valamikor anno nekem is bizergálta a fantáziám a jégkék panel...de fontosabb lett volna, h valami ütős futómű legyen alatta, mert nem volt az igazi, aztán nem lett belőle semmi...
olvastam, no para.Azé mondtam, h az index elég gázos...Képeket láttad, igazából alkatrésznek talán még jó lenne, csakhát a srácok itt jégkék ledeket hajkurásznak, nem sárgát :D
Sárga led van benne gyárilag? Azt hittem fehéret raktak bele és a számlap szinezi meg ennyire. Akkor ha fehér ledet raknék be, akkor szép fehér lenne a háttérvilágítás is? Nem sárgít rajta a számlap szerinted? Ki fogod próbálni fehér leddel?
Adatlapodon az eladó holmik alatt kivan írva a számod, onnan van
Írtam mailt, de ittis szólok, hogy az idomba való index nem kell, sajna nagyon törött. Azért köszi!
És EZ szerinted jólenne bele?
Bonyolultabb de kielegitobb a "keresd a csavart" jatek.
Le kell venni a mutatót, és ki kell venni az LCD kijelzőt is, amit könnyen össze lehet törni. DE szerencsére foglalatban van.
A kék led most tényleg elborította mindenkinek az agyát...
Ez jólenne műszerfalba? Ez 3528as típusú, ebayon amit linkeltetek azok meg 1210esek. Bár elvileg ugyanúgy néz ki.
Írtam mailt, de ittis szólok, hogy az idomba való index nem kell, sajna nagyon törött. Azért köszi!
vihetné a púpom, mert már teli a púpom a púpommal, amivel hitegetnek a korrekt vevők
2 tárcsával se sikerül mindigmegállni, szóval 1-2 akármennyi nem mérvadó.
Tavasszal tesztvezetek, aztán meglátom milyen az élmény a szárnyas fejvadászon.
Egyelőre csak a kiváncsiság hajt.
Van élet 1000 alatt, pl.. 650 burgonya executive