Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Probléma nincs, de fényképező gépem se sok! Csak szeretnék egy egyedi polót gyártani és ebben kérnék egy kis segítséget! Kimondottan a féklámpa fénye kellene, de függőlegesen!
Mi a probléma vele?
Fontos kérés!
Szeretnék csupasz SV 650-ről képet szemből illetve ha megoldható csak a hátsó lámpáról úgy, hogy világít! Poló készülne belőle! Köszi!
A Brembo-t nagyon dicsérik.
Nekem még a gyári Tokico van benne, az szeret nyikorogni.
Első hátsó fékbetétből ki mit ajánl a kis SV -be?
Ja ÁFA! Hogy rohadnának meg! Meg ezek a komoly indokok a benzin ár emelésére: "a kőolaj világpiaci ára, meg az ellenfél kapusa magasabb mint...." Mondvacsinált indokok, hogy szezonban emljék a naftát!
Még ma kéne teletankolni!
Hó végén?
Valaki motorkodik ma?
Szalon sajnos :(
Sziasztok!

K4es 650es SVre keresek hátsó fékkart. Nem tudtok valahol gyorsan és olcsón beszerezhető darabról?

Köszi!
A lánccal azért lehet ez, mert Regina... Nekem is volt Iris ami ugyanez a kategória, ugyanígy 10 után kuka volt. Soha többet...
Az lehet, de azért tettem be, mert ott van vagy 20 ilyen manulaos oldal amit belinkeltél.
Áh, csak most láttam a 03 utániban angol e bay-en.Ha jó árban lenne kéne egy hátha lessz perec.Bár inkább kihagynám.Egyenlőre 7e körül áll postával.De ha olcsóbb itthon kereskedőnél hagyom a fenébe.
Csak nem perec volt?
Szerintem gyáriban sem lehet drága.
Ja bocs 650-esre 03 utáni?
Valaki meg tudná mondani hogy a váltópedált mennyiért lehet legolcsóbban kapni itthon?
ok köszi már lesem is a bontókat...sajna neki nincs net így rám hárul a keresgélés.
Volna nekemi is kis problámám.
1.A Raptor csak alapjáraton tölt....mihelyt emelkedik a fordulat leesik a feszültség és csak pár tized Vol-al tölt.Már annyira gyengusz az aksi hogy gázfrőcs nélkül be sem indul.Mit csináljak vele?Haver gixerje is ezt csinálja és hiába cserél fesszabájzót akkor is megette az aksit? A Raptorban is ugyan az a cucc van mint az Sv-ben csak a kasztni olasz.
2 A láncom egyenetlenül nyúlt meg..egyik helyen majdnem pengetni lehetne máshol meg mm-ek hiján nem ér bele a bal kipuf csövébe..szóval sehogy sem lehet köztes álapotra belőni.Majd csere lessz de az érdekelne hogy mitől van ez mire kéne figyelni a következő szettnél?Volt takarítva fújva rendesen és kb 10 ezer km-t bírt ki így is és még lehetne spanolni is kb 1 cm-t.A lánc Regina...ezel kaptam

Előre is köszi!
Feldobod itt a sportmotoron a bontós topicban szerintem tuti a sugo-motors vagy a ricsi bonto-nál lessz.kérdezz rá.
Nekem most gyütt meg az 1000-res GSXR teleszkóp hátra.
Köszi a segítséget a fényszóróval kapcsolatban!Akkor ha haver érdeklődik utánna és nem máson keresztül veszi akkor tizenegynéhány ezerből megvan ha nem számolja a postát telót vagy benzint bele.

Kb melyik bontó az ahol nagy valószínűséggel sv-s cuccokba botlik az ember?Esetleg webcímmel....
Ha a vízálláson múlik (itt rohadok Regensburgban, mert magas a víz ).Ugyanis 1 k*cs*g híd miatt nem fér át a hajón a magas víznek köszönetően...

Normális esetben köv. hétfőn boltozzuk el a mocit.

Szóval, a víz menjen le, az euróárfolyam meg fel!

Ma voltam először is louis shopban.Nem is rossz hely.Vannak benne egészen jó dolgok, egészen jó áron.Érdekes, h hiába az erős forint, itt kint még mindig olcsóbb a legtöbb cucc.

Ez nem bók volt , az media tényleg koncentráltabb amire egy kezdőnek szüksége van.Az svlap-on pedig minden van.Az a next step:)
Mikor lesz már motorod?
Fú de szolíd burkolt bók volt ez!
ismerem, de az svmedia többet ér nála(infó, fórum, stb.)
Tanulmányozd a Suzukisv Lap oldalt és utána nyilatkozz :)