jó lett ez a kolbászzsír sárga tetszik nagyon már csak azzal dobnám fel hogy a leömlőket felpolírozni úgyis be fog barnulni de szebb lenne szerintem ha fénylik és akkor már tényleg szezonra kész
Na csak hogy ne csak politikai és megélhetési vita legyen egy kis motor következik.
Nincs még kész és sok van még.
Ha tényleg olyan gazdag lennék mint hírlik már meglenne.
De így is boldog vagyok.
Szar az idő.............napfénynél kijönne az arany csillogás is.
Igazatok van hagyjuk abba, csak a sértődés van. Mindenkinek szar a helyzet, és mindenki ideges e miatt..és nem mi tehetünk róla.
Zolitól meg elnézést szeretnék kérni, nem akartam megbántani, sem a magánéletébe "túrkálni". Azért egy megjegyzést azért még engedj meg. Ha neked is ennyire szar a helyzet, akkor végképp nem értem a véleményedet erről az egészről. De mind1 hagyjuk is, azt kívánom hogy ennél csak jobb legyen mindenkinek.
1000-es SV-re kellene road attack gumi, pestimotoros.hu-n találtam az alábbi két gumit, szerintetek megér ennyit? Én keveslem a futófelületet, bár nem vásároltam még sem használtan, sem újonnan gumit :)
Dipshitnek igaza van...itt hagyjuk abba és aki erről akar beszélni bárkivel az jöjjön át a motorozz.-ra, ott van több ilyen topic is....én sem akartam erről itt beszélni csak a motor eladásán agyaltam...
Komolyan a pofám leszakad.
Te most azt hiszed hogy nekem aranykiskanállal a számban osztom az észt?
A kényelmes bútorbolt inkább úgy néz ki hogy ha jó idő van 9 órát vagyok maximum plusz 10 fokban.
Minden pakolási munkát egyes egyedül én teszem.
Napi 9 órában.
Szombaton félegy-egyig.
Minden rohadt nap.
Mindezt havi netto 62e-ért.
Ez is csak azért mert ez a kötelező minimum amit lehet bevállalni.
Alább nem lehet.
Minden kockázat az enyém.
Teszuem azt úgy hogy 5 éve a brutto forgalom 130 millio volt most meg 60-
költségek meg 30%-al nőttek.
Szombatonként kiszállítást csinálok.
Kilencedikre 200 kilós kanapéval szambázok 5-6e-ért mert a kedves vevő sokallja a rendes tehertaxit ami egy 10-es lenne.
És ha azt akarom hogy a maradék kis forgalom is meglegyen bevállalom.
Na a triumph még a régi életem maradékából az egyetlen luxus amihez ragaszkodnék.
Ha a kocsim kidől 200e km-nél már érik nincs másik csak egy szakadt H100-as.
Úgyhogy ha lehet had ne sajnáljalak téged és a faterod a rossz borsodban.
Rohadtul megvan a magam baja és nem csinálnád utánam azt biztosra állíthatom.
Erre csak az a válasz, hogy egy magyar sem akar máshol élni...én sem....és épp a kiutat keresem, hogy ne is kelljen csak a kiút jelenleg igen szűk sőt nem is látni.....még annyira nem akarok elmenni, hogy most sem tettem fel a netre semmit mert hülye módjára még mindig nem hiszek a tényeknek......
A fuvarozóknak jelenleg egyetlen "érdekképviseletük" van akit a kormány elfogad és annak a wabi a tulajdonosa és alapítója...ez az egész mizéria épp az mkfe (a wabi civil szerv) szorgalmazására keletkezett....tehát semmi másnak nem lehetünk tanúi mint egy újabb konkurencia eltüntetésnek és így piacszerzésnek.....
Szerintem amíg nem mérgesedik el jobban a viszonyotok kéne ezt abba hagyni.
Az utóbbi években (kevés kivételtől eltekintve) mindenki szarabbul él mint annak előtte.... és egyik szemszögből nézve hiába él hejj de jól a másik, lehet hogy annak ugyan akkora veszteséget, ha nem nagyobbat kellett megélnie az évek alatt mint annak a kisembernek akinek most már nem hogy a hónap végéig de 20.-áig se tart ki a pénze.. csak éppen a nagyságrend lehet más, de attól az az egyénnek még ugyan olyan szar.
Alapvetően olyan az ember hogy csak feljebb szeret jutni, a visszalépést nehezen éli meg. Hidd el majdnem ugyan olyan szar annak is aki most a havi két milla helyett csak 400-at keres mint annak aki az egykori 150 helyett csak 110-et... mert ezt egyéni tragédiának éli meg mindkét egyén.
Arról nem is beszélve hogy hány jól szituált ember veszítette el az egzisztenciáját..
