Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tököm ismeri a karbis nyűgjeit.
Én csak szoptam velük.
Lehet csak az enyemet kene bekarburalni :D:D
Hornet és az ő karaktere.
Nem villanymotor.
7-8-e ig nem történik semmi.
Majd rúg egyet oszt elkezd menni.
Basszki 304 HSZ.
Eszembe se jut elolvasni a sok agylövött baromságot.
he?
Tudod. a filmes hasonlat kérem.
Alul semmi.
nem úgy értettem a villanymotort
Neméppen...........Az inkább az MT-01.
Akkor a nagy Bandim egy atomerőmű?
a kis hornet olyan mint egy villanymotor 4ezertől 13ig ugyanúgy tol

mikor jöttök "Dozer-túrára" ?
az autómba évek óta eneost használok.Kiváló
most az a helyzet hogy ha először inditom be a motort akkor pöcc röff és megy a moci alapjárat rendben. viszont ha elindulok vele egy keveset megállok és a motor leáll, alapjárat nincs, ilyenkor sima öninditoval gáz nélkül be sem indul. slusz ki-be kis zugas és beindul gaz nélkül alapjarat siman van. a hibaüzenet azóta nem jelent meg. semmi különös zaj nincs a motorbol. hütes-olaj minden rendben. gondoltam hogy a szar benzin miatt van, de 98-as van benne. most ez egy olyan dolog amit alapjarat állitással orvosolni lehet? vagy injektor tisztito? vagy esetleg szerviz szintű a dolog?
160/70est mennyire rossz dolog 650esre tenni?
Hali, az sv650 k3-on villog az "FI" felirat és az olajnyomás lámpa villog, és az olajnyomas abra is megjelent. 83 fokot mutat a hőmérő, nem melegedett túl, és már az injektor sem szivja fel az üzemanyagot. tegnap 100km-et mentem vele gond nélkül. ma beinditom 5 perc alapjárat után ráülök és első gázadás után az alapjárat elfogy a motor leáll. utanna gáz nélkül be sem indult (ahogy kéne magátol) utanna ez egyszer csak megjavult, és késöbb egy 10 perces laza kör után irta ezt ki... olaj-viz van benne. valami ötlet?
hehe ha már a sor4 női motor igaz szar a videó...
Te ismered a gepedet.
En viszont ismerem magam
Ezert bizton allithatom,tutinem.

soha ne próbálj ki ilyet, mert veszel egyet motorozni, a mostani meg megy a szobába nézegetni
Az egy ven kecske.
nálam
nincs átfestve csak a buzifejüje nagyon szerethette a szürkét, viszont lusta volt lekaparni a matricát a láncvédőről de újra lesz festve ugyanolyan szürkére tdm meg most kb 0 olajfogyasztással járkál most már minőségi az is
Egy TDM ami zabálta az olajat meg egy átfestett digó hornetet.
Holittaminőség?
felétek is tudják mi a tuti
persze ha kimegyek a garázsba ott van egy yamaha meg egy honda