Látod hogy belenyúltam énis...
Most így hogy fogok motorozni, eszembe jut hogy így vettem a kedvem is elmegy az egésztől egyből. Valakinek egy HIÁNYOS sv?
Azt a kis fedelet a tulajok egyik fele elhaggya a másik fel azt se tudja hogy ott van a szerszám.
Csak akkor nincs meg ha valaki buzerálja és nem akassza vissza rendesen.
Sziasztok! Vettem oldalidomot a motoromra, és így maradt egy eladó gyári fekete hasidom. Valamint bukógomba és lábtartó is van, ha érdekel valakit. http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Kereskedésben nem lehet venni csak komplett sárvédőnyúlvánnyal együtt. Van olyan bontó ahol van, de ottis komplett adják sárvédőstől, tiszen meg huszonezret meg nem adok érte.
Valakit hagy kérjek már meg rá, hogy amikor ráér fényképezgesse már le nekem az akksi alatti kis szerszámosdoboz ajtaját minden oldalról. Nem találok egyik bontóban sem, így megpróbálok magamnak csinálni egyet.
Sziasztok! Van egy indexbúrám injektoros sv-hez, sárga, gyári! A búra a képen látható módon meg van repedve, egyébként simán használható! 500 Ft-ért elvihető, átvehető személyesen Szekszárdon, vagy Baján!
Amikor már 10ember leírja, hogy biztos nem akarok motort venni hát felidegesít. Lehet venni jó motort... Számomra a nem rommátört és a karcok között van különbség, sportkipufogó sem feltétlen hátrány de nagyrészt aki sv-t vesz az azt hiszi hogy gsxr-t vett, rajta a kipu és kell neki húzni ezért hátrány számomra a sportkipu. Kis index kis rendszám tartó az játszik. Gyárias állapot alatt értettem, hogy ne legyen fényezve törve vagy mókolgatva, ne sufnis szar szutyok heggesztett rendszámtartója legyen pl mert láttam ilyet is hogy laposvasból heggesztve volt rá... Vannak elvárások de nem.teljesíthetetlenek.
István motorja az egyetlen sárga N-es ami a hírdetések között van, telefonról nem tudok linkelni bocsi.
Most nem kell itt megsértődni, csak nekem az jön le az egészből, hogy olyanok az elvárásaid, hogy használt motort akarsz venni, nem is fiatalt és nem is drágán amire már nem kell egy fillért sem költeni. Abszurd..
Más. Annak az svnek a linkjét eltudod küldeni, amit megnézettél ismerősöddel?
Nem érted de mindegy nem fogom mégegyszer leírni, vegyétek úgy, hogy nem akarok motort venni és nem is fogok motort venni sv-t meg pláne nem, úgyhogy köszöntem le lehet szállni a témáról. Csáó
Az miért kizáró ok, hogy volt rajta sport dob meg stb ha most gyári állapotban van? Te tényleg nem akarsz motort venni
Grandemotosok egyébként megbízható, alkuképes srácok. De ilyen igények mellett ezt nem én mondtam, mert lesz a verdán valami karc és jajj nekem
Milyen akkumlátor javasoltok? 6/12v aksihoz. a 6 voltos savas aksi a 12 voltos az új tipusú gondozásmentes. azt olvastam hogy a moci aksikat (10Ah) csak a tizedével lehet tölteni, és amit a neten találtam az mind legalább 6A-el tölt legalább. hallottam olyat is hogy szimpla 12V-os (nintendó) adapterrel is lehet tölteni. milyen aksi töltőt javasoltok (olcsóbb kategória)
Most így hogy fogok motorozni, eszembe jut hogy így vettem a kedvem is elmegy az egésztől egyből. Valakinek egy HIÁNYOS sv?
Csak akkor nincs meg ha valaki buzerálja és nem akassza vissza rendesen.
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Én ősszel rárakom, tavasszal leveszem az akkuról.
Remélem tudtam segíteni.
Viszont még csak félúton jársz a csoki féle úton.
Így van mit behoznod.
István motorja az egyetlen sárga N-es ami a hírdetések között van, telefonról nem tudok linkelni bocsi.
Más. Annak az svnek a linkjét eltudod küldeni, amit megnézettél ismerősöddel?
Grandemotosok egyébként megbízható, alkuképes srácok. De ilyen igények mellett ezt nem én mondtam, mert lesz a verdán valami karc és jajj nekem