Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na majd hátha összefutunk valami találkozón
király! Üdv! Szerencs
Csak az a baj hogy nem szalon állapotúként hírdetném meg mint a sok majom amelyik a törött sv-t gyárinak hirdette, ugy jogy az összes idom máshogy állt rajta... :D
:) most nézem, kollégák vagyunk (csak én Szegeden :) )
igen! nagyon jó... ebéd után megyek is egyet
Még.

Oszt majd el akarja adni és jönnek a kukacos vevők szalonállapotot követelve.
Nem hanem mert az anal intruderben is villanymotor van.... ....és talán arra hajazhat... .....no, majd megemberesedik és lesz egy igazi V2-je...
a villanymotor jelző azért használtad mert nem füstöl ugye?
Akkor felétek jó idő van....itt elég borús és valami jeges vacak szemerkél...
lesz lesz hét ágra.. nah jó csak hatra süt a nap én lassan megyek ki is gurítom aztán dél körül megyek a Tokaj felé gurulok egyet
Bízok benne,hogy nem én leszek a teszt alany Nah mindegy lesz ami lesz majd írom a véleményt róla idővel
Lehetne olyan idő mint tegnap volt.....gurulni kéne egy rövidet....
Igazából nem nagyon lehet észrevenni eleinte még a kamu olajat sem, hogy bármit is okozna......csak néhány olajcsere után jön elő, hogy hamarabb kell nagyjavításokat eszközölni mint másoknál.....a kamionban hamar észreveszem ha szar olajat teszek bele mert a műszerek és a teljesítményvesztés hamar kijön....most pl. sikerült egy vacakot beszereznem és azonnal látszik, hogy ha nem cserélem hamarabb mint az előírás akkor ártani fog, de még így is....
Igen.. remélem jó lesz! Hawerom autószerelő aztán a beszállító mondta,hogy van ilyen is aztán kedvezményes áron kaptam nyugi nem annyiért amennyi a dobozon van Akkor lehet én is Motul vagy más motorolajat vettem volna
Ezt benyogtem suliba es senki sem ertette :(
Gyari triumph szin.
Intense orange.
Amugy parasztneven kolbaszzsirmetal.
Honda narancs lesz az is... :D
Jovo hetvegen.Anyag es minden cucc a fenyezonel.Rajta a vilag szeme.
Kethengeres nem szereti a gazzal jatszadozast.
Nekem is a halalom volt.
Tripla jobb de inkabb szokom a hatsot.
Narancs már?

Legutóbb Kawa ER6N-en próbálkoztam,kísérleteztem,nem szerette ha íven elcsuktam a gázt,nagyokat bólintott,rájöttem,hogy ott kell hagyni és csak hátsó fékkel irányítani.....bitangul lehet vele kanyarodni,ki nem néztem volna belőle,igazán kellemes meglepetés volt.
Nekem mint kezdő pingvinnek semmi gondom nincs a kanyarban ráadott inyektorral.
Sőőőt................szejetem.
Bár lassú vén túrista vagyok.
De legalább csinosska lesz szegény.
Ha passzol a testalkatodhoz,biztos jó lehet.
Pedig van egy nagy előnye,nagyon finoman oda lehet tenni neki a gázt kanyarból kifelé,az injektoroknak még sokat kell fejlődniük ehhez........viszont magasságokban elerőtlenedés van,lendülettel próbáljuk korrigálgatni!
Sziasztok! Valakinek tapasztalata,véleménye supershield protektorokrol?Most rendeltem egy protektoringet,érdekelne ki mit gondol rola,köszi:)