Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zoli32 Nyíregyen jársz egy bambira bármikor betérhetsz hozzám. Az én 1000 motorom 6.5 litert fogyaszt, bár evett már 7 litert is.

Újra akkor.... kössem le az aksit töltés közben vagy sem.
Sanyi.......... nagy baj ha hangja van a kuplungnak?
Simán van 1 óra bárhonnan a segítség.
Nyíregyházán meg nem fogok megfordulni mostanában.
és amikor az országunk valamelyik eldugott sziklás hegységében fogy ki a benzin? akkor csak jó lenne egy pille futón a 20 as kannák, vagy várhatsz 3-4 napot mire oda ér a segítség
Elég egy feltöltött mobil.
kéne neked egy ilyen kis pille utánfutó, 20as kannákkal amit mindig teletankolsz hátha valahol szükség lesz rájuk
Végülis a szemétláda 180 Km-t ment el.
Egy tankal.
akkor itt már nem a motorral és nem is a benzinkutak távolságával van a baj
Mint mondtam visegrádig nem tudtam elmenni tolás nélkül.
belegondolva jogos, Mecskbe is ellehet tekeregni 300km-t úgy hogy nincs kút sehol
jól kezdődik, szerdán megpróbálom megnézni, ráméregetek mindenre aztán ha ráérsz lehet hogy hívlak
Hidd el van olyan helyzet hogy nem találsz.
Még nem beszéltem vele...na majd holnap....akkor viszont vagy valami kábel vagy a pumpa döglött meg....
Lehet....nem azért mert nincs hanem mert nem akarsz megállni...
Sanyi, Lecsóbá azt mondta hogy nem szokásuk letiltani a gyújtást gyenge akksinál Keresett azóta Téged? Lehet pofára esés lesz ebböl a motorból
kényelmes*
hiába. az 1000-resnél kényeles tempóba is relatíve gyorsan elfogy a szufla.
azért én azt valahogy nemtudom felfogni hogy egy sv-vel hogy lehet hazánkban vagy a környező országokban úgy túrázni hogy 1 tank motorozás alatt ne talákozzunk benzin kúttal ?
Rajta hát!...tényleg...csináltasd meg és ha sikerül szépet csináltatni akkor lennénk páran gondolom a mesternek...
Hát nem is tudom. ha csak mondjuk kb. 5-8L-el számolnék többet, szerintem az nem lehet olyan szédületesen nagy érték, hogy sokkal "rondábbra" lehetne megcsinálni...
Ruha fontos.Menőnek kell kinézni mert nem tapadnak a csajok ha nem a legdivatosabb fehér cucc van rajtam.
Tehát akkor a drága nyert....
Jó lenne és nem lenne nagy gáz az eredeti alapjaira felépíteni egy nagyobbat, de nem tudom...talán ormótlan lenne....amúgy egy jó lakatos megcsinálja szerintem.......tudod mit?....csináltass egyet még ajánlok is 1-2 jó szakembert és akkor meglátjuk mi sül ki belőle a Te pénzedből...és ha jó akkor követünk...én biztos...
Az X-lite nem olcsó kategória...
De a feje nem...és az a lényeg....na meg a ruha....
Minek?Hogy fér el?