Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én éreztem a nem harmonikus vibrációkat....van aki a felhangokat nem hallja,nem vagyunk egyformák...

ha egyszer fel tudnál ülni mögém, éreznéd, hm iről beszélek...A 3 hengered hogy jár?Na ugye...Az még rosszabb :D

nade, mind1 is...

jó tanulás volt az ezres.Az erejét szerettem mondjuk, ahogy írjátok, rácsavarni a gázt.Naná, h rá kell, 4-5000 körül csutkáig és hadd szóljon a tüzijáték!Ja, h nem megy el 6 literből, ki nem sz*** le...Az élmény utánozhatatlan!

Laller: ahogy írod: billeg utcán kanyarban.igen, fektetni kellett volna egy olajcserébe, hátha.Vagy amikor volt lehetőségem gixxer komplett elsőre, sokalltam érte a pénzt.Ettől függetlenül gyári állapotában, nem a legstabilabb.Pláne nem 4 éves villaolajjal.

Dipshit: ha az extrákat el akarod passzolni, max. 2/3-árban gondolkodj és abból fognak alkudni.A komplett givi rendszer 100-ért ment el, mindenestül...

SVÁJC, ha már előkerült...Errefelé igencsak óvatosban kell gurigázni, ezért is jó, h nincs már sv...bár a burgonyával is meg lehet ugrani az összes gyorshajtásii tételt...Nehéz lassan menni itt.A gumik felsikoltottak örömükben, mikor az asztallap simaságú és csöndes svájci aszfaltra értek :)
Ha szűrőt is cserél!
Bár nemtom ki az aki nem...
2,7 liter
csak szinészkedek
Teh, analfabéta te
Gyere át egy pofoné este , ja nem tudsz dógzó
Ja gyári mint az államadósság.
Gyári Triumph tükreid vannak? Nekem is ugyanilyen volt GSen. Jól lehetett benne látni.
Hány lityi olaj kell full olajcserénél 650 sövöbe?
Búúúúba nem?

Ezt a pohárkát meddig hozták.
akarom mondani bóótba
Vegyél a bóba!
Bassz.............végre....... .............nehéz szülés volt a legutsó perben.
Csötörtökön balettozom a pesti forgalomban.
Köszönöm, meg is kérdeztem!
Sziasztok, valaki egészen véletlen nem tudja , hogy holnnan tudnék szerezni gázbowdent (suzuki sv 650 s 2004) -hez ?
nekem van 2 db....írj privátban!
eladó 4 db suzuki sv index nagyon jó állapotban ár megegyezés szerint
Ha összejön a motor és lesz pénz és nem még dolgoznom sem kell akor tuti jövök bármerre :)
sziasztok! Valakinek eladó Sv 650 S tipushoz, 2004-eshez visszapillantó tükör nincs véletlen!?
Inkább gye.re velünk....majd kiderül merre megyünk.
sziasztok eladó suzuki sv gyári index garnitúra (4db) kitűnő állapotban ár megegyezés szerint
ja és ha pecs fele mentek es punkosd lesz akkor szivesen latom a csapatot egy kurtoskalacs reggelire :) ha ugy mentek ;)
Sátor és egy nagyon szép lankás domboldalon felverni ? Dipshit modon :D
Próbáld az extrákat elpasszolni külön.Marad is meg lesz lé a földutas csórózásra is.
Dobozzár reparálás az egyik, a másik a most beszerzett kilométer kihajtás beszerelése, majd a számított kilométer órába pörgetése.
A dobozokat azért akarom most már tökéletese megcsinálni, mert a gyári dobozpár használtan, tartókonzol nélkül 250-350 euro között megy általában az ebayen. Ha pedig valaki alkudni szeretne a motorból ezt leveszem, elengedek neki 30ezer forintot és meghirdetem annyiért mint amennyibe kerül.

A minap összeszámoltam hogy a tommot ülés, a dobozrendszer, a vario plexi a hasidom összen ér(het) annyit még használtan is hogy nélkülük (gyári plexit és ülést szerezve) még akár 370 ezer forintért is rentábilis lenne a motort eladni, ha ezeket külön-külön el tudom adni.

Ezen kívül még mindig agyalok azon hogy esetleg egy jó bukócsővel elodázhatom a cserét is esetleg