Tisztelt SV FUN társak, én is úgy érzem, nem vagyok méltó az SV650N-emre, és megválnék tőle.
A cél valami ABS-es, kicsit hosszabb távra való gép (még az is lehet Vstrom lesz, jó ez a V2) A hírdetés... http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Semmi eladói tapasztalatom nincs, lassan 2 napja van fent, és még nem is kerestek, szerintetek drága?
Ha Odaírom ABS-es Vstrom, Triumph Street, vagy Tiger800 csere érdekel, jobban viszik?
nem hát
eljutok én is messzebb, voltam már párszor. de ezt Te is tudom mert voltunk már együtt is. olyannyira, hogy az adatlapodon is ott vigyorog a motorom a háttérben
amúgy jövő héttől 2 hétig itt leszek
Öcsém esküvőjén fateréknak lett volna jó ha az előtte haladó ilyet visel.....elindultunk a házasságkötőhöz szép sorban, faterék kicsit lemaradtak és csatlakoztak egy másik esküvő menetéhez...nem vették észre és végigállták a másik esküvőt csak a végén a gratulációnál jöttek rá.....már folyt a kaja mikor visszajöttek..... ....
hát jah, nem lehet mindenki jól menő vállalkozó, aki azzal tölti az idejét hogy a 15 vagy a 17k-s tankpadot vegye meg a motorjára, meg hogy idén milyen színűre festesse a motorját mi lesz a trendi
szerintem nem ér annyit a motorom mint amennyit ráköltöttél már arra a gebére.
Hát ja.............megértem.............halmozottan hátrányos a helyzeted.
Szar,sok időt elvevő meló..............hitel,............gyerek................csoda hogy van időd,pénzed,energiád motorral esztergomban hambit venni.
Le a kalappal az elszántságodért.
Mikor megláttam a karcokat romokban voltam és már-már bezúzattam szegényt.
De utána remény csillant.
Lallernek csálén és szétcsiszolt-javított a farokidomja,a horpadt és festékhiányos tankról és a többiről nem is beszélek.
Ha ő birja ezt a gány állapotot az nekem is segítség és megacélozza az akaratomat.
Ki fogom birni,ki fogom birni.
Javito festekkel nem lehetne eltuntetni? Szobatarsam megkerdezi a szinkodot ha nem felejti el, de szerinte nem fogjak tudni mert kotsog modon van festve :(
A,
Nincs pontos kodom a szinhez,a kereskedo se tudja,speci matt enyhen rucsis,porozus felulet,megszorva finoman valami csillamos cuccal.Gyarilag,szerintem inkabb porszort.
A labtartot kiserletkepp hagytam a festonek tud e ilyet.Szerintem kicsi az eselye.
B,
Valahogy nem volt kedvem az egeszet 5-6 3 milis feluleti karcert vazig szetszedni es osszerakni.
Hát igen, Február még nem a motoros főszezon.
Azért igyekeztem elég jó árat írni, asszem....
Sajna az ABS-es Street Triple még nem az általam megfizethető kategória, bár lehet csak joban szét kéne nézni külföldön.
Mi a jó oldal, Ebay?