Nekem volt már 1-2 motorom de nekem semmi bajom az sv 1000-rel. Hibátlan, kezes, tol mint őrült. Ha sikerül eladnom akkor is sv-t veszek. Egy gs 500 után írni hogy nem volt jó? Az egy bicikli az 1000-hez képest! 3000 alatt nem megy egy megint olyan hogy ülj fel egy GSXr 1000-re az 180le és még ennyire sem megy 3000 alatt .Itt le is zárnám a dolgot.
4 az ritka nyugodt halvérú emberkének.....................talán.
5-től a reális mondjuk 6-6,5 a túra.7-8 az már inkább a fék-gáz alacsony sebességben pörgetve elég rendesen.
A csutkakormány valami középkori kínzóeszköz reinkarnációja. Fél óra után úgy zsibbadt tőle a kezem, hogy meg kellett állnom... Az ezres blokkot meg eredetileg valami nagyipari vibrátorba tervezhették, annyira ráz! 3ezres fordulat alatt használhatatlan a motor még kettesben is.
Azon kívül, hogy tol mint a barom (cink lenne ha egy ezres motor nem tolna...), egyáltalán semmi élvezhetőt nem találtam benne. Akkor még GS500-am volt, ami szintén nem egy steril, vibrációtól mentes motor, de amikor visszaültem rá, aszittem villanymotoron ülök!
Nem mondom, hogy rossz motor, de nekem nem kéne.
jaja, képzeld el amikor robogsz lefelé a szerpentinen, jön a balos visszafordító, túlmelegszik az első patkófék csökken a fékhatás, a kontrát hiába nyomod mert hátul piros gumi van 0 tapadással. már úgy döntöd a gépet hogy szikrázik a pedál felső állásban és ekkor végső mentsvárként szétnyitod a vázat és csak így tudsz elfordulni
brembo kell rá nincs mese
5-től a reális mondjuk 6-6,5 a túra.7-8 az már inkább a fék-gáz alacsony sebességben pörgetve elég rendesen.
5,2-8-ig.
Kérdrés mennyit recskázol a gázkaron.
Csak vídiakeménységű betonarcoknak.
Vagy gibbonhosszúnak kell a karnak lenni hogy ki tudj egyenesedni.
Azon kívül, hogy tol mint a barom (cink lenne ha egy ezres motor nem tolna...), egyáltalán semmi élvezhetőt nem találtam benne. Akkor még GS500-am volt, ami szintén nem egy steril, vibrációtól mentes motor, de amikor visszaültem rá, aszittem villanymotoron ülök!
Nem mondom, hogy rossz motor, de nekem nem kéne.
mikor menet közben összecsuklik, vagy nem erre a verzióra gondoltál?
amúgy nem tudom miért vagy kiakadva, én egy szaros kemping biciklin is tudok félni