Mit értesz profil alatt? Egy 120/70-es és egy 180/55-ös gumiban nincs sok hasonlóság. Önmagában az eltérő típus nem ok a vezethetőség látványos romlására.
Sziasztok! Egy kérdésem lenne:
Elől pilot road2-m van, 2ct.
Ha hátulra rakok Bridgestone BT021-et azzal nem lesz gáz, ugye? Szóval a gumik profilja egyforma kb? Mert ismerősnek a CB600 rázta magát mert más volt az első és hátsó guminak a profilja, de nem tudom azok milyen típusúak voltak.
bocsi,csak most figyeltem fel rá h elrontottam az email címem lemaradt egy i betű! még 2 kérdés! első tulaj vagy? meddig érvényes a műszaki?
a helyes:
luki91@citromail.hu
Köszönöm, de most csak a motor érdekel
pályázva, törve sérülve volt e, hiányzik e valami róla, vagy valami műszaki baja van e esetleg, lánc lánckerék, olajat nem ereszti e, hidegen sem színes a kipuff gáz, valami különös hang, van e sport dob rajta?csak az általános dolgok érdekelnek, így vásárlás elött! és egy ár kíváncsiságból!
e-mailbe leiratod az árat luk91@citromail.hu
Köszi!
Én most ebbe a két sisakba vagyok beleszerelmesedve... hála égnek mindkettő többe kerül mint amennyit ér, így nem fenyeget a vásárlás. AGV Hi-Jack és AGV RP60... Igazi stílusos darabok (többféle festéssel kaphatóak)
az egyik srác ecsetelte még régebben, hogy szétrepedt az állán a bukó és nem lett semmi baja. ezért csak zárt üvegszálas bukót veszek. ilyen volt eddig az HJC FG-14, most meg az FS-11.
De még soha nem okozott problemet eltérő gumi.
Igaz mindíg sport volt fenn.
Elől pilot road2-m van, 2ct.
Ha hátulra rakok Bridgestone BT021-et azzal nem lesz gáz, ugye? Szóval a gumik profilja egyforma kb? Mert ismerősnek a CB600 rázta magát mert más volt az első és hátsó guminak a profilja, de nem tudom azok milyen típusúak voltak.
a helyes:
luki91@citromail.hu
Bódis-t tudok adni "jóárasítva"...:)
pályázva, törve sérülve volt e, hiányzik e valami róla, vagy valami műszaki baja van e esetleg, lánc lánckerék, olajat nem ereszti e, hidegen sem színes a kipuff gáz, valami különös hang, van e sport dob rajta?csak az általános dolgok érdekelnek, így vásárlás elött! és egy ár kíváncsiságból!
e-mailbe leiratod az árat luk91@citromail.hu
Köszi!
Előre is köszi!
asztigaby