Szoktam odaadni akinek itt ragad a gépe valamiért....mondom nem féltem(van pénzed megjavítani hisz most is venni akarsz ).....ha van rá jogsid akkor gyere nyugodtan...
Köszönöm de nem élnék a lehetőséggel, nem kísértem a sorsot. Holnap este érek fel Még mindig azon az elven vagyok 1000ccm fölösleges nekem, egyedül megyek vele nagyrészt. Amire nekem kell sok az 1000.
Nem, nem emlékszem, mondjuk a gixer első teló az jó, csak kérdés miért cserélték és megvan-e a gyári?...van még egy sárga 650 is azon az oldalon, de gondolom azt már láttad...amúgy ha gondolod az én ezresemet kipróbálhatod, én nem féltem és azután el tudod dönteni....mikor vagy Bp.-n?
de nagyon jó áron lehetne beszerezni ? gondolkodtam még olyanon, aminek az elejét megcsukták akkor mehetne bele egy gixxer teló stb stb csak nagyon jó áron kéne legyen a motor, mert ha megcsukják az elejét akkor valszeg hűtő is törik
Fater kamionos, évek óta hordták kamionszámra az angol árveréses kocsikat. Aki vette ezeket a kocsikat ő intézte. Én kinéztem, ő licitált rá. Ez már a 7dik angol motor, egyikkel sem nyúltunk eddig mellé. Kopp-kopp..
Gondoltam neked is felajánlom, de nem éppen gyári állapotban lehet beszerezni onnan..
Én sem hallottam róluk semmi rosszat de amekkora egy válogatós vagyok nem tetszik a szürke Nem 1-2 szezonra kéne venni motort, de kitudja Még úgy vagyok vele, hogy ráér, jobb így ha nincs is még motor, legalább nem húzza az agyamat hogy csak kéne menni
Egyébként viccet félretéve, ha a grandemotos motoron nem találsz kivetni valót képek alapján (elég gyárinak tűnik, még a por is gyári ha jól látom ), akkor érdemes tenni vele egy próbát. Környezetemben többen is vettek ott motort, nem hallok olyanokat hogy az édesanyjukatagrandésoknakhogyátbasztak. Azt mondják téli szezonban elég alkuképesek is, főleg ha régóta áll ott a motor.
ez méretezett rendszámtartó.
ezt a motort hirdetem. A rendszámtartóról nincs képem de ha leírod az email címedet akkor tudok küldeni majd holnap mert most nem vagyok otthon.
Gondoltam neked is felajánlom, de nem éppen gyári állapotban lehet beszerezni onnan..
Amúgy neked hogy sikerült ilyen angol árveréses motort venni ?
63190-16GA0
5.tétel