Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Le is nézték a motorom amikor Jaltában a mekdönciben reggeliztünk...
Kinek mi a fontos
valamikor anno nekem is bizergálta a fantáziám a jégkék panel...de fontosabb lett volna, h valami ütős futómű legyen alatta, mert nem volt az igazi, aztán nem lett belőle semmi...
Ja értem, köszi!
ez azért van, mert a 3528 mm-ben van, a 1210 meg mil-ben, más mértékegység. amúgy elvileg ugyanaz, itt pl. kint van mindkét jelölés.
Azért kérdem, mert ez 3528as "típusú" az ebayos meg a lomexes meg 1210es. Vagy olyan sok különbség nincs ezek között?
Szerintem jó.
Értem köszi!
És EZ szerinted jólenne bele?
nyomtam most 10 fekvőtámaszt de valami nem jó, így sem jött ki az óra
A legeccerubb egy kiados fekvotamasz.
Bonyolultabb de kielegitobb a "keresd a csavart" jatek.
Átlátszó műanyag vetíti szét a fényt, sárga színűek a gyári LED-ek.

Le kell venni a mutatót, és ki kell venni az LCD kijelzőt is, amit könnyen össze lehet törni. DE szerencsére foglalatban van.
nem találtam meg a manualban hogy kell leszedni
Nemmodnod hogy ez ennyire nehéz?
Ott elakadt a dolog, hogy le kéne bontani a fejidomot hogy ki tudjam szedni az órát
Hát ha sikerülne rá venni egy burkolatot, akkor jó lenne, csak hát hol.
A kék led most tényleg elborította mindenkinek az agyát...
olvastam, no para.Azé mondtam, h az index elég gázos...Képeket láttad, igazából alkatrésznek talán még jó lenne, csakhát a srácok itt jégkék ledeket hajkurásznak, nem sárgát :D
Szakértők figyelem!
Ez jólenne műszerfalba? Ez 3528as típusú, ebayon amit linkeltetek azok meg 1210esek. Bár elvileg ugyanúgy néz ki.
Mikor cserélted a ledeket a műszerfalba, nem figyelted, hogy milyen az alap színe a számlapnak, meg hogy milyen színűt világítanak a benne lévő ledek?
Sárga led van benne gyárilag? Azt hittem fehéret raktak bele és a számlap szinezi meg ennyire. Akkor ha fehér ledet raknék be, akkor szép fehér lenne a háttérvilágítás is? Nem sárgít rajta a számlap szerinted? Ki fogod próbálni fehér leddel?
Adatlapodon az eladó holmik alatt kivan írva a számod, onnan van
Írtam mailt, de ittis szólok, hogy az idomba való index nem kell, sajna nagyon törött. Azért köszi!
Nem tud valaki WHITERABBIT elérhetőséget?

vihetné a púpom, mert már teli a púpom a púpommal, amivel hitegetnek a korrekt vevők
öccá, ócó ész kici....

2 tárcsával se sikerül mindigmegállni, szóval 1-2 akármennyi nem mérvadó.

Tavasszal tesztvezetek, aztán meglátom milyen az élmény a szárnyas fejvadászon.

Egyelőre csak a kiváncsiság hajt.

Van élet 1000 alatt, pl.. 650 burgonya executive
tomika86 [kukac]t-online pont hu az e-mail címem.
K4 és K5 között változtattak vmit a hátsó rugós tagon ?