Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És szerinted a NOX bukó az jó mert az AGV drága?
Pl a plexi nem ért egyik oldalon a tömitő gumihoz, a szelőzöt kinyitottam, épphogy hozzáértem le is csukódott de mondom ezek az akciósak voltak, nem a vitrinben tárolt 100ezresek.. :)
Probáltál Te mostanában sv-t venni ? Leírom csak neked még egyszer, hogy televan a piac lelakot szarral amit hibátlan motor árán akarnak eladni. A honda gagyi ? Hát ha szerinted így van akkor biztos az... Tudod idegesítő amikor valaki nem képes felfogni hogy mi miért van így. De ez megszokható dolog lenne mivel sportmotor.hu ahol színvonal nem nagyon van.
Persze, de vagy megvárod míg felszívódik vagy letörlöd azonnal, igaz akkor nem sok hatása lesz....
Futófelületre is lehet kenni?
Nem, az más...a glicerin épül be....
Itt találsz néhány dolgot,természetesen nem teljes.

http://www.sportmotor.hu/motor...
Kínálunk neki jókat és vesz valami gagyit. Így járt a motorral is.
Glicerin helyett jó a szilikon olaj is? Vagy van ilyen ékszíjakhoz való gumipuhító/karbantartó sprééém
Csak nekem van deja vu érzésem bukóvásárlással kapcsolatban vagy másnak is...?
(mondjuk a motor is sikerült kiválasztani nagy nehezen )
tök jó cigánykodni a biztosítókkal
kundhánál vagyok,netrisknél ha újrakötném ugyan ide kicsit olcsóbb lenne,saját weboldalukon újrakötve még olcsóbb (csak így be kell vinni a tőlük letöltött lemondónyilatkozatot nekik-idióták)
egy évre igy kijött 4524Ft (baleseti adóval)
Szerintem a Marushin jó választás lenne. Kényelmes, kivehető bélés, a napszemüveg nagyon jó benne, csak ne matt szürkét válassz, mert a festék nekem lejött róla 2 év után. Igaz, hogy fényes szürke festés volt alatta....
Lazer Kite Carbon Light van nagyon komoly. Igaz 100 pluszba kerül de megéri .csendes és brutàl könnyű
Marushinban mik voltak a csalódás tárgyai?

Hogy a NOX meg teljesíti?
sharkokat most neztem, eleg dragak es nincs bennuk meg szemuveg sem. Maruchint is neztem, hat csalodtam igaz a leakciozott kifuto szeriakat neztem mert az ujak 90tol indultak, lasert meg nolant nem neztem, hjc-t meg varom hogy tudjak probalni olyat ami arban is megfelelne es jo is.
AGV-t még csak listán se emlegetném.
Shark,Laser,HJC,Marushin,Nolan satöbbi.
mindnek van középkategóriás küblije akciósan 30-50e közt.
Mert egy agv kerul 70be es 50grammal konnyebb mint egy 30ezres buko, az meg hogy a toresteszten nem az elso lett anyira nem zavar :D ne legyen nagyon hangos, kenyelmes legyen, es termeszetesen ne gagyi.
Komolyan nem értem mért nézel annyira ismeretlen márkákat úgy hogy még a sharp teszten sincsenek ott.
Míg ismertebbeket megvehetsz 30-50e közt jó minőségben.
Az a gaz hogy a markarol teszteket sem talalok nagyon, kb mint a kbc.

Ba ja de egy bukoert nem motorozok fel pestre :D
Azt úgy szokik ellenőrizni hogy pénz odaad és megdumál hogy megy egy kört.Ha jó akkor számláz ha nem akkor pénz és bukó visszacserél.
Az is... De allitolag kulonallo ceg, nem leanyvallalat. Eleg faszanak tunt, de nemtudom menyire lehet zajos illetve mennyire tartos.
Az egy együttes nem?
Nox bukooja volt már valakinek ?
hirtelen nagyon alacsony lett az alapjáratom 900rpm, és leállt a gép, bele mentem a "dealer mode"-ba és ezt az üzenetet írta ki: " ¯c00 " ez ügye a szerviz könyv szerint azt jelenti hogy a TP szenzor nem jó pozícióban áll. mielőtt utána állítanék annyit kérdeznék hogy ha felülvonás van akkor melyik irányba kell forgatni a szezort? valamint először a TP szenzor állítás kell és utána a fast idle(alapjárat) állítás? mennyire állítsam az alapjáratot? ~1300rpm? az én logikám szerint először a TP szenzort kell beállítani majd az alapjáratot.
Tudom.