Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a balost is
Viszont következő jobbos fekvőt túléli.
Ez is kb 12 lesz mire hazaér és nem is gyári. Ha majd hétfőn megkérdem a suzukiba mennyi is
24 lett a gyári?...na vazz...utoljára még 15 volt....azért kérdezz meg egy kereskedést is, talán a motorradot, viszonylag olcsók bár gyáriban nem nagyon lehet eltérés...
Ricsibontóba van 12-ért bontott és 24-ért gyári. Ezt a két számot tudom. Kakasdi bontóba ma vettem 7E ft-ért váltókart, fékpedál nem volt, GSXR-é meg pár mm miatt nem jó
Olyat még a mesében sem használtban...... ...nem is tudom, hogy van-e utángyártott a gyári meg 15 rugó körül van..
Nem tud valaki egy eladó fékpedált? Kéne
ha már ügyfélszolgálat én is kérdeznék bukó ügyben: zárt vagy felhajtható állas, beépített napszemű, üvegszálas, csendes, relatíve olcsó hozzá a plexi. létezik ilyen?
megfontolom, a héten szerintem be is megyek hozzátok, nézelődök kicsit
Akkor naon eccerű a válaszom!
Lazer Vertigo , vagy Lazer Bora. Mindkettő jó törésteszt eredményeket produkál a SHARP-on.
Esetleg van MTR fehér naphemüs sipka is olcsóbban. Ezek azok amelyek relative csendesek lesznek.

minél olcsóbb nemtudom, meg kell vegyem a motort előbb és meglátom mennyi pénz marad de nekem 25-30 nál többet nem ér egy bukó és ez a teteje 20ezres cms cross bukóm van ami halkabb mint az airoh sv-55 ami 50 ezer ugyhogy... tetszik érteni ?
Mi az összeg amiben gondolkodni lehet? Mert esetleg akkor az elhangzottak alapján szívesen ajánlok...
Tiszta on-line ügyfélszolgálat
MT vagy valami hasonló olcsó de viszonylag csendes bukóra gondoltam nézem az oldalt
Melyik sipka érdekel? Nagyjából az oldal tartalma valós készletet takar.
Sok esetben még van egy csomó dolog ami nincs is fent.
A bukósisak pont kivétel, ott azért vannak eltérések...
még jó is mert sárga a tök is
A nagybanin szerintem még találhatsz a halloween után megmaradt tökhéjat.
menyire van raktár készletetek? bukó érdekelne, zárt, és viszonylag olcsón, nagyon olcsón
Budapest XIII.Kerület Váci út 170 / A
De pocsta is jáccik!
Ja.Nem faxnizom.
Megy rá egy Tankpad és az átlátszó kőfelverősés elleni fólia festés után.
pont annyit takar, h ne karistold össze a tankot...

ha megnézel egy stompgrip-et, meglátod, mennyiért mennek a dolgok.

ráadásul ez nem sima, hanem sv logós.Én annak idején örültem, h találtam ilyet :)

nem sima, hanem kigyőbőr erezetűen nyomtatott, plussz szövetes a hátulja, h ne karcoljon.

nálam egy fia karcot nem ejtett, pedig nem mostam túl gyakran a vasat.A széle körben szépen lezár, nem jut alá semmi.
helyileg hol vagytok ti ?
Jahogyjaaa!
Akkor irány a vatera azt Hajrá!
Nem olyan tankbőr ha ránézel.
Ez csak egy tankpad helyetti fél cucc.A tank felső vonaláig leér és csak a combig takarja.
Mé lenne má nehéz? 8000-ért tankbőr? Sztem. Nem rossz ár. Aki meg iszonyat szépet akar, az vegyen Bagstert.