Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor már szinte ki is zártad a motorok 99%-át azzal, hogy gyári állapotú és ne legyen törve.
Állapotot veszel ezt jegyezd meg. Ez a legfontosabb.
Ha valami össze volt törve ( nyilván nem legósra ) de profin megcsinálták akkor azzal semmi baj nem lesz. Itt főleg a gazdán múlik egy járgány élete. Éppen ezért én mindig nagy hangsúlyt fektettem arra, hogy lehetőség szerint minél jobban megismerjem a tulajt.
Ha gyári állapotú kell törésmentesen akkor max 1 éves motorokat keress ott nagy eséllyel találsz ilyet. De ne K4-es SV-t amit 2004 óta gyártanak. Azért az 8 év. Ne várd, hogy ilyet találsz.
nem vitázom, de abbahagyon a népnevelést
ne vitázzunk, nem úgy értelmeztem a dolgot mint ahogy ti elgondoltátok
vicces ≠ irónia
Mindenképp kell motort venni ez el van döntve, 4 éve motorozom igaz kicsikkel, szüleim motoroznak, motorszerelőnek tanulok. Gyári állapotú kellene, ami nem volt törve, vannak ilyen alapvető dolgok, hogy a fekete és a szürke motor nem tetszik a szememnek... sorolhatnám még, így szép lassan szűkül a lista
mögé szoktam látni ha nem is elsőre de most direkt elolvastam még egyszer és valahogy nem jött le hogy vicces lenne de nembaj, én is tudok nevetni ha valakinek blokkcseréje lesz aztán megtudja milyen amikor ki kell tenni 350et bontott alkatrészekre
Levi!

Én annyit tennék hozzá a keresésedhez, hogy pontosan tudom mi járhat a fejedben. Én is eléggé körülményes vagyok amikor valami nagyobb dolgot vásárolok ( akár kocsi akár motor ) és előtte sokat tájékozódok.
Szerintem te már elég sok mindent tudsz az SV-ről tehát alapból komoly meglepetés nem érhet egy megnézett vasnál.
Eleve az ember már csak olyat néz meg amiben van potenciál. Ehhez először a képeken rendben kell lennie a motornak. Aztán a leírásnak is. Utána dumálni telefonon és ott is meggyőződni,h megéri megnézni. Ha ez minden OK akkor lehet tüzetesebben megnézni. Szerintem ezzel más tudatos vásárló is így van (pl. te).
Nekem is van egy olyan érzésem, hogy akarsz te motort venni de annyira mégse. Szerintem előbb el kéne dönteni, hogy valóban komolyan akarsz e motort és milyet és csak utána rágni magad a témában.
Én tavaly vettem nyár közepén. Előtte is megismerkedtem pár fórumlakóval akik nagyon sokat segítettek majd elmentem egy sráccal aki értett a motorokhoz. Hozzáteszem egy egyedi SV-ről van szó, tehát mikor a képeket megláttam azonnal beleszerettem. De a lényeg a lényeg,h beszéltem a tulajjal is, szimpatikus volt, a motor rendben volt hát elhoztam. Mindez 2 nap alatt történt. Szerdán hívtam és pénteken már hoztam is a motort.
Azóta át lett nézve Tsanyi méregetett is rajta és szerelte is már motort és azon kívül,h megállapítottuk, hogy bizony egy nagyobbat is bukhatott a motor ( amit viszont kint Németben nagyon profin megcsináltak, sőt az egész motort kicsinosították ) semmi baja nincs .Csak használom és megy.
Szerintem határozd el magad valamelyik irányba:)

Ja és nehogy félreértsd, csak a segítségnyújtás szándékával írtam ezt Neked.
ahhoz, hogy még nincs elég tapasztalatod, hogy teljesen mögé láss az irományoknak...

nekem sincs...

remélem nincs harag
és ennek itt mihez van most köze hogy hány éves vagyok ? 18 vagyok
Mondjuk az államkötvények jól adtak tavaly és előtte de szerintem a következő időkben ez nem fogja megközelíteni a 10%-ot.
Bár nem tudom,h pontosan milyen kötvények vannak...
had tippeljek, nem vagy még 22 éves, ugye?
hát itt nem irónikusnak tűnt 1-2 hozzászólás
Álom... Államkötvény ha jól gondolom
államkötvény
van egy szó:

irónia
Tehát ti inkább vagy átbasznátok egy másik embert ezzel letudva a dolgot nyugodtan aludnátok Vagy a másik véglet hogy nem baj ha eszi majd utána töltök had egye, csak éppenséggel úgyis megállt volna, ha már elkezdett lepattogzani a felületi edzés akkor az nem fog menni míg a világ. Ilyenekbe nem is gondolsz bele.

Szép... tisztesség és kókányság, magyar ember ennyi
Mi az az ÁK?
Nem tudom lefordítani a rövidítést:)
Azért 2008 óta voltak csúnya bukásai az aranynak.
Persze ha 10+ évet nézel akkor elvileg megéri.

De akkor már lehet nézni más befektetési formát is..
árutőzsde nekem izgibb, csak annyi pénzem nem lesz, hogy érdemes legyen...
ÁK min. 3 év, és előreláthatóan előbb lesz egy nagyobb kiadásom amire kelleni fog a della

így marad a bankos pöcsölés... apró hozammal
lehet tőzsdézni is.. de abban ott a kockázat. Az arany pedig még soha nem lett olcsóbb.
C vitamin?
Vagy kínaiak?
akkor inkább már a fekete
Ha jól tippelek aranyról beszél.
Ez a dilemma sokáig nem fog bennem megfogalmazódni.