Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy a kis Z-n ugyanaz a teleszkóp-fék van mint a 650-es sv-n.

A súly ami gondot okoz még a 750R-en is.
Értem. Igaz hogy elég sokat eszik a 750-es, 7-8 litert ?
Uhh a szél probléma.

Ez míndíg kardinális kérdés.

Bár sosem értettem a 110-130-nál letép a szél dolgot.

200-nál is valahogy fenn maradtam.A fene érti hogy.
Igen egy 2005-ös Z1000 volt (adatlapomon megnézheted). Brutális jószág, nagyon kényelmes volt. Az egyetlen gondom az volt vele, hogy 130 felett nem lehet megülni rajta, mert letép a menetszél. A kis Z-n még plexi sincs, ott 110km/h-ig mondják megülhetőnek. Nekem a 750-es nem tetszett, mert ott is az első futóműre panaszkodnak, és az 1000-ét teszik bele, és az 1000-es sokkal szebb. Azért vettem SV1000S-t, mert a GSXR-hez képest kényelmesebb, a Z1000-től nagyobb a szélvédelme, lehet vele agresszíven, és túrásan is motorozni. És még V2 nem volt.
z1000-ed volt, a z750ről tudsz infókat ?
Az árakat én sem értem! Lassan a 650-es drágább lesz mint az 1000-es. 1000S már 600-tól van, és már 2006 utánit 800-körül lehet találni. Persze van aki 1,5 millát kér érte! Az eddigi motorjaim (GSXR, Z1000) a meghírdetéstől számítva egy héten belül elkeltek. Lehet a V2-vel mellényultam, és már örökre megmarad? Ha el szeretném adni a 2006-os sérülésmentes, szervízkönyves, kevés km-es 1000S motoromat, akkor 800-ért kellene meghírdetnem? Persze nem eladó, mert ez még csak az első szezonom lesz vele!
Komplett telivér ménes nem gebe.
akkor már ő kéne fizessen valakinek hogy elvigye a rozsdakupacát
akkor már megkaphatja az angol gebédet is 700-ért
Ehh..............esetleg 2025?
1,5 hónap sok idő de lehet húzódik a dolog 2014-re
Inkább keress egy megfelelő SV-t.

Van még 1,5 hónapod rá.
Ha esetleg valakit érdekel lábtartó, és bukógomba.
http://www.kepesmotor.hu/bukog...
na jólvan ehez már én sokat aludtam
Az értéke felbecsülhetetlen.
Drágább mint a függetlenségi nyilatkozat vagy a királyi korona a towerben.
Ha az arat nezzuk akkor keves a 700 de ha az erteket akkor nagyon is sok :D:D
Hátt ezt meg se halottam.

Ennyit egy sr2e-ért kérek nem egy minőségi angol telivérért.
Tehát egy görbe telópár és egy rozsdás tank :D jó biznisz lesz ez :D

700 a tripleert és nem kell a ZÖLD hasidom hozzá :D:D ja és ha úgyis mész pestre hozzd is be a mogyorodi útra aztan megbeszeljuk mennyit engedsz :D
Na ott nem tartunk.

De adok egy komplett telópárt,féket és egy tankot félig festve ennyiért.
akkor 700-ért enyém a tripled ? :D
Hát ha nagyon akarsz valamit.
Az elsőt mégis hogyan ? Nemtudok 130cal futni a srác után a 6-oson hogy megkérdezzem eladja e a motorját :D:D
Pedig de..................és sokat túráztatják magukat................ahhelyett hogy megvennék az első sárgát amit meglátnak.
Milyen gondot okoz ha nem cserélek 12ezrenként gyertyát? Miből lehet észrevenni hogy rossz a gyertya?