Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd összehegesztem a két bringát ami van otthon
Valami 4 kerekűt mindíg találok otthon.
"a hidegben/esőben nem megyek" nálam nem opció, most csak 1 4kerekű van a családban az meg ha kell az ősöknek épp akkor eshet mert kénytelen vagyok motorozni
aztán az is elázhat
Megdummáltam St. Pitörrel hogy ha megyek nem nyitja meg a csapot.
Én két kesztyűt hordok magamnál. Így esőben elázhat az egyik, mert utána csak simán átbújok a másikba.
vékony börkesztyüm van,átázik,de a fütéssel kibirható az esö is
Hidegben nem megyek esőben meg majd kiszárad.
persze elhiszem, mert tényleg jó de esőben attól még átázik a textilem sajnos, amúgy 15k-s beruházás rá nem olyan vészes.
számomra a legjobb extra motoron a markolatfütés,csak az mosolyog ezen aki nem próbálta ki
...tényleg a feleslegessé vált vastag kesztyümet meg kellene hirdetni
Hát remélem nem túl nagy a kezed, muszáj beruháznom egy vastagabb bőrre mert 15fokban meg esőben lefagy a kezem
Nekem az volt alatta.
Köszi! És szted mehet az acél alátét is?
Ha jól tudom 55Nm.
A warnning matricák azok nem kellenek. Csak előre hátra a suzuki felirat, meg két oldalra a sv650s felirat, meg a tankra a domboru suzuki jel.
Üdv!engem lehet érdeklne, szeretnék nyári kesztyűt ugyis!
megnézem a másik kesztyűm hanyas, aztán lehet megalkudunk :)
Kép lemaradt
Sziasztok
Kivettem a képen megjelölt csavart, az alá volt felfogatva a bukógomba. Mekkora nyomatékkal húzzam vissza a csavart, a másik vége a hengerfejbe csatlakozik, magamtól nem merem meghúzni megne tépjem. Illetve a csavar alatt volt egy alu alátét, az eléggé elvan nyomódva, tehetek alá acél alátétet, vagy próbáljam meg keríteni alu alátétet inkább? Köszielőre is
Üdv!
komplett gyári matricába a WARNING! matricákat is érted?
Köszi, erre nem is gondoltam, remélem lesz náluk.
www.suzuki.hu, legközelebbi márkakereskedés :D
Sziasztok!

Lenne pár kérdésem. Újra lett fényezve az sv650s-em (2005) és érdekelne, hogy nem-e tudjátok véletlenül, hogy honnan tudnék szerezni a tankra Suzuki emblémát (két oldalra, domború), és a komplett gyári matricák is érdekelnének, hogy honnan tudnám beszerezni?
Előre is köszi
valaki kiskezűz nem érdekel esetleg? kesztyű
Na az kemény lenne.
Csak át ne jöjjön a fazék topicból az adatlap kommandó