Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és hány fordulatot tesz meg, mielőtt megállna az 51-nél?
nem, a Dallas van több helyen speciel Egomban nincs szerintem. Én a 3. kerületiben jártam
Ápropó februártól ujra legelek.
Le kell adni a karácsonyi 2-3 kilót.
Ohhohohohoh persze simán.
Bár asszem bekrepált a mérleg úgyhogy csalás lehet benne.
51 nél katt és nem megy tovább.
Esztegomban van a dallas?
jah még egy kiegészítés aztán el is megyek ebédelni. elmentem kipróbálni a Dallas éttermet, de nem tetszik, olyan kicsi hambit adnak ott is
apropó, gondolom már Te is alulról karcolod a 60 kilót
ÁÁ, a hambi az mindenek felett. majd veszek Tibiéknél 6XL-es ruhát meg egy olyan motort ami elbírja a víziló hátsómat, az RSV-t meg meghagyom az 50 kilós ridereknek
Lallernek ideális lenne.Csak ki kéne hagyni az esztegomi hambist.
Itt Győrbe van egy RSV4 nagyon szűkösen lehet elférni rajta
Cserébe viszont Brutál komoly a futóműve .V4-es blokk pedig egy isten .
Valakit érdekelne karbonmatrica? Mostanában szándékozok rendelni ebay-ről, gondoltam megkérdezem. Ahogy néztem van kiflire(régi-új, S-N modellre is), tanksapkára, műszerfal köré, S-nél légbeömlőre, S-es tükörre, elsősárvédőre, meg lényegében bárhova. Formára vágottak.

krausz.b32@gmail.com -ra írjatok ha kell, ne ide szemeteljünk.
Honda monkey ? :)
A méret több mint elég bármire.
Talán még nagy is.
Próbálok ellenállni a késztetésnek hogy beszerezzek egy RSV 4-et.
sv 650 2006 zárszett eladó 15000.- 06209238057
tudhatnád, hogy ezzel csak azok vigasztalják saját magukat akiknek kicsi van
Már megjegyezhetnéd hogy nem a méret a lényeg hanem hogy élénk legyen és játékos.
köszi, de felnőtt méretű motort vennék csak, a Street-en úgy néznék ki mint majom a köszörűkövön
Ráülnél egy tittajó Streetre le se szállnál róla.
Hagynád a németet a fenébe.
az nagyon sokára lesz még, majd egy Rocket 5-6 körüli... először egy német jön...de még ahhoz is hiányzik a lottó ötös
Majd ha te átnyergeltél egy angol paripára.
így már Zoli is nyugodtan hajthatja álomra a fejét
Igen, boldogság van...:-D
Akkor nagy az öröm.
Köszönöm, telefonon beszéltünk az eladóval, ez kell nekem, ami a képen van! Végre megvan, amit kerestem...:-D
ja, tényleg úgy néz ki mint az injektoroshoz való konzol. amúgy kereskedésben tudsz rendelni újat valami 3x-40 pénz körül, én legalábbis ott vettem amikor kellett.
Jaja, remélem, mert a képen nagyon hasonló, sőőőt, ugyanaz, mint ami nekem kellene! Szóval reménykedek tovább...
Majd előkerül és elmondja az eladó hogy jó e rá.