Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annak más baja volt. Szar volt a gumi, esetleg nem volt rendesen centírozva. Utcán azt sem biztos, hogy észreveszed ha más méretet raksz fel.
Nekem azt mondták, hogy az volt a baja :) Mivel nem tapasztaltam a dolgot, ezért írok ide, okosabb embereknek.
Nézegetem a road2 2ct-t meg a pilot power 2ct-t is. Lehet 2 ct kéne, közepe jobban bírná, oldala meg tapad
Mit értesz profil alatt? Egy 120/70-es és egy 180/55-ös gumiban nincs sok hasonlóság. Önmagában az eltérő típus nem ok a vezethetőség látványos romlására.
A 21-es nem egy túl jó.............inkább 23-as kéne.
De még soha nem okozott problemet eltérő gumi.
Igaz mindíg sport volt fenn.
Sziasztok! Egy kérdésem lenne:
Elől pilot road2-m van, 2ct.
Ha hátulra rakok Bridgestone BT021-et azzal nem lesz gáz, ugye? Szóval a gumik profilja egyforma kb? Mert ismerősnek a CB600 rázta magát mert más volt az első és hátsó guminak a profilja, de nem tudom azok milyen típusúak voltak.
Uhh.
bármi.....
Mi?
Magyarországon az első
bocsi,csak most figyeltem fel rá h elrontottam az email címem lemaradt egy i betű! még 2 kérdés! első tulaj vagy? meddig érvényes a műszaki?
a helyes:
luki91@citromail.hu
ez lehet engem is érdekelne
Mi lenne az a jó ár? Új vagy használt?
asztigaby,

Bódis-t tudok adni "jóárasítva"...:)
gyerekülésben ismerem, az jó
Römer buksit ismeri valaki? Mert a sharp nem nagyon.. Vagy valami más néven kéne keresni?
Az tuti valami sötét mágia lehet.
na meg ott lehet kapni knox kesztyűt.....ami nem egyszerű technika.
Köszönöm, de most csak a motor érdekel
pályázva, törve sérülve volt e, hiányzik e valami róla, vagy valami műszaki baja van e esetleg, lánc lánckerék, olajat nem ereszti e, hidegen sem színes a kipuff gáz, valami különös hang, van e sport dob rajta?csak az általános dolgok érdekelnek, így vásárlás elött! és egy ár kíváncsiságból!
e-mailbe leiratod az árat luk91@citromail.hu
Köszi!
Üdv! SV 1000 S re keresek sportdobokat ha valakinek van esetleg, kérem írjon. Olvasgattam visszafelé de nem nagyon találtam !
Előre is köszi!

asztigaby
Russzki helikopteres héblit meg kapsz az ukránoktól 10 rugóé.
Én most ebbe a két sisakba vagyok beleszerelmesedve... hála égnek mindkettő többe kerül mint amennyit ér, így nem fenyeget a vásárlás. AGV Hi-Jack és AGV RP60... Igazi stílusos darabok (többféle festéssel kaphatóak)
az egyik srác ecsetelte még régebben, hogy szétrepedt az állán a bukó és nem lett semmi baja. ezért csak zárt üvegszálas bukót veszek. ilyen volt eddig az HJC FG-14, most meg az FS-11.
Akkor legközelebb bemegyek, ha Pesten járok, mert az utolsó túrán lefújta a szél, mert kikopott a műanyag a sok nyitogatástól.
gondolom ezt egész nap ismételgeted magadnak, hogy el is hidd