Anyagvastagságra az enyém 2x olyan vastag mint amit angliából vettem az előző SV-re. És nem feltöltettem, hanem egy 7mm vastag alumínium lemezből vágtam ki egy oda be illő darabot és a hegesztő rögzítette szépen Majd az első gurulásnál megnézed... biztos tengerezni megyünk mi is
Felhegesztés?....úgy gondolod, hogy kitöltöm az alját és megfúrom?....jobb lenne egy direkt erre gyártott holmi amilyen Neked is volt.....lsl vagy hasonló...mennyiért vannak amúgy?
Hát inkább csak a hangsúlyok vannak eltolódva.
Balatont két éve nem kerültem csak félig és a kajálós,bebszós bulikat is parkolóvágányra tettem 20 éve.
Nameg 3 hétvégi 500-as karikából kitelik egy nagyobb ami az időbeosztásnak is jót tesz mert a két hétvégén lehet otthon is tenni-venni ettől a otthonikanak is kedvezni lehet.
Felhegesztés?
Balatont két éve nem kerültem csak félig és a kajálós,bebszós bulikat is parkolóvágányra tettem 20 éve.
Nameg 3 hétvégi 500-as karikából kitelik egy nagyobb ami az időbeosztásnak is jót tesz mert a két hétvégén lehet otthon is tenni-venni ettől a otthonikanak is kedvezni lehet.
4 nap.mondjuk májusban.