Nincs előttem most a gyárinak a képe hogy milyen a fül, csavart bele tudod dugni? vagy nincs is egy síkban a többi lyukkal így? Ha belemegy próbáld meg összeerőszakolni hátha összehúzza
Amiket feltöltöttem képet, azon látszik hogy a gyári szépen felfekszik ahogy elő van írva a nagykönyvben, a fekete csillag alakú szar nem megy át rajta, csak a fül úgy van kialakítva hogy van benne egy mélyedés és abba ül bele. Amit vettem sőtétített plexit, ott nincs úgy kialakítva a főlön lévő lyuk körül a mélyedés.
Ezen annyi a csonk mint kutyán a bolha.
Napelem és szolárpanel nem éri meg a befeccölt pénzt.
Ha van napfény nem kell a meleg,ha meg kell felhős az ég.
Van olyan aki szolárpanelt tett fel nyáron kész van tőle mert a puffert melegíti hiába,már bekötötte a medencébe is,télen meg alig vesz ki meleget belőle.
Ezért is lesz két tartály.
Kicsi a belmagasság,nem fért ek egy 2000 literes,és csak az egyikben lesz spirál használati víznek.
Nekem szerencsére sikerült egy gyári szigetelt tartályt vennem, de ezen meg kevés a csonk. Tavasszal szeretnék feltenni napelemet és akkor teszek bele elektromos patronokat, de csak egy szabad csonk maradt...
Szerintem simán jó.Féken semmit nem változtattak.
A kínai olcsóknál volt már repedt tárcsa pár tízezer után.
Ha EBC,braking,armstrong és hasonló az jó minőségű de mintha gyári áron vennéd ergo húzós.
Sziasztok!
Első féktárcsával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni (2000-es SV650S-hez).
Egyrészt azt szeretném kérdezni, h az újabb SV-k féktárcsája jó-e ehhez a bubiSV-hez.
Másik kérdés az lenne, hogy aki cserélte már esetleg valami jobban kinéző hullámos tárcsára, az meg tudná mondani, h melyik/milyen jó erre?
Nem szeretnék túl sokat költeni rá. Régebben találtam is már hozzá valamilyet, 25ezer körül (ha jól dereng), de már nem emlékszek, h hol és milyet.
Előre is köszi!
Valószínű hogy az emberke veszi tőletek mert egy kereskedő.
Csinálni valahol vidéken csinálják.Mayer testvérek árulja.
99e-ért adta a kerekedő számlával.
Egy ugyanilyen fog keleni még mert a belmagasság miatt nem lehetett egy nagyot betenni.
Akkor nem ott ahol gondoltam. Ezt a tartályt több mindt valószínü hogy én festettem. Ott dolgozom ahol ezek készülnek. Még a raklap is ugyan az ami nálunk készül. Mennyiben sikerült hozzájutni?
Ne sz@rjátok tele, plíííz!
Ammeg ha saját fogyasztás akkor drága.
Napelem és szolárpanel nem éri meg a befeccölt pénzt.
Ha van napfény nem kell a meleg,ha meg kell felhős az ég.
Van olyan aki szolárpanelt tett fel nyáron kész van tőle mert a puffert melegíti hiába,már bekötötte a medencébe is,télen meg alig vesz ki meleget belőle.
Ezért is lesz két tartály.
Kicsi a belmagasság,nem fért ek egy 2000 literes,és csak az egyikben lesz spirál használati víznek.
A kínai olcsóknál volt már repedt tárcsa pár tízezer után.
Ha EBC,braking,armstrong és hasonló az jó minőségű de mintha gyári áron vennéd ergo húzós.
Első féktárcsával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni (2000-es SV650S-hez).
Egyrészt azt szeretném kérdezni, h az újabb SV-k féktárcsája jó-e ehhez a bubiSV-hez.
Másik kérdés az lenne, hogy aki cserélte már esetleg valami jobban kinéző hullámos tárcsára, az meg tudná mondani, h melyik/milyen jó erre?
Nem szeretnék túl sokat költeni rá. Régebben találtam is már hozzá valamilyet, 25ezer körül (ha jól dereng), de már nem emlékszek, h hol és milyet.
Előre is köszi!
Ráérsz mert még nincs összeállítva.Arra kell még 1,2 hónap míg összejön a pénz.
Teherautó van csak nem mindegy a költség.
Ugyanez az 1000 literes fér csak be.
Kiderül mert érdekel.
Csinálni valahol vidéken csinálják.Mayer testvérek árulja.
99e-ért adta a kerekedő számlával.
Egy ugyanilyen fog keleni még mert a belmagasság miatt nem lehetett egy nagyot betenni.