Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg van tervezve csak külföldre költözött a mesterber, de ez már nagyon offtéma...
Asztalost kell akkó keresni neked.
poénnak szántam, egyedi szekrény kell :)
Dormeót nem árulok.Hulladékkal nem foglalkozom csak ha olcsó.Márpedig az nemaz.
Szobaszekrény tág fogalom.
Pécsen van egy halom bót.
Körül ke nézni.
Innen a szállítás annyira megdobja a költséget hogy nincs értelme.
Kellene nekem komplett szobaszekrény meg egy valami dormeos ágy vagy valami ami jót tesz a gerincsérvemnek :D:D

amugy ilyeneket nemtudok, féket lehet tudtam volna méret alapján meg 1-2 dolgot, nem mondom hogy olcsobban mert nemtudom mi mennyi :D
Próbálhatsz na.
Fillérekért egy üléstakarót vagy szintén gombokért két carbon arrow-t.
Badoo az társkereső ha jól tudom :D

Akkor nem próbálok szerezni alkatrészt :D
Faszbúkom elvi okok miatt nincs.
Se tripperem se Emesém se semmi ilyen faxságom.
Most valami Badóóó vagy miazannya ugrik fel nekem azt dobtam spambe.

Egyenlőre semmi nem kő sehonnan.
A motor összerakásához sükséges 3 cucc rendelve/fizetve.
Szerdán feldobták postán a bontott szenzort a redlined bikes-tól.
-Ma adtam le a rendelést az YCAMOTOSHOP nak a felujítókészletre.
Remélem az is megjön a jövő héten.
-Meg a kínainak a fékkarkészletre.De az csak hónap végén gyün.
És össze is áll a gép mint a menzás túróstészta.
A fóliás a tankra meg a hasidomra kérdése.Mennyi marad a pénzem és mennyiért csinálja.
Jövő héten ez is kiderül.
Há mittudom én :D szüleim is fennt vannak :D azt hittem Zoli is halad a korral :D:D
Zoli facebookon..? ez a nap vicce
Zoli, valami mailcimet vagy facsebuk felhasznalot ha adsz itt egyeztetunk, megprobalhatok beked kipuncsolni valamit, méretek alapján ;)
Hát kis kitérővel, Dózerékhoz 6oson mentek, nem a 7 esen és kész is :D innen pillanatok alatt összehívok 5-6 motorost :D:D
elég amatőr kis csicska lehet, h nem "eldobható" telóról intézte, és hogy valós (vagy a szülei) címet ad meg...
...én várnék még egy kicsit, és mikor már nem számít rá, akkor megjelenne 10-15 motoros váratlanul :-)
persze az kell, h a szar alkatrészek amiket küldött, meglegyenek. biztos szeretne pár falatot a légszűrőből.
Simán megoldható.Csak ne lenne ennyire szar idő.
És végre megoldódna a fékbaj.
nekem olyan 30 km, bármikor ráérek, legalább velem is többen lennétek :D
Dozer-rel lezsákolunk az illetőn aztán mehetünk orrrrfű-zabaligetre föl-le egyet.
Paksra?Atoerőmű sugárzó nézegetése?
szervezhetnénk arra nyáron egy motoros túrát :-)

úgyis most próbálom magam formába hozni, legalább legyen értelme :)
erre mi azt mondjuk a feleségemmel, hogy Mo-n "semmit se lehet kapni". az átlagos dolgokat persze igen, de mikor egy külföldi újságot megnézel, legyen az Superbike, vagy bármilyen más, akár női újság, akár gyerekjátékok... olyan termékeket látsz, amit a Lajtán innenre soha nem fognak hozni, vagy ebayezel és koppansz, vagy usgyi Bécsbe.
ebben az a poén, h a gyári elektronika egy hosszabb akksi-kiszedés után visszaállítja magát. marad a suzuki-FI vagy miafranc, vagy a power commander, egyik annyiba kerül mint a szűrő meg a dob együtt, a másik meg 3x annyiba :-), és még vedd hozzá a fékpadi felprogramozását, hogy a csúcsért cserébe itt-ott beesett görbédet valamennyire visszahozd :-).

még a bolondnak is megéri azért a pár lóerőért, amit egy bizonyos fordulatszámon csúcsként elkönyvelhetsz - ez lesz a jegyzőkonyvben - és mindenkinek elmondhatsz/megmutathatsz, de pont sosem fogod kihasználni :-).

kicsit túloztam, de az éremnek mindig két oldala van, és ez a másik...

nem tudom magamat oda sorolhatom-e valaha, ahol a kicsi sv ereje már kevés és ilyenekre van szükség hogy az 577-esen ne unatkozzak föl-le.
Kis magyar valóság.
A hivatalos nissin kereskedő egy vicc.Nem tart nissin alkatrészt.
Nem is rendel.Kilőve.Van más beszerzés (italmondo) de ők 4 dugós nissinhez semmit nem tudnak még rendelni sem (szerintem nem akarnak) 2 és 6 dugóshoz naná van minden.
Na haggyuk.
A gyári simán itt lenne már rég KB 20 rugóért.
Ez is felejtős.
Francia webshop.5000 a két készlet és 7000 a posta.

De legalább itt lesz remélem 1 hét alatt

Gyön még a jövő hétre a szenzor.

És mi lesz?.............................tél meg hó.
Ez a cím valós, ha gondolod oda látogathatunk egy gurulás céljából.
Sajnos valószínűleg a cím sem valós. A pénzt kérheti akár más címre is. Viszont a postánál szerintem érdeklődhetsz, hátha segítőkészek lesznek.
Be kell kopogni szilviához.
Van igen, viszont nem hiszem, hogy Volf Szilviának hívják. Egyébként 7020 Paks Kishegyi u 10/c.