Probléma nincs, de fényképező gépem se sok! Csak szeretnék egy egyedi polót gyártani és ebben kérnék egy kis segítséget! Kimondottan a féklámpa fénye kellene, de függőlegesen!
Ja ÁFA! Hogy rohadnának meg! Meg ezek a komoly indokok a benzin ár emelésére: "a kőolaj világpiaci ára, meg az ellenfél kapusa magasabb mint...." Mondvacsinált indokok, hogy szezonban emljék a naftát!
Áh, csak most láttam a 03 utániban angol e bay-en.Ha jó árban lenne kéne egy hátha lessz perec.Bár inkább kihagynám.Egyenlőre 7e körül áll postával.De ha olcsóbb itthon kereskedőnél hagyom a fenébe.
ok köszi már lesem is a bontókat...sajna neki nincs net így rám hárul a keresgélés.
Volna nekemi is kis problámám.
1.A Raptor csak alapjáraton tölt....mihelyt emelkedik a fordulat leesik a feszültség és csak pár tized Vol-al tölt.Már annyira gyengusz az aksi hogy gázfrőcs nélkül be sem indul.Mit csináljak vele?Haver gixerje is ezt csinálja és hiába cserél fesszabájzót akkor is megette az aksit? A Raptorban is ugyan az a cucc van mint az Sv-ben csak a kasztni olasz.
2 A láncom egyenetlenül nyúlt meg..egyik helyen majdnem pengetni lehetne máshol meg mm-ek hiján nem ér bele a bal kipuf csövébe..szóval sehogy sem lehet köztes álapotra belőni.Majd csere lessz de az érdekelne hogy mitől van ez mire kéne figyelni a következő szettnél?Volt takarítva fújva rendesen és kb 10 ezer km-t bírt ki így is és még lehetne spanolni is kb 1 cm-t.A lánc Regina...ezel kaptam
Feldobod itt a sportmotoron a bontós topicban szerintem tuti a sugo-motors vagy a ricsi bonto-nál lessz.kérdezz rá.
Nekem most gyütt meg az 1000-res GSXR teleszkóp hátra.
Köszi a segítséget a fényszóróval kapcsolatban!Akkor ha haver érdeklődik utánna és nem máson keresztül veszi akkor tizenegynéhány ezerből megvan ha nem számolja a postát telót vagy benzint bele.
Kb melyik bontó az ahol nagy valószínűséggel sv-s cuccokba botlik az ember?Esetleg webcímmel....
Ha a vízálláson múlik (itt rohadok Regensburgban, mert magas a víz ).Ugyanis 1 k*cs*g híd miatt nem fér át a hajón a magas víznek köszönetően...
Normális esetben köv. hétfőn boltozzuk el a mocit.
Szóval, a víz menjen le, az euróárfolyam meg fel!
Ma voltam először is louis shopban.Nem is rossz hely.Vannak benne egészen jó dolgok, egészen jó áron.Érdekes, h hiába az erős forint, itt kint még mindig olcsóbb a legtöbb cucc.
Ez nem bók volt , az media tényleg koncentráltabb amire egy kezdőnek szüksége van.Az svlap-on pedig minden van.Az a next step:)
Szeretnék csupasz SV 650-ről képet szemből illetve ha megoldható csak a hátsó lámpáról úgy, hogy világít! Poló készülne belőle! Köszi!
Nekem még a gyári Tokico van benne, az szeret nyikorogni.
K4es 650es SVre keresek hátsó fékkart. Nem tudtok valahol gyorsan és olcsón beszerezhető darabról?
Köszi!
Szerintem gyáriban sem lehet drága.
Volna nekemi is kis problámám.
1.A Raptor csak alapjáraton tölt....mihelyt emelkedik a fordulat leesik a feszültség és csak pár tized Vol-al tölt.Már annyira gyengusz az aksi hogy gázfrőcs nélkül be sem indul.Mit csináljak vele?Haver gixerje is ezt csinálja és hiába cserél fesszabájzót akkor is megette az aksit? A Raptorban is ugyan az a cucc van mint az Sv-ben csak a kasztni olasz.
2 A láncom egyenetlenül nyúlt meg..egyik helyen majdnem pengetni lehetne máshol meg mm-ek hiján nem ér bele a bal kipuf csövébe..szóval sehogy sem lehet köztes álapotra belőni.Majd csere lessz de az érdekelne hogy mitől van ez mire kéne figyelni a következő szettnél?Volt takarítva fújva rendesen és kb 10 ezer km-t bírt ki így is és még lehetne spanolni is kb 1 cm-t.A lánc Regina...ezel kaptam
Előre is köszi!
Nekem most gyütt meg az 1000-res GSXR teleszkóp hátra.
Kb melyik bontó az ahol nagy valószínűséggel sv-s cuccokba botlik az ember?Esetleg webcímmel....
Normális esetben köv. hétfőn boltozzuk el a mocit.
Szóval, a víz menjen le, az euróárfolyam meg fel!
Ma voltam először is louis shopban.Nem is rossz hely.Vannak benne egészen jó dolgok, egészen jó áron.Érdekes, h hiába az erős forint, itt kint még mindig olcsóbb a legtöbb cucc.
Ez nem bók volt , az media tényleg koncentráltabb amire egy kezdőnek szüksége van.Az svlap-on pedig minden van.Az a next step:)