nezegettem a bukot kozbe apuval telefonaltam, o nezte neten milyenek us ezek a.kbc-k, felhajtottam a plexit, odajott a srac es lecsukta mondvan hogy ne byitogassam mert nincs benne csavar...
A superzone elég sok gagyit árul. Jó imázst tesz mellé, meg kedvezőnek tűnő árcédulát (érdekes mód majdnem mindig minden termék mellett van egy áthúzott magasabb ár is )
Kb az Arlenness és Berik bőrruha az ami hoz egy elvárható minőségi szintet.. a többi meg.. inkább ne beszéljünk róla
Nekem üvegszálas szerkezetű van 40k volt 2009-ben. Még kis tacskó koromban volt 2002-ben egy CMS-em, az fröccsöntött műanyag volt. A kettőt nem hasonlítanám össze.
jaa értem, biztonsagra anyit adok hogy ha a kezembe veszem erezzem hogy nem egy ratyi buko toresteszt meg nekem lenyegtelen, szerintem ha akkorat esek akkor a csigolyam is torik ez persze sokmindentol fugg de ez az en velemenyem :)
cns bukom van igaz cross de sokkal halkabb es kenyelmesebb mint anyam airoh sv55ose.. Na ehhez mit szolsz ? :D felhuztam 2kbc t mind a ketto kenyelmes volt csak a pofamat nem fogta rendesen
Nekem az van. Egy szar. Nem vennék mégegyszer. Azóta is néztem a Superzoneban, a legtöbbnek a plexi mellett 1-2 mm rés van felül. Amúgy is nagyon hangos, én vettem hozzá Alpine motoros füldugót. Egy HJC-vel összehasonlítva az sokkal minőségibb benyomást tesz, pedig egy árkategória.
JÓ ötlet!
az egyiket így is arrébb kellett fúrnom. Először azt hittem hogy valami durva anyagból van mert alig akarta vinni a fúró, aztán kiderült, hogy kopott a szár... :D
Hát gondolkoztam én is rajta, hogy új konzolokkal lehet, hogy közelebb tudnám vinni, az festés után is ráér. Főleg, hogy most elvittem, aztán megyek síelni, és remélhetőleg mire visszajövök, addigra kész lesz :)
De azért jó, hogy nem csak nekem bántja a szemem :)
Talán 8-10 rugó közt.