Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A VTN nem bírja a magas hőmérsékletet?
hulyesegkeppen mondtam, de a kopasz galeriaja alapjan lehet nem is folyna el, haveromnak sr en van c21es azon carbon matrica a hangtompiton, neki nem olvadt le igaz ez egy 70es 2t.... :)
Úgy hagyod majd el mint a csiga a nyálát.
M3 karbon folia :D
talán csinálnak olyat, hogy egy acél dobon karbon palást, az gondolom bírná a gyűrődést és mégis karbonnak nézne ki. meg kellene kérdezni
A yoshimura rs3 igen jól szólt sv-n.
Hát ezek után a "Jobb félni, mint megijedni" alapon nem lesz carbon dob a motoromon! Mert amilyen "szerencsés" vagyok nekem nem sokat bírna.

Én sem örülnék h ha előttem hagynád el a motorod alkatrészeit... (nagy tempónál)
nem a az a durva, éppen előztem mikor megadta magát, namost 180nál kicsit viccesen fest hogy lerepül+a belső cső....aki mögöttem jött gondolhatod

Egyik se birja sv-n.Kinek előbb kinek utóbb.
Neki is 9 év kellett.
SV-n törik...nem az egyetlen hanem szinte az összes...
Ez talan az osszes carbon dobbol 1 ami igy tort el... :)
Carbon bilincsem van....O10]
9Évig én vok a 2. tulaj mikor kihozták a szalonból rögtön lecserélték.
Sziasztok!

Eladó Suzuki SV1000 bontott kuplung kosár tűgörgővel.
Saját motoromhoz vettem, de közben eladtam a motort és ez megmaradt.
jaja Mastek, ezzel vettem. Jó volt de az új jobb, ez is mastek de most savállóból csináltattam kicsit öblösebb
Megnéztem most a galériádban, hogy Mastek volt a cső, de pofára teljesen olyan mint a Leo, szóval továbbra is érdekel, ha megvan!
Ez LeoVince volt? A bilincse nincs meg esetleg? Nekem szakadt a gumi a bilincs alatt, azért érdekel. Megvenném tőled, ha megvan!
uhhhhh...... Hát ez "szép"! Na akkor hanyagolom a carbon dobot! És tulajdonképpen meddig bírta?

Köszönöm a többieknek is!
No, az jó
Szerencsére sikerült becserélni a barcikai unixba. Azért köszi!
Köszi, megnézem!
Szia! Köszi a választ, de egy darabért annyit nem szeretnék adni, maximum akkor már a kettőért. Annyira nem fontos, sose volt rajta,de ha lenne, az jó lenne.
Holnap megyek Bábonyba 9 körül...ha gondolod ott összefuthatunk...
Nekik biztos hogy lesz.
Ha sertést, szárnyast vagy kapálógépet is beszámolsz azonnal lesz jelentkező....