Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyen az enyém, ehhez kellene...:-D
Az amit eladnak lejjebb.
Várjál lehet az eladó darab már inyektörösé.
És tényleg ritka mint a fehér holló.
Ez 2004-es, még a szürke vázas, de nem a kerekített elejű. Injektoros...
Ettől féltem! Az internet csodákra képes, de sérülésmentes 2003- fejidom tartó konzol nincs! Pedig bújom a gépet egy ideje...:-(
Akkor keresés tovább...
Bár nem biztos.
Ha 2001-ben volt a modellváltás és az aktuális már nem karbis akkor tökugyanaz.
Mindenben.
Szia!
Érdeklődnék, hogy esetleg tudod-e, hogy miben különbözik egy 2004-es modell fejidom tartó konzolja a 2002-estől. Nagyon régóta vadászok már az enyémhez konzolt, de nem lehet találni sehol! Ha tudsz valami infot megköszönném a segítséget!
Sanyi jelentkezz legyszives ha ráérsz pár percet telefonon beszélni :)
Sziasztok! Van egy 2002- sv650 fejidomtartom elado! Ha vkit érdekel 06209383982 köszi
Halván dunsztom sincs-Én a bal oldali talán legalsó csövet megnyitottam és lejött az egész a fenébe.Persze a hűtősapkát le.
Után a az ülés,tank fel és a hűtőnél feltöltve beindítottam had rotyogjon maj a tágulásit is beállítottam oszt annyi.
Esetleg nem emelte fel a tankot,h kiszívja a tágulási tartályból a maradékot?
Ezt tényleg így kell kicserélni?
Mit izél ott azzal a piros bizbasszal abból a csőből?
Csak tunnám mit görcsölt a tágulási csövével.
MINDEN OTT VAN!
BEvallom nem gondoltam, hogy ilyen is van fenn a tube-on de köszönöm a segítséged!
Hűtőfolyadék csere: step 1
Hűtőfolyadék csere: link
Sziasztok!

Na ki használta ki a jó időt szombaton és motorozott egy keveset?:)
Végre újra hajtottam a bike-ot, nagyon jó érzés volt, jöhetne már a kellemes 7-10 fok abban már elsertepertélek

Két kérdésem is lenne így hétfő reggelre:

1, Valaki el tudná mondani, hogy hogyan kell SV-ben hűtőfolyadékot cserélni?(step by step)Nem tudom mikori a fagyálló benne ( ha egyáltalán fagyálló van benne ) és szeretném kicserélni.
2, Jó lenne a kutyacsontot kicserélni egy hosszabbra, hogy a motor hasmagasságát csökkenthessem. Sajna nekem otthon nincs emelőm ezért nem tudom kivenni az enyémet. Tsanyitól úgy hallottam, hogy valakinek itt a fórumlakók közül már volt hasonló problémája így akinek van műszaki rajza az alkatrészről az nagyon jó lenne (vagy link?). Esetleg ha valakinek van elfekvőben 1 addig amíg a méretezést levesszük róla az is nagy segítség lenne.

Köszi
Ugye két részből áll alulról, és szépen mind a 2 részt pontosan kiszobrászkodtam fél mm pontosan, és a heggesztőke csak körbevarrta. Azt hiszem 17mm vastag az alumínium így most. Persze utána leszintereztettem kemény 1000 ft-ért, meg az aluheggesztő is kért 2000ft-ot szóval 3E-ft az egész villahíd.
Láttam de az nem ér.
Zoli, lattad hogyan kell busabol triumphot csinalni ? :D

Amugymeg van kakasdon suzuki bonto, egy telefont lehet megerne :)
Flex és reszelő segítségével ki lehet szobrászkodni mindent.
ezt a lukfeltöltést tervezem én is a bömössel,bár én ugy gondoltam hogy mügyantával kiöntöm a lukat (olyan hab ami a megkötés közben kicsit összemegy) és a kiesö formát pantográfmaróval lemásoltatom 10mmes aluból
hegesztö megtesztelte,tudja a bömös gyári kiflit hegeszteni,csak jól hegeszthetö anyagból csináljam a dugót (ne legyen benne tul sok Mg meg más ötvözö)

...de még sem alu,sem marógép nincs a láthatáron,nemtom mi lesz belöle