24 lett a gyári?...na vazz...utoljára még 15 volt....azért kérdezz meg egy kereskedést is, talán a motorradot, viszonylag olcsók bár gyáriban nem nagyon lehet eltérés...
Ricsibontóba van 12-ért bontott és 24-ért gyári. Ezt a két számot tudom. Kakasdi bontóba ma vettem 7E ft-ért váltókart, fékpedál nem volt, GSXR-é meg pár mm miatt nem jó
ha már ügyfélszolgálat én is kérdeznék bukó ügyben: zárt vagy felhajtható állas, beépített napszemű, üvegszálas, csendes, relatíve olcsó hozzá a plexi. létezik ilyen?
Akkor naon eccerű a válaszom!
Lazer Vertigo , vagy Lazer Bora. Mindkettő jó törésteszt eredményeket produkál a SHARP-on.
Esetleg van MTR fehér naphemüs sipka is olcsóbban. Ezek azok amelyek relative csendesek lesznek.
minél olcsóbb nemtudom, meg kell vegyem a motort előbb és meglátom mennyi pénz marad de nekem 25-30 nál többet nem ér egy bukó és ez a teteje 20ezres cms cross bukóm van ami halkabb mint az airoh sv-55 ami 50 ezer ugyhogy... tetszik érteni ?
Melyik sipka érdekel? Nagyjából az oldal tartalma valós készletet takar.
Sok esetben még van egy csomó dolog ami nincs is fent.
A bukósisak pont kivétel, ott azért vannak eltérések...
Lazer Vertigo , vagy Lazer Bora. Mindkettő jó törésteszt eredményeket produkál a SHARP-on.
Esetleg van MTR fehér naphemüs sipka is olcsóbban. Ezek azok amelyek relative csendesek lesznek.
minél olcsóbb
Tiszta on-line ügyfélszolgálat
Sok esetben még van egy csomó dolog ami nincs is fent.
A bukósisak pont kivétel, ott azért vannak eltérések...
De pocsta is jáccik!
Megy rá egy Tankpad és az átlátszó kőfelverősés elleni fólia festés után.
ha megnézel egy stompgrip-et, meglátod, mennyiért mennek a dolgok.
ráadásul ez nem sima, hanem sv logós.Én annak idején örültem, h találtam ilyet :)
nem sima, hanem kigyőbőr erezetűen nyomtatott, plussz szövetes a hátulja, h ne karcoljon.
nálam egy fia karcot nem ejtett, pedig nem mostam túl gyakran a vasat.A széle körben szépen lezár, nem jut alá semmi.
Akkor irány a vatera azt Hajrá!
Ez csak egy tankpad helyetti fél cucc.A tank felső vonaláig leér és csak a combig takarja.