Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kormányra szerelhető nem játszik ? :)
Nézz már be légyszi az SR topikba ... nem akarok itt offolgatni
www.bikez.com

Itt nézhetsz adatokat.
Én szívem szerint SV -t vennék csak a Honda az Honda lehet hogy könnyebb is
Ha később még se kell oda lyuk, szerintem egy ügyes műanyagos lazán eltünteti.

Egyébként ha bekerül oda a szivargyújtó aljzat akkor az a motor szétbontásáig ott is marad... mert majdnem nélkülözhetetlen. Ha szépen lesz kivágva a lyuk és beletéve az aljzat, akkor egész gyáriasnak fog hatni
Köszi. Ha nem jut más megoldás az eszembe oda rakom. Nem igazán akarom megfúrnia az idomot ha nem muszáj.
Ezen a képen látható amire gondolok. Ugyan oda kéne tenni ahol a warning matrica van, csak éppen a bal oldalra.

Azért a bal oldalra, mert ha kirázkódna a csatlakozó menet közben, akkor is a gáz elengedése nélkül meg tudod igazítani. Nekem is így van a Divin.. és nagyon kényelmes.
A fejidom két oldalán, ahol a tank felé kifut, van többé kevésbé a földdel párhuzamos felület. Oda vágj egy lyukat és cuppantsd bele.
Szegasztok!

Ti hova raknátok Sv 650 s-re a szivargyújtó csatlakozót? Már párásra leheltem a tankot úgy bebújtam az idom alá, de nem igazán találtam helyet.

Akinek van valami ötlete, ne tartsa magában.

Köszi!
FZR topicban van egy eladó RSV
RSV-t nemkéne,ha megy jó..............kérdés milyet fogsz ki és milyen az állapot.
VTR ritka és az oldalas hűtők sérülékenyek.

Meg hát Honda.
230 azért nem lesz.KB 15 kiló a benzin,3 mondjuk az olaj meg 3 a fagyálló.
Inkább 210-215 körül lehet.
Nekem van egy 650 sv-m leszeretném cserélni nagyobbra ugyanígy V2 -be gondolkodom de nem tudom mit vegyek VTR,RSV,SV?
189 kg száraz tömeg.
Ha teletankolod, meg teszel rá pár apróságot, rögtön ott van.
tudom de én 180 kilót olvastam a legtöbb helyen valaki egy ilető 230 kilót mondott.
SV 1000
google a barátunk.
Sziasztok érdeklődnék hogy hány kiló egy Suzuki sv 1000 s
Szép évek vtak a robogós évek is Győrbe minden robogót elvertem Mondjuk nem kis pénz volt a blokkba
Jepp.
Volt azis.
Talán menni fog Köszi a tanácsokat Zoli te EGÜ fórumon is fenn vtál nem?Ha jól emlékszem Sr-ed lehetett talán
Hali, pár napja írogattunk erről itt egy keveset, leírtam én is és más is a véleményét.
Iridiumos gyertyát használ valaki?
Sanyi írtam mailt, majd ha van időd válaszolj már légyszíves.
me to