Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Műszerfal kékítők/sárgítók/barnítók/fehérítők stb figyelem!
Vaterán találtam ezt , ezen a szalagon olyan ledek vannak ami jó az SV műszerfalába. A srácnak van kék,piros, hidegfehér, melegfehér, sárga. Én még nem próbáltam, mert odáig még nem jutottam el, de énis ezt a módszert fogom választani, így hogy a környékemen nemtudnak ilyet beszerezni meg neten is problémás és drága lenne a rendelés. Jó barkácsolást mindenkinek!
Szia Zoli. Beszéltük múltkor ezt a led rendelgetést. Köszönöm szépen a lehetőséget, de nem élnék vele. Megtudom vásárolni vaterán még elfogadható áron, így nem terhelnélek vele feleslegesen. Köszi mégegyszer!
Nincs?...a francba, bocs...már írok is...
mi a véleményetek a vfr800-ról ? azzal is mehetnék veletek ha lesz sv-s találkozó?
Ha az ár nem számít rendelj egy új tankot a Suzukitól. Számlát is kapsz róla és az tutira gyári lesz
Üdv! Heves ill. Borsod megyében tud valaki olyan festőt-fényezőt aki közel gyári minőséget produkál ? Sajnálatos kis baleset történt és a tankot újra kéne fújni ill. fényezni ! Az ára nem számít, viszont ha tud a munka ill. anyagköltségről bizonylatot adni az mindenképp előnyös lenne! Előre is köszi! Üdv
jegelve neked
Helló.

Ha még aktuálisak a karcos dobjaid megboltolhatnánk.
Mi gondolsz?
üdv. G.
tenkjú

biza, jó helyen van...
Ilyenkor nagyon szeretem az ülés alatti két hurkatöltőmet.
csekkold a képeket ;)
pikcsörz
a Gianelli pár érdekel, ha nincs nagyon rottyon...
Becsapos okgy fazakas es nem fazekas :D
Jo, most már látom, kiszùrta a szememet :D
trükkös a méled baszod :DDD

hja, itthon a 27% áfával nem lehet versenyezni.Szomszédoktól hordanak be mindent az élelmesebbek és azt adják el a piacon, mert még így is megéri eladónak, vevőnek

Ja, a karcos giannellik eladók: 30k párban, szűkítővel, papírral.Egy paláscsere kell rá, vagy polír. Képek hamarosan
Kinek az adatlapját nézed?Mer ott van még mindíg.
Itt meg az alapanyag van aranyaron, egyre jobban szopatja az orszag a kisvallalkozokat :@
Nincs az adatlapodon mail cim, es be is aludtam este :D utolert valami betegség

fazakas.levente@gmail.hu itt a cimem, 3db a!:Des .hu :)
láttam kérdeztem is, h oszt arany van-é benne :D

amúgy az árak többsége a gyenge magyar forint miatt hasonló (ha visszamegy a forint 200 alá, olcsóbb lesz minden átszámítva, ami nonszensz :) ) csak az élőerős melók és termékei húzósak a magas fizuk miatt...
Akkor ha minden igaz egy hét és nekem is itt van.
Mit mozgat ha a fizetés ugyanannyival több?
Hisz ott minden zöldebb.
2012.10.26.-ai rendelés ill. postázás, és 11.20.-ai érkezés , az eladó meg valami "jhetvhet" csíkszem!