Elég nagy katyvasz lett ez a téma, de Zolinak még mindig igaza van szerintem. Ha annyira jó kint, miért nem vagy kint? Ha annyira nagy a kényszer kimenni mert éhenhalás van, miért egy drága luxuscikkre költöd a nehezen megkeresett pénzedet, amit ráadásul fenntartani is drága?
A manipuláció lényegel,élj a múltban,félj a jövőtől,és halj meg a jelenben.Pozitív gondolkodás,szeretet,hit és olyan emberek társasága akik mernek,tudnak élni"nem dőzsölni" a jelenben.
Ha már ennyire belementünk.
Faternak nincs Triumph, és van hogy a hónapban egy hétvégét van itthon. Van mikor napi 3-4 órát alszik, vagy mikor 1 hétig száraz kenyeret eszik, van mikor a hétvégét a 10-15 fokos kamionban kell töltse, és még sorolhatnám. És most a kérdés. Volt már neked ilyen élményekben részed? Kibírnád? Gondolom elképzelni sem bírod a kényelmes bútorboltban ezt, mégis jó esetben fele annyit ha keres mint te....
Nem áll meg az alun tartósan a festék.
Szinterezni meg most nem viszem el az fix.
Csirkelabat feketere ha lehetne!
Még a fék van hátra.
E van.
Ilyen alapalvetően csak nincs fény.
Nincs még kész és sok van még.
Ha tényleg olyan gazdag lennék mint hírlik már meglenne.
De így is boldog vagyok.
Szar az idő.............napfénynél kijönne az arany csillogás is.
Zolitól meg elnézést szeretnék kérni, nem akartam megbántani, sem a magánéletébe "túrkálni". Azért egy megjegyzést azért még engedj meg. Ha neked is ennyire szar a helyzet, akkor végképp nem értem a véleményedet erről az egészről. De mind1 hagyjuk is, azt kívánom hogy ennél csak jobb legyen mindenkinek.
1000-es SV-re kellene road attack gumi, pestimotoros.hu-n találtam az alábbi két gumit, szerintetek megér ennyit? Én keveslem a futófelületet, bár nem vásároltam még sem használtan, sem újonnan gumit :)
Az egyik 6 a másik 10 ezer HUF.
Te most azt hiszed hogy nekem aranykiskanállal a számban osztom az észt?
A kényelmes bútorbolt inkább úgy néz ki hogy ha jó idő van 9 órát vagyok maximum plusz 10 fokban.
Minden pakolási munkát egyes egyedül én teszem.
Napi 9 órában.
Szombaton félegy-egyig.
Minden rohadt nap.
Mindezt havi netto 62e-ért.
Ez is csak azért mert ez a kötelező minimum amit lehet bevállalni.
Alább nem lehet.
Minden kockázat az enyém.
Teszuem azt úgy hogy 5 éve a brutto forgalom 130 millio volt most meg 60-
költségek meg 30%-al nőttek.
Szombatonként kiszállítást csinálok.
Kilencedikre 200 kilós kanapéval szambázok 5-6e-ért mert a kedves vevő sokallja a rendes tehertaxit ami egy 10-es lenne.
És ha azt akarom hogy a maradék kis forgalom is meglegyen bevállalom.
Na a triumph még a régi életem maradékából az egyetlen luxus amihez ragaszkodnék.
Ha a kocsim kidől 200e km-nél már érik nincs másik csak egy szakadt H100-as.
Úgyhogy ha lehet had ne sajnáljalak téged és a faterod a rossz borsodban.
Rohadtul megvan a magam baja és nem csinálnád utánam azt biztosra állíthatom.
Az utóbbi években (kevés kivételtől eltekintve) mindenki szarabbul él mint annak előtte.... és egyik szemszögből nézve hiába él hejj de jól a másik, lehet hogy annak ugyan akkora veszteséget, ha nem nagyobbat kellett megélnie az évek alatt mint annak a kisembernek akinek most már nem hogy a hónap végéig de 20.-áig se tart ki a pénze.. csak éppen a nagyságrend lehet más, de attól az az egyénnek még ugyan olyan szar.
Alapvetően olyan az ember hogy csak feljebb szeret jutni, a visszalépést nehezen éli meg. Hidd el majdnem ugyan olyan szar annak is aki most a havi két milla helyett csak 400-at keres mint annak aki az egykori 150 helyett csak 110-et... mert ezt egyéni tragédiának éli meg mindkét egyén.
Arról nem is beszélve hogy hány jól szituált ember veszítette el az egzisztenciáját..
Faternak nincs Triumph, és van hogy a hónapban egy hétvégét van itthon. Van mikor napi 3-4 órát alszik, vagy mikor 1 hétig száraz kenyeret eszik, van mikor a hétvégét a 10-15 fokos kamionban kell töltse, és még sorolhatnám. És most a kérdés. Volt már neked ilyen élményekben részed? Kibírnád? Gondolom elképzelni sem bírod a kényelmes bútorboltban ezt, mégis jó esetben fele annyit ha keres mint te....