Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha van benzin megyek míg lehet.Csak utána tolom.200 km...........hah...........pite.220-ig simán birom.
érdekes hogy pont Te mondod, amikor Te meg tologatni szoktad ha már nem bírsz rajta ülni mindenféle benzinhiányra hivatkozva
Papírkutya.
az semmi, én olyan mociról is hallottam ami 1 lityit eszik százon

amúgy nekem 200km után már mindenképp le akaródzik szállni kicsit nyújtózkodni és erre jó ürügy 1 tankolás
Túrás üzemmódban 280-ig jutottam 15 literrel.
magyarul, kb 450km-ert megy egy tankkal ?
21 lityós a tankja az 1000-res fazéknak ?
akár, de haver fazékja (2001-es) is megtenné a maga 21 littyós tankjával és 4.5-es fogyasztásával...
Srácok neketek valami sornégyes éhezőművész kéne.Talán YBR 125.
pontosan, h ne kelljen leszállni 150-enként tankoláshoz, épp elég tornázni + szendvicsezni + akármi...

amúgy, annyi 6.5 ha óvatosan lépkedtem vele...Ha szerpentin föle-le, akkor 8-9

Mondjuk én mindig a lámpa villanásakor kerestem egy arra alkalmas helyet, így többnyire 12-13L ment bele...Bár egyszer nem jött ki a lépés, akkor már égett egy ideje, de valahol nagyon nagyon vidéken (tehenek az út közepén stb.) voltam és mégis csak 15L ment bele
És igazából ha azt vesszük alapul, hogyha, elmennénk túrázni, és relatíve "csak" 3-350km-re mennénk, akkor jó volna egy "nagyobb tank", mert azért nem olyan "nagy táv" hogy 1 seggel ne lehetne végigülni, és akkor nem kellene útközben megállni tankolni sem.
Nos igen. Volt már hogy jóval 140-160 fölött, igaz ritkán, de közeledve a 2-es számjegy felé, pályán nekem 140-160. km-nél felgyullad a lámpa. és akkor kb. 200-ig mehetek úgy hogy majdnem koppon üres a tank.
Városba-városon kívül (néha-néha) mikor tényleg betartom az 50-60-at és a 90-100-at, és takarékos üzemmódba rakom magam az egész tank erejéig, akkor is átlagban nálam 210-215-nél kigyullad a lámpa, és akkor olyan 260-ig mehetek úgy hogy éppen be tudok vele gurulni a töltőállomáshoz. Egyszer volt olyan jó a fogyasztásom, foggalmam sincs hogy-hogy csináltam de 237-nél gyulladt ki a lámpa. Gondoltam akkor már ha megáll alattam, akkor megáll, ha nem-nem, de megnézem meddig fog elmenni. 270-280 körülre számoltam, de úgy voltam vele, hogy 263-nál begurultam vele a benzinkútra, és meglepő módon, még volt benne körülbelül majdnem 1 liter ! És azóta sem tudom, hogy-hogyan történhetett ez, mert csak egyetlen egyszer fordult elő.

Mindenesetre, ha úgy számoljuk hogy 17.5L-es a tank, általában 15L benzin fogy el, mire én elmegyek tankolni. és átlagban 220-230km-t megyek el a teli tankkal. Akárhogy is számolom az 6.5L...
sajnos, de ez mennyire igaz...

a lámpa villogása mellett is ritkán jutottam el 200km-ig.

*közben elment a tankbőr :)
a legjobbat nem hozza be

szóval ez
Amerikai SV topicban találtam ezeket a tippeket, ahol ugyan ezt a kérdést tették fel

Második extra tank a motor hátulján

MSR Fuel bottle.. szerintem egy 4-6 litert apránként még tök konszolidáltan fel lehet aggatni a motorra..vagy a dobozokra
Eddig csokit adtak.....onnan hozom legolcsóbban a legjobb érden gyártott szaloncukrot...
Számod tudom hívlak ha megyek. legalábbis azthiszem tudom....
Ha lehet kiabsld hogy "csokit,vagy eletet."
Déltől 1-2ig leszek a nestlében....
Sanyi ha jó idő lesz esküszöm átmegyek . most nézem 56 km . mész egy kört és véleményezed a gépet . én annyit olvastam munkásságodról hogy talán az országba csak te ülhetsz rá.
180-nál szokott világítani, 200-nál tankolok. Ez eddig működött .
Holnap megyek szerencsre...ha átjössz meghallgatom... ...
Szerintem csak az endurókhoz lehet túratankot kapni

Vágasd félbe a tankod, és toldass bele
én 100 km -es körzetben bármelyik sv-s kollágának viszek segítséget.