Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igyekszem ismeretlen helyre menni.
Ezért is vágok át bosznián.
Kievet majd akkor iktatom be ha nem lapály lesz.
provokálsz?...
Szerintem jobb ez így a személyes komfortjának... mégse egy tök idegen helyre megy, ahol nem tudja mit várhat..stb
Mittomén.
Az még hagyján, de a fáradtság és dekoncentráltság miatt pont a legjobb részen lesz az ember töke tele az egésszel és nem bírja élvezni a szép utat...ugye, nem véletlenül pályázok az ilyen szakaszokig...
Miért nem mész egyszerűen Boszniába motorozni egyet?
Akkor annyi.6:30 kor kéne indulni.
Csak a felfelé csúszós 12 colos kerék miatt félek.
Ez mindenhol ugyanennyit eszik.
Csak nem menj 100 fölött.
250....
Pécstől van még 200 km-em.
Reggel 9-es indulással Pécsről,17.30-ra Karlobagban voltunk,17 motorral....
emelkedőn felfelé
9 az ritkadurva.A H100-as kevesebbet eszik.
Lasabb lesz.Nagyobb csapattal meg kínszenvedés.Így a 5-6 motornál több jön össze a kevésbé orientáltak mehetnek pályán.
Az biztos jobb mint leautópályázni
nem kötekedésből, de pontosan ezzel szoktam szórakozni a forddal felfelé a rózsadombnak. mennyit mutat 3.-ban és 4.-ben 50-nél és mindkét fokozatban hibahatáron belül egyforma, kb. 9 litert mutat.
Kipróbálnám bosznián keresztül lekavarást a hegyekben.
Az adatlapomon a 2008-as kép április 1.-én készült ha jól emlékszem...,de a parton jó idő volt...
Idén erősen el voltunk kényeztetve hosszú hétvégékkel....kár, hogy nem tudtam mindet kihasználni....talán jövőre...
Jó korán lesz a húsvét,bár attól még lehet jó idő..
Háát akkor a pünkösd tűnik jónak....gondolom a május 1 nem annyira...
Ezzel csak egyet tudok érteni!
2013. január 1., újév - kedd (2012. december 1. szombat munkanap, 2012. december 31. hétfőt akkor kell ledolgozni)
2013. március 15. - péntek (hosszú hétvége)
2013. április 1. - hétfő, Húsvét hétfő (hosszú hétvége)
2013. május 1. - szerda
2013. május 20. - hétfő, Pünkösd hétfő (hosszú hétvége)
2013. augusztus 20. - kedd (augusztus 24. szombat munkanap, augusztus 19. hétfőt akkor kell ledolgozni)
2013. október 23. - szerda
2013. november 1. - péntek, Mindenszentek (hosszú hétvége)
2013. december 25. - szerda (december 21. szombat munkanap, december 24. keddet akkor kell ledolgozni)
2013. december 26. - csütörtök
A horvát turné remélem befigyel nekem is tavasszal.....mikor is lesz 3 vagy 4 napos?...