Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki nem tud olcsón SV mintás tankpadot?
rendben majd akkor megírom.
ha véletlen elviszi azért légyszives írj ide
eddig 1 jelentkező volt email-ben. Kért egy pár képet azt mondta érdekli de majd csak valamelyik hétvégén (szombat vagy vasárnap tudja megnézni) ő is elég messziről érdeklődik.
tiedével mi a helyzet? telefonálgatnak azért?
szerintem is valami egykerekezős dolog lehet ott
vagy lehet streetfighternek volt átalakítva :D
szerintem a lámpa is ki van cserélve mert az nem a gyári.
lényegesen közelebb van, de elég érdekesen van össze törve a hátulja
Most van egy másik eladó sárga SV 500-ért. Lehet közelebb van hozzád!
De az a csillag alakú szar amibe elakad az nem is fogja a plexit már nem? 6 csavar van a fejidomba abból 4 az a gumiágyas ami a plexin átmegy, a legfelső kettő pedig csak a műanyagokat fogja össze. Nem?
Fene tudja.Én a marokkói túrautat nyerném.
Pont hogy evvel az már csak hab a tortán.
GS-t tuti nem vennék amennyi költséges baja van.
Hát Zoli a te géped tetszik. De túraenduro-ból Biztos hogy a BMW GS-t választanám
Egy ilyet nyerhetnék már valamikor.................így télen hóban elbirná a pocim.

http://youtu.be/5SPVbVocKFk
Ne bassz már Madi! Elég hányadékul néz így ki :)
csoki.

Kb. akkora lyuk is fog maradni. Nekem sem passzol össze teljesen !
Tessék két kép, egyik a gyári plexi hogy fekszik fel, a másik pedig a sötétítettről. a fekete kis csillag szaron támaszkodik fel. a füle, ahol a lyuk van nincs úgy kialakítva mint a gyárinak és más szögben áll. szerintem ha az a csillag alakú bogyót körbecsiszolnám hogy bele férjen a plexi lyukába, akkor oda lehetne egy kicsike nyüsztetéssel csavarozni, nem?
az egyik képen létszik hogy szét van csúszva az egész, mert mozog a fejidom, ugyebár meg kellett lazítanom.
Amúgy mindent a lyukba teszek bele, ahova kell, de e legtetején akkor se kóser valami. bazi nagy rés marad a fekete burkolat és a fejidom között....
Szerintem túl lenn van az a plexi a képen. Cseréltem már párat SV-be de soha nem volt egyel se gondom, és volt ilyen fekete is
Annak a fekete csillag alakú műanyagnak nem kell átmenni rajta. Sztem nem jól rakod össze. Aszt hiszem 8-as lyuknak kell benne lenni (mármint a plexibe)
Vagy esetleg nem rakok fel jól valamit? kizárt dolog
Sziasztok! Olyan emberek segítségét kérem, akiknek SV1000s vagy 650S-ük is van! Értelmes segítség jöhet mástól is persze :) De olyan bajom van, hogy megvettem a sötétített plexit az SV-re és a legfelső lyukba nem megy bele a műszerfalnak a fekete idomja azon a részen ahol össze kell fogatni a fejidomot a fekete burkolattal. Mi a frászt csináljak? fúrjam ki nagyobbra? :/
Ja.
figyeled, erre nem írta be hogy ja