nem lesz ugyanaz a nyomaték (még ha a hömérséklet azonos akkor sem)
ha vkinek nincs nyomatékkulcsa használjon mérleget (sok éve bogár és skoda hengerfejnél nekem muszáj volt,tökéletes)
asszem ha 1m a kulcs erőkarja, 80kg a mérlegen az 80Nm
macerás a mérleget a crovára vagy a kulcsra ráhúzott zártszelvényre rátartani de a szükség na úr
kisebb csavarokat meg próbából meg kell szakítani
csak úgy lehet megtanulni hogy hol a határ hogy megtapasztaljuk:-)
Jók, olyan mint a DID....a kettő közül valamelyiket szokták rátenni a gyárban.....régebben még a Tsubaki-t is, az tán a legjobb, de nem olcsó, gondolom ezért hagyták el...
Szerintem a második tankpad jobb... egyáltalán nem hivalkodó, viszont nagyon kis finoman ott van rajta a Triumph felirat. Ízléses, a másik pedig inkább bazári
Naná.
A mostani verdikt hogy 3 lityó benyával kigurulok arra és vagizom.
Na viccet félretéve.
Ám egyszer akarom úgy igazán ahogy nekem tetszik megcsinálni.
Kinéztem a fék/kuplungkart is hozzá.
Narancs festés,tank teljes fóliázása, (tankpadban még nem döntöttem van egy motografix és egy gyári ami tetszik) és az ülés ami hibádzik.
Na még a carbon deklivédők.Ez szép is,meg véd is,meg a balos az gányul néz ki az eltakarja.
Kisplexi gyári is kell.
Ezek apránként 10-20e-res tételek amik nagyon nem fontosak de ha megvannak nagyon hosszú ideig szeretném megtartani.
Ezért most mindent úgy kéne hogy ne a low cost spór menjen.
És ha még sikerül egy E lagal dobpár de az nagyon ráér.
Karok,és tankpad.Na itt még dilemmázom mellik lenne a jó.
-ha tudom azt,hogy nyomatékkulcsal húzták le X csavart, mert láttam és nekem nincs,de szerelnem kell ezt az X csavart, feloldás elött megjelölöm egy tollal és ugyan oda húzom vissza az anyát,akkor kevesebb lesz a nyomatéka?
nem tudom csak kérdezem ,vagy esetleg valaki kipróbálná,akinek van nyomatékkulcsa, és beszámolna róla
Én nekifeszülve tudok ugyanakkora nyomatékkal meghúzni egy csavart, apám meg lazán :D ha sokat huzol nyomaték kulcsal utána tudnál kb hasonlót húzni csillagvillással... :D
Dozer által küldött nyomatéktábla "magyarított" változata. Ha valami nem jó, a googlefordítót szidjátok..
10-15 centis csillagvillás kulccsal mekkora nyomatékot lehet húzni kb? 20-30?
nem lesz ugyanaz a nyomaték (még ha a hömérséklet azonos akkor sem)
ha vkinek nincs nyomatékkulcsa használjon mérleget (sok éve bogár és skoda hengerfejnél nekem muszáj volt,tökéletes)
asszem ha 1m a kulcs erőkarja, 80kg a mérlegen az 80Nm
macerás a mérleget a crovára vagy a kulcsra ráhúzott zártszelvényre rátartani de a szükség na úr
kisebb csavarokat meg próbából meg kell szakítani
csak úgy lehet megtanulni hogy hol a határ hogy megtapasztaljuk:-)