pontosan, h ne kelljen leszállni 150-enként tankoláshoz, épp elég tornázni + szendvicsezni + akármi...
amúgy, annyi 6.5 ha óvatosan lépkedtem vele...Ha szerpentin föle-le, akkor 8-9
Mondjuk én mindig a lámpa villanásakor kerestem egy arra alkalmas helyet, így többnyire 12-13L ment bele...Bár egyszer nem jött ki a lépés, akkor már égett egy ideje, de valahol nagyon nagyon vidéken (tehenek az út közepén stb.) voltam és mégis csak 15L ment bele
És igazából ha azt vesszük alapul, hogyha, elmennénk túrázni, és relatíve "csak" 3-350km-re mennénk, akkor jó volna egy "nagyobb tank", mert azért nem olyan "nagy táv" hogy 1 seggel ne lehetne végigülni, és akkor nem kellene útközben megállni tankolni sem.
Nos igen. Volt már hogy jóval 140-160 fölött, igaz ritkán, de közeledve a 2-es számjegy felé, pályán nekem 140-160. km-nél felgyullad a lámpa. és akkor kb. 200-ig mehetek úgy hogy majdnem koppon üres a tank.
Városba-városon kívül (néha-néha) mikor tényleg betartom az 50-60-at és a 90-100-at, és takarékos üzemmódba rakom magam az egész tank erejéig, akkor is átlagban nálam 210-215-nél kigyullad a lámpa, és akkor olyan 260-ig mehetek úgy hogy éppen be tudok vele gurulni a töltőállomáshoz. Egyszer volt olyan jó a fogyasztásom, foggalmam sincs hogy-hogy csináltam de 237-nél gyulladt ki a lámpa. Gondoltam akkor már ha megáll alattam, akkor megáll, ha nem-nem, de megnézem meddig fog elmenni. 270-280 körülre számoltam, de úgy voltam vele, hogy 263-nál begurultam vele a benzinkútra, és meglepő módon, még volt benne körülbelül majdnem 1 liter ! És azóta sem tudom, hogy-hogyan történhetett ez, mert csak egyetlen egyszer fordult elő.
Mindenesetre, ha úgy számoljuk hogy 17.5L-es a tank, általában 15L benzin fogy el, mire én elmegyek tankolni. és átlagban 220-230km-t megyek el a teli tankkal. Akárhogy is számolom az 6.5L...
Sanyi ha jó idő lesz esküszöm átmegyek . most nézem 56 km . mész egy kört és véleményezed a gépet . én annyit olvastam munkásságodról hogy talán az országba csak te ülhetsz rá.
amúgy nekem 200km után már mindenképp le akaródzik szállni kicsit nyújtózkodni és erre jó ürügy 1 tankolás
amúgy, annyi 6.5 ha óvatosan lépkedtem vele...Ha szerpentin föle-le, akkor 8-9
Mondjuk én mindig a lámpa villanásakor kerestem egy arra alkalmas helyet, így többnyire 12-13L ment bele...Bár egyszer nem jött ki a lépés, akkor már égett egy ideje, de valahol nagyon nagyon vidéken (tehenek az út közepén stb.) voltam és mégis csak 15L ment bele
Városba-városon kívül (néha-néha) mikor tényleg betartom az 50-60-at és a 90-100-at, és takarékos üzemmódba rakom magam az egész tank erejéig, akkor is átlagban nálam 210-215-nél kigyullad a lámpa, és akkor olyan 260-ig mehetek úgy hogy éppen be tudok vele gurulni a töltőállomáshoz. Egyszer volt olyan jó a fogyasztásom, foggalmam sincs hogy-hogy csináltam de 237-nél gyulladt ki a lámpa. Gondoltam akkor már ha megáll alattam, akkor megáll, ha nem-nem, de megnézem meddig fog elmenni. 270-280 körülre számoltam, de úgy voltam vele, hogy 263-nál begurultam vele a benzinkútra, és meglepő módon, még volt benne körülbelül majdnem 1 liter ! És azóta sem tudom, hogy-hogyan történhetett ez, mert csak egyetlen egyszer fordult elő.
Mindenesetre, ha úgy számoljuk hogy 17.5L-es a tank, általában 15L benzin fogy el, mire én elmegyek tankolni. és átlagban 220-230km-t megyek el a teli tankkal. Akárhogy is számolom az 6.5L...
a lámpa villogása mellett is ritkán jutottam el 200km-ig.
*közben elment a tankbőr :)
szóval ez
ez a legjobb
Második extra tank a motor hátulján
MSR Fuel bottle.. szerintem egy 4-6 litert apránként még tök konszolidáltan fel lehet aggatni a motorra..vagy a dobozokra
Vágasd félbe a tankod, és toldass bele