Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aztakkkkk....va ez nagyon szép!
1000 pénz darabja. Most elbizonytalanítottál, hogy megvegyem e. Elvileg amúgy egy kis épületben voltak tárolva, meg jól néznek ki nem látok rajtuk hibát. Még a michelin is grízes azt mondod? Pedig az azt hittem facca tapadós sportgumi.
Hogy milyen vehemenciával motorozom? Kérlekszépen 6 egész kilométerre lakok a bükk lábától.....
Te hol szoktál venni gumit a moccra? Tudsz ajánlani valamit?
Már rajta van.
Kap egy pötty lakkot még.
Érzéssel és jó lesz.
Vigyázni kell rá mosáskor.
Van egy másik tankom.
A gödöllői dekoros matricái aszonta a festő kiválló vékony cuccok lettek.
Az kurvaszép.
Akkor ne tedd fel..nehogy amikor cserélni akarod feljöjjön a fényezés.. .
reggelig simán összeszeded
nem volt olcsó de tényleg szép
Cseszegesd az angol postát.
Holnap megy öcsi az AC tömítésért.
szombaton talán összedobom.
De kell még a tankpad.
És a georgedesign-os triumph felirat igen vastagra sikerült.
3-4 sarka már most látható hogy fel fog jönni idővel.Túl vastagra sikerült nekik gyártani.
Arra ki kell találnom valamit.
Ecsettel egy pötty plussz lakk kéne.
Akkor ne pazarold az időt a netezésre...szerezd meg és reggel fotó a kész gépről!...
ment egy a nagyCB-re, meg egy Deauville-re is.
köszi.

Még sokminden hiányzik.
Fel a gépre és fotót!...reggelig van időd...
Oszd majd meg a tapasztalatot..
szép
3 szettet is rendeltünk(nem egy motorra :D) csak nem esnek szét..
Volt rá panasz.....a kis barázdák mellett szétrepedt néhány.... ...pedig ígéretesnek tűnik.
Csúsznak...ezek ingyen lehetnek jó vételek, de úgy sem biztos...igaz nem tudom milyen vehemenciával motorozol, de ha csak egyszer is a guma miatt töröd magad és a gépet az már rossz...
Gyártásukkor sem lehettek valami tapadósak a mezt meg 11 éves.
Gondolkodj rajta és keress fiatalabb konstrukciót.
PR3-as szett megérkezett, amint megjön a jóidő, irány a gumis! A bordázata élőben is elég meggyőző
Mit jelent hogy ha jót akarsz? Annyira szarul fognak, csúszkálnak, vagy hamar kopnak?
Alkalmi vétel lenne, a metzeler 2002es 5 mili kopó, a michelin 2006os annak 4 mili kopó.
Egyik sem ha jót akarsz.....ha jó helyen tárolták sokáig eláll a guma, de ezt nem tudhatod...én mondjuk simán használok akár 8-10 éveset is legfeljebb hamarabb elkopik... ......használtat is lehet sok helyen venni, én is már csak azt teszem.....részben pénz részben megfontolás miatt....mikor a békára megvettem, a gyári gumát ami elkopott 6000 alatt míg az utána használtan feltettek kb 4-5000-et bírtak negyedáron és jobban fogtak...
A szakértők véleményét kérném ki a következő 2 gumiról: Metzeler me55a metronic, michelin pilot sport.
Mennyire jó ez SVre, tuva vagy sport e inkább, és kb hány éves korig lehet használni egy gumit?
Előre is köszi!
Köszönöm szépen:)
http://www.kepesmotor.hu/idomo... Második oldal közepe.
Sziasztok! Érdeklődnék hogy nincs-e valakinek elfekvőben 650s hez fejidom tartó konzol? Sikerült elhajlítanom:(