Hello!
regota tervezem mar egy "nagyvas" megvetelet ez lenne az elso nagymotorom (az nsr utan) es megtetszett ez a tipus is, a firestormon is gondolkodok.Sok jot olvasok rola na meg mindig is szerettem volna egy v2-t.nekem foleg turazasra (2 szemellyel), varosi hasznalatra kene, ezert is lenne elonyosebb szerintem mint egy sor4.Nem 250el akarok szaguldozni.
Meg nem volt dolgom a tipussal barati korben sincs ilyen vas, ezert kerem a segitsegeteket/velemenyeteket.Ebben a szezonban tervezem a vasarlast, a keretbe inkabb az idosebb 2001 koruli vasak johetnek szoba.Irnatok nekem errol a tipusrol jo/rossz tulajdonsagok (tudom a futomu es a fekek nem az erossege) esetleges tipushibak illetve mire figyeljek oda mit nezzek meg a vasarlasnal.Segitsegeteket, Valaszaitokat elore is koszonom!
(az ekezetek nem lustasagbol maradtak le , nem magyar a billentyuzet)
Hali, latom ez nem mai problema, de hasonlo jelensegem van nekem is, meg tudod mondani mi volt a megoldas? Egyebkent mennyinek kene lenni a gyari alapjaratnak?
KB pénzkérdés a lényeg.
És posta.
Tegnap adták fel Portsmouth mellől a mocsokdrága tankpadot.
Reggel felszórtam a sárvédőt meg a két oldalsó idomkát.
Jók kicsesztem magammal mert a gyujtáskapcsoló vezetékeit a csatlakozónál addig hajtogattam míg a szigetelés megtört rajtuk.
Na azt hétvégén meghekkeltem de a küzdelem annyira kifárasztott hogy nem raktam össze teljesen.
Ma elvileg befejezem és visszatuszkolom remélem kár nélkül.
Így visszatom rakni a légszűrőtházat.
Ezután a tank alljára visszakerül a szivacsozás meg az AC pumpa és a karcvédő az ülésnél azt is le kell gyártanom fóliából.
Ha ez is megvan visszamehet a tank meg az óratakaró.
Hideg van és öregurasan megy a dolog mert lusta vagyok 7-8 után melót befejezve tökölni vele.
Ezért reális hogy vasárnap már gurulásképes lesz.
No ezután meglesz a márciusi fizu és rendelem a fékkarmantyúkat.
Az 5-10 nap míg ideér és lehet összecsattinatni a két féknyerget.
KB ennyi az onedin saga motoros átirata.
Kéne még egy pár kuplunkg/fékkar meg egy deklivédő szett.
És egy karcálló fólia legalább a hasidomra.
Oda még gumibelsőből egy vibráció elleni alátétet is faragok.
Red Baronba 60000Ft egy motorátvizsgálás.Az mi ? Addig nem hajlandóak semmit csinálni a motorral.Annyira sok munkájuk van , hogy azonnal vihettem volna a motort Egy na elmentek ti a picsába mondattal távoztam
Bekenem glicerinnel bepuhul vagy mi? Nemtudom mi legyen, mert szeretek a bükkben kanyarogni, viszont melóba járáshoz meg jólenne lekoptatni. Másrészt meg még nem is fontos a csere, lehet még a szezont is kibírja.
Te hol veszel gumit?
Hát 1000 az majdnem semmi.. ...pont a pilot sport ami nagyon gatya..., de ha nem vadulsz az is jó valamire.. ....amúgy ha öreg gumit veszel akkor a patikában vegyél egy üveg glicerint és kend át vele...az felújítja elég jól...
De így faszán néz ki!