nem akarom leszólni, de egy kicsit még dolgozhatnál rajta festés előtt, mert úgy néz ki mint ami bármelyik pillanatban le akarna esni. én legalábbis görcsölnék még rajta egy sort, akár új konzolokat csinálnék hozzá
Hát egy kicsit elszomorodtam, azt hittem jobb lesz.. Na nembaj. El is vittem festő barátomhoz, majd egyszercsak kész lesz, bár mondtam neki, hogy ráér a dolog :)
Köszönöm a segítséget! ILYEN lett
(jobb oldalt Maya érdeklődik annyira :D )
Sziasztok!
nagyjából felraktam, de sztem ennek passzentosabban kéne állnia: kép1 kép2 kép3
A fülek nem engedik, hogy feljebb vigyem... EZEKEN A KÉPEKEN sokkal jobban áll.. Vagy ez más fajta idom?
Kaptam egy kisebb fogalmazást (vagy csak a teló képernyőjén tűnt olyan nagynak? :D)
Holnap felrakom az idomot a motorra, ide meg képet róla, aztán délután viszem a haveromhoz, ő fényezi.
Persze , hogy van neki mit mondania, úgyis csak állandóan magyaráz össze vissza
Viccet félre, biztos segít , ha nem akar szólj azt segítek neki írni , a billentyűzet nem az erőssége
Helló! Nagyon szép motorod van! Valóban eladnád? Én a közeljövőben szeretnék vásásrolni és ha tényleg árulod, akkor kíváncsi lennék pár adatra ha nem gond! köszi előre is!
Hát azt én se tudom, de megtaláltam már az előbb említett oldalon. Évjáratot is kellett megadni szóval csak jól adta ki... legalábbis remélem.
Azért megnézem majd az ülés alatt is hátha ott van.
Köszönöm!
Egy árajánlatot kéne majd kérnem tőle, nem vagyok épp konfekcióméret, és a bőrdzseki ujja 3-4centivel rövidebb a kelleténél. Most egy gumírozott darabbal lett szépen megtoldva, hogy azért ne szeleljen. Pont nem ér be a kesztyű alá.
Nekem slendrián volt...drága és nem jó...igaz, nem ő maga hanem az alkalmazottai csinálták...volt ami ott helyben kiderült és volt ami már csak itthon, nem vittem vissza megcsináltuk magunk, de oda nem megyünk többet...
Ja és elugotam tankolni de mire észbekaptam hogy szar pisztolyt vettem le beleugrott 10 lityó E85.
Na jó 15 simát is csorgattam rá de ha most 11 év szmötyije jut az inyektorba én befonom a szemöldököm.
Köszönöm a segítséget!
ILYEN lett
(jobb oldalt Maya érdeklődik annyira :D )
nagyjából felraktam, de sztem ennek passzentosabban kéne állnia:
kép1
kép2
kép3
A fülek nem engedik, hogy feljebb vigyem...
EZEKEN A KÉPEKEN sokkal jobban áll.. Vagy ez más fajta idom?
Kaptam egy kisebb fogalmazást (vagy csak a teló képernyőjén tűnt olyan nagynak? :D)
Holnap felrakom az idomot a motorra, ide meg képet róla, aztán délután viszem a haveromhoz, ő fényezi.
Viccet félre, biztos segít , ha nem akar szólj azt segítek neki írni , a billentyűzet nem az erőssége
11500 km, 2007es évjárat. Mi érdekel?
írtam e-mailt az itt megadott címedre, persze itt is válaszolhatsz :)
már ha van mit írnod :)
Azért megnézem majd az ülés alatt is hátha ott van.
Köszönöm!
Sok a felvevőelyük pesttől nagykanizsáig.
Az átalakítás jó volt.
A javítást ki tudja.
Most nem hinném hogy annyi lenne a meló mint régen.
Baranyi asszem.
De van valami békéscsabai vagy milyen.
Bár nekem a karbis verzió van,
az utasülés alatti profilon a következő színkód van:
COLOR Y2D CODE 7080
Azt viszont nem tudom mennyire stimmel a két típus gyári színe.
Na jó 15 simát is csorgattam rá de ha most 11 év szmötyije jut az inyektorba én befonom a szemöldököm.
El kéne mennem érte.
Naggyából hétfőre kiderül.