brembot sa 7 körül tudok ebc hh pedig 10.5 ért 3 garnituránál azért már jelentős a különbség
ferrodot st 7 alatt még olcsobban.
az ebc tudom,hogy jó , a ferrodo közepes De inkább minőséget vennék a brembóról nincs tapasztalatom..
Jó...kicsit gyorsan kpik, de valamit valamiért....a brembonak van egy nagy előnye, nem nagoyn lehet megégetni, ugyanúgy fog az utolsó méterein mint az elsőn....a ferodo gyengébb.....többivel nem sok tapasztalatom van, illetve most EBC van, de mivel a motorot már nem úgy használom mint régen ezért nem tudom összehasonlítani, ezzel vettem, de ezzel a tempóval nem rossz....
2 teszkós szatyorral betekered a kesztyűdet esőben, és már nem is ázik :)
vagy az asszony hajfestékéből lenyúlod a nejlon kesztyűt, ami általában jó nagy méret, és ráhúzod a bőrre, már állja is a vizet :DDD
ferrodot st 7 alatt még olcsobban.
az ebc tudom,hogy jó , a ferrodo közepes De inkább minőséget vennék
Most olvastam egy forumon,hogy használtál Brembo sa fékbetétet a BK-n Mi a tapasztalat?
inkább a szemem szurkálom tűvel.
Akkora nagyeszű ott mindenki és annyira tudják a tutit.
Felesleges.
Inkább motorozni kő oszt jóvan.
Nagyon sok víz folyik le addig a gödöllői patakon.
Majd most jöhet egy kis vezérezés.
Árfolyamok,vámon átcsúszás,postaköltség.Satöbbi.
vagy az asszony hajfestékéből lenyúlod a nejlon kesztyűt, ami általában jó nagy méret, és ráhúzod a bőrre, már állja is a vizet :DDD
kínai olcsó
kínai nem olcsó
Amcsiból szerintem olcsóbb de ott meg a posta és a vám ami gebasz.Az armstrong meg 133 font és engleand tehát nincs vám.
Míg ki nem ugranak az EU ból.