Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Uhhh.
Akkor vszleg marad majd a kicsithasznált gyári. Kell még gumi is...
Max majd amíg hideg van formásabbra reszelgetem!
125-150 font környéke. 50-60 rugó egy armstrong vagy EBC.
Oké, köszi, szétnézek majd.
Ha a formásabb tárcsa a cél nem csak az olcsó pótlása egy kopott tárcsának inkább egy Braking-et nézz az ebay-en évjárat szerint.
Igazából nekem megvan az elvileg méret gépen, de meg nem mértem, mert nem találom a tolómérőt! De a gépen lévő adat szerint nem akkora, mint amekkorát a másikon mért, aki árulja.
Na mindegy, megoldom, csak azért kérdeztem, hátha valaki kapásból tudja, és megúszom a garázs átkutatását, meg az esetlegesen felesleges tárcsaleszedést.
Meg másrészt mert szebb lenne valami formásabb tárcsa.
A fene, már megint szemetelem a fórumot...
A srác régebben robogóbűvölő volt.
Remélem meg tud egy alapfeladatot oldani.

Itthon csináltam.

Nissin nyereg.Semmi faxni.3 légtelenítő egy brembo pumpa.A hátsót meg nyáron duzzogva 20 perc alatt megoldottam.
Dualizébizé nuku.

Csak kell egy készlet karmantyú.Februárban talán.
Remélem akkorra már nem feszítik a külső dugattyúk a tárcsát.
De van műszaki érzéked. Nekem meg volt tanuló motorom. De aki nem nagyon szokott bütykölni, annak nem ajánlanám.
kezdi elölröl...bajt nem csinál...
persze,hogy nem . Itthon csináltam a dual cbs-t... 3 nyereg 6 légtelenítő,3 munkahenger, csak a lábfék 500ccm olaj
Nekem valahogy nem sikerült még elcseszni.
Pedig én se vagyok agysebész.
És nem tanultam oskolában a műveletet.
De ha valaki ezé elviszi................ám tegye.
Tényleg sokkal egyszerűbb elmenni egy olyan helyre, ahol ezzel is foglalkoznak.
De ha nem találja el az ütemet és hamarabb elengedi a fékkart, akkor megszívhatja...
Nem egy agysebészeti disszertáció.
kompletten 2 rongyért megcsinálják,ha nem tudod hogy kell nem babráld
Ha csak csere a lényeg alul egy szilikoncsövet a légtelenítőre és pumpál ereszt,visszazár,pumpál,ereszt,visszazár majd fenn tölt ügyelve hogy nem kap felűről levegőt.Mindezt addig míg alul szép tiszta folyadék nem jön a csövön.Akkor kész is a csere.
Biztos ami biztos azért úgy indulnék el hogy nálam a régi tárcsa és vétel előtt összehasonlítom a kettőt.
Ugyanúgy nyeregnél engedem ki a levegőt ? Mivel kettő van mind kettőböl ? vagy hogy célszerü csinálni?
Rendben, köszi!
Tokeletesen.
Fékolajcsere mennyire kivitelezhető otthon? Légtelenítés részére értem
Ha összejön nyáron a külföldi meló akkor beújítok egy kocsit is, mert most az lenne opcionális hogy a motort eladom és kocsi. De nálam az játszik hogy vagy semmi vagy mindegyik
Na biciklin nem ültem 20 éve.Fárasztó.