Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak egy kockát tettél oda vagy beszabtad az íveket is?
Értem ezen elgondolkozom....
Anyagvastagságra az enyém 2x olyan vastag mint amit angliából vettem az előző SV-re. És nem feltöltettem, hanem egy 7mm vastag alumínium lemezből vágtam ki egy oda be illő darabot és a hegesztő rögzítette szépen Majd az első gurulásnál megnézed... biztos tengerezni megyünk mi is
Június alkalmasabb,aug-ban tele van lakókocsi,busz kombóval,szállás alig és az is drágán...
Már rég nem láttam sehol..............pedig néha nézegetem.
Ne is legyen....
Ez vadonatúj ha jó látom, nálunk is ennyi az lsl...használt kéne..
Vanyek is feltöltéssel oldotta meg,semmi gondja.
jah! font
Felhegesztés?....úgy gondolod, hogy kitöltöm az alját és megfúrom?....jobb lenne egy direkt erre gyártott holmi amilyen Neked is volt.....lsl vagy hasonló...mennyiért vannak amúgy?
Néztem.Nincs fenn olcsó.Semmilyen sincs csak S-es.
Felhegesztés?
Zoli, nincs kedved nézni nekem egy felső kiflit amitől majd jól érezném magam?..
Májusban talán a szokásost kéne...mi legalábbis arrafelé megyünk....esetleg lejjebb ha van értelme....
Akkor juli.-augusztus.
Lehet,hogy korai a hó,hideg miatt.......és akkor még nem beszéltünk a Kaunertalról,Stelvió,Ötzi gleccser.....
Sőőt van aki még csak 5perce ébredt fel :D :D
Hát inkább csak a hangsúlyok vannak eltolódva.
Balatont két éve nem kerültem csak félig és a kajálós,bebszós bulikat is parkolóvágányra tettem 20 éve.
Nameg 3 hétvégi 500-as karikából kitelik egy nagyobb ami az időbeosztásnak is jót tesz mert a két hétvégén lehet otthon is tenni-venni ettől a otthonikanak is kedvezni lehet.
tele vagytok mint a kutya bolhával !Örülök ha a szezont el tudom kezdeni
2009 ben jártunk ott ,igazat mondasz lehetne mesélni róla ,de inkább gooo mindenki
Mi nyáron megyünk ki, akár még össze is lehetne beszélni
egy ilyesmi kör lehetne.

4 nap.mondjuk májusban.
Timmelsjoch-ra menjen el aki tud, az meseszép hely!