Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv! Olvastam a decemberi fórumokat és látom vettél egy puffertároló tartájt. Megkérdezheném hogy hol vetted?
Ha valaki esetleg tervezi hogy az utasülést áthuzatja vagy nem használj valami okból kifolyólag kérem szóljön. Van egy fél cm-res szakadás az enyémnek az elülső keskeny oldalán és némi ráfizetéssel elcserélném, ha már úgyis áthúzásra kerül az illetőnek mindegy. Köszönöm.
4 gumiágyas a legfelső kettő meg csak átmegy a lyukon és összehúzza a két műanyagot, a csillagra csak fel kéne feküdnie a plexinek átmenni nem kell rajta. Azt próbáld meg hogy a régire ráteszed az újat összehasonlításképp a lyukakat.
6 lyuk van az idomon is és 6 lyuk van a plexin is, úgy mint a gyárin, és ott a plexivel együtt össze fogja az idomot. a feltöltött képeken látszódott is, csak pár napja töltöttem fel ide őket, úgyhogy visszább van kicsit.
Néptánc :D:D
Ez nálam arrafelé nem egyértelmű és random na.
De míg élek remélek.
Minden alkalommal csak nem sikerülhet... Amikor veletek voltam, akkor is sikerült sértetlenül haza érned.
Fényezés februárra van tervezve.Jövő héten ledumálom a dátumot és utáa való héten dobálom le róla azt a pár plasztikot.
Irtó jól fog kinézni na.
Nem fér fel a tartalék tank.
Fényezés előtt vagy után?
Te hozzál alkatrészt magaddal.
Hát most még nem ajánlott.

577 jó lenne.................sok a kellemes emlék onnan.
Rendben. Jó lenne idén is megnézni az 577-et. De még az Üvegtigrishez sem jutottam el...
Tényleg... ...a szinkront megoldhatjuk, nem tart sokáig, egy túra előtt-után...
Igen, az előző motor elég vicces volt. Még Sanyi is tolta.
Egy volt hyosung ridernek ez nem annyira egyértelmű.
Nem kell 28 lóerővel erősebb alkatrészhalom.
Csak elméleti síkon szőrszálhasogatunk.
Van egy 106 lóerősöm amibe ezek a hengerek nem jók.
És azt is meg kéne tanulni profin terelgetni.
Vicces lenne ha 20e km-nél bármi is elromolna benne.
Nem vagyok. 300e-ből nem lesz 28Le erősebb motorod. Lesz egy halom alkatrészed ennyi.
Akkor tavasszal csak el kell vinnem valahova. 11500 km-el vettem és most van benne 19700. Egyébként érdekes, hogy ezen nem romlik el semmi.
Most ne legyünk szőrszálhasogatóak kérem.
Ugyanúgy mint a többinél....12-ként.....legfeljebb nem kell állítani ha nem hajtod... ..
legyünk kukacosak a tuning szó hangolást jelent nagyon bután
Köszi.