Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zolikám! Szép lesz! Ezt hívják a fényezők Kolbászzsírmetálnak :)
De így faszán néz ki!
Sziasztok! Motul 5100. 10w50 olaj Eladó! 2000ft/Liter
Szép napot mindenkinek.
horvatht74@gmail.com
Hello!
regota tervezem mar egy "nagyvas" megvetelet ez lenne az elso nagymotorom (az nsr utan) es megtetszett ez a tipus is, a firestormon is gondolkodok.Sok jot olvasok rola na meg mindig is szerettem volna egy v2-t.nekem foleg turazasra (2 szemellyel), varosi hasznalatra kene, ezert is lenne elonyosebb szerintem mint egy sor4.Nem 250el akarok szaguldozni.
Meg nem volt dolgom a tipussal barati korben sincs ilyen vas, ezert kerem a segitsegeteket/velemenyeteket.Ebben a szezonban tervezem a vasarlast, a keretbe inkabb az idosebb 2001 koruli vasak johetnek szoba.Irnatok nekem errol a tipusrol jo/rossz tulajdonsagok (tudom a futomu es a fekek nem az erossege) esetleges tipushibak illetve mire figyeljek oda mit nezzek meg a vasarlasnal.Segitsegeteket, Valaszaitokat elore is koszonom!
(az ekezetek nem lustasagbol maradtak le , nem magyar a billentyuzet)
Hali, latom ez nem mai problema, de hasonlo jelensegem van nekem is, meg tudod mondani mi volt a megoldas? Egyebkent mennyinek kene lenni a gyari alapjaratnak?
Nekem is elkúrták egyik ismerős moccát.Csak kíváncsiságból kérdeztem mit hogy mennyi.
De hát nektek a "speciális minőségellenőrző berendezést fejlesztett ki, ez az ACIDM" az smafu?
pedig jó üzletnek hangzik hogy kifizetsz 60k-t és még el is kúrják a motorodat
ha fizetnének akkor sem engedném hogy hozzányuljanak a motoromhoz,2 haver már ráfaragott hogy szóbaállt velük
A plexi GIVI márka.
KB pénzkérdés a lényeg.
És posta.
Tegnap adták fel Portsmouth mellől a mocsokdrága tankpadot.
Reggel felszórtam a sárvédőt meg a két oldalsó idomkát.
Jók kicsesztem magammal mert a gyujtáskapcsoló vezetékeit a csatlakozónál addig hajtogattam míg a szigetelés megtört rajtuk.
Na azt hétvégén meghekkeltem de a küzdelem annyira kifárasztott hogy nem raktam össze teljesen.
Ma elvileg befejezem és visszatuszkolom remélem kár nélkül.
Így visszatom rakni a légszűrőtházat.
Ezután a tank alljára visszakerül a szivacsozás meg az AC pumpa és a karcvédő az ülésnél azt is le kell gyártanom fóliából.
Ha ez is megvan visszamehet a tank meg az óratakaró.
Hideg van és öregurasan megy a dolog mert lusta vagyok 7-8 után melót befejezve tökölni vele.
Ezért reális hogy vasárnap már gurulásképes lesz.
No ezután meglesz a márciusi fizu és rendelem a fékkarmantyúkat.
Az 5-10 nap míg ideér és lehet összecsattinatni a két féknyerget.
KB ennyi az onedin saga motoros átirata.
Kéne még egy pár kuplunkg/fékkar meg egy deklivédő szett.
És egy karcálló fólia legalább a hasidomra.
Oda még gumibelsőből egy vibráció elleni alátétet is faragok.
Akkor mindegy, köszöntem.
Törölve!
Szia!
Az az index elfogyott. Jelenleg nincs készleten, így le is veszem az oldalról tüstént.
Elnézésed kérem.
Akcios dolgok kozott van 1890ert indexed, azt meg tudod mondani hany wattos izzo megy bele, meg e-jelzeses ?
Fákjú! Már egy jó ideje megy ez a fényezés cirkusz! Zolikám! Kapd már össze azt a gépet azt hurrá!
Képet-Képet-képet!
Miko lesz kep a kawanarancs streetrol ? Hehe :D amugy tenyleg szep lett nagyon :)
irrealisann draga a redbaron...
Red Baronba 60000Ft egy motorátvizsgálás.Az mi ? Addig nem hajlandóak semmit csinálni a motorral.Annyira sok munkájuk van , hogy azonnal vihettem volna a motort Egy na elmentek ti a picsába mondattal távoztam
Meg meggondolom.
Nem vagyok oda a sima felnicsikert.
Kell bele meg valami.
Meg torpolok rajta.
Terv van.
De meg nem kiforrott.
Élőben állat lesz!

Esetleg még egy vékony narancs felnicsík?
Bekenem glicerinnel bepuhul vagy mi? Nemtudom mi legyen, mert szeretek a bükkben kanyarogni, viszont melóba járáshoz meg jólenne lekoptatni. Másrészt meg még nem is fontos a csere, lehet még a szezont is kibírja.
Te hol veszel gumit?
Köszi.Élöben mégjobb.
Már várom a napsütést.
a gyári szilikonréteget nem kaparja le?
Hát 1000 az majdnem semmi.. ...pont a pilot sport ami nagyon gatya..., de ha nem vadulsz az is jó valamire.. ....amúgy ha öreg gumit veszel akkor a patikában vegyél egy üveg glicerint és kend át vele...az felújítja elég jól...