Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

volt sv-d? nem is tudtam
Ezkiez?
Jé, van még ember rajtam kívül, akinek egyáltalán nem jött be az a motor?

Humán láncolajozó
Defektjavítás ? :)
ez hatalmas ez a kép, ettől jobb csak akkor lehetne ha némi kőműves dekoltázs is kifigyelne
bátor ember vagy, hogy s1000rr kell hozzá hogy félj, ráadásul fehérben
Amit a legjobban szeretsz a motorozásban,arrfelé kellene orientálódni.....burgonya,rsv abszolút más célcsoport....
Ismeri valaki?
jaja, én sem hittem volna, h egyszer 4kerékre "ülök át".

rsv mint külsőre+hangra tetszik, lehet 50 méter után visszavinném...
Lehidalok.

Nememlekszem.

Mondjuk jobban valo mint sv ezer.

RSV ha az svt ruhellte nem tom hogy kerulhet a kepbe.
az a költséghatékony verzió...A-ból B-be és a legolcsóbb szervízelhető stb...

meg, kocsi nem arra kell, h kétszer visszanézzek a pakolóban, h bezártam-e, ott van -e még :D

dipshit, tényleg.Ez a helyzet.

Amúgy, van, h a justy (ne hívjátok swift-nek, ha nem az) is megborzongat.Pl. mikor az autópályán elmegy mellettem egy jobb merdzsó 150+ és belibeg az egész futómű
Itt mutogatta pedig... igaz összkerekes "luxus" modell
Nemmondod.
van már swiftje
az utolsó mondatod az valami beszarás
Ezres swift nem borzongat?
azt nem mondtam, h nem egyszerre kéne mind...

a gs és hasonló nagy túrázók sosem kellenének.Tetszik a zsiráf mégsem tartok otthon belőle ;)

ha kényelem kizárólag akkor: nagy burgonya,
ha állatkodni: vmi naked pl. gsr750
ha félni is akarok és a hangja odabasz: fehér s1000rr/régi factory rsv ('06 fekete-arany)
ha csak szimplán költséghatékonyan motorozni, akkor régi ülés alatti fazer

kár, h egyszerre nem teljesülhet

az sv-n töltött majd 20k km alatt rájöttem, h a hangján kívül mindent rühellek benne...
Nos hát igen. Viccet félretéve, énis elgondolkoznék egy olyanon hogy egy tankkal el lehessen menni legalább 300km-t úgy hogy akkor még ne kelljen gondolkozóba esni hogy hol a legközelebbi kút...
Bár én az 1000-res fazékhoz kicsit keveslem a 4,5L/100-at.. :/
nehéz eldönteni mit is szeretnél, egyszer egy hypersport gépet fülig dönteni, máskor egy robogót, most meg egy büdösnagytankos gépet 1000km-es hatótávval, a vicc hogy az sv egyik sem volt ezek közül jó nagy garázst vegyél ha valamikor tervezed
Rövidtávú célom a 20 liter körül tankkal rendelkező, ellenben 6 litert fogyasztó motorom egy 4 litert fogyasztó ámde 28 literes tankúra lecserélni, mert többek között ez a 300 kilométeres hatótáv se kényelmes még; és akkor túrázva is elég lesz napi 1szer teletankolni...700 kilométerenként
hát én ilyen értékekről csak álmodozhattam....

ismerősnek van, döbbenet fogyasztást nyomott itt a hegyekben...Főleg, akkor volt öröm mikor ment tankolni és 300huf volt a benzin a kúton (vámmentes olasz móka)
Én 280-300 között szoktam tankolni... ismeretlen helyen meg 250 fölött az első kútnál.. Na egy GSA-val elég minden második ilyen megállónál tankolni, 33 litykó és eszik 5,5-et
400nál szokott tankolni (szolidaritásból a többiekkel :))

viccenn kívül, én 2x tankoltam míg ő 1x
200km-nél szoktam tankolni és 12-13 liter megy a gépbe :D