulatszámon csúcsként elkönyvelhetsz - ez lesz a jegyzőkonyvben - és mindenkinek elmondhatsz/megmutathatsz, de pont sosem fogod kihasználni :-).
kicsit túloztam, de az éremnek mindig két oldala van, és ez a másik...
nem tudom magamat oda sorolhatom-e valaha, ahol a kicsi sv ereje már kevés és ilyenekre van szükség hogy az 577-esen ne unatkozzak föl-le.
A hivatalos nissin kereskedő egy vicc.Nem tart nissin alkatrészt.
Nem is rendel.Kilőve.Van más beszerzés (italmondo) de ők 4 dugós nissinhez semmit nem tudnak még rendelni sem (szerintem nem akarnak) 2 és 6 dugóshoz naná van minden.
Na haggyuk.
A gyári simán itt lenne már rég KB 20 rugóért.
Ez is felejtős.
Francia webshop.5000 a két készlet és 7000 a posta.
De legalább itt lesz remélem 1 hét alatt
Gyön még a jövő hétre a szenzor.
És mi lesz?.............................tél meg hó.