Amúgy is... eleve hol nézegetnéd fullHD-ban? Max otthon..mert felölteni és megosztani úgyis kisebb felbontásban szokás, akkor meg minek a nagyon nagy übernagy felbontás. Tiszta felesleges
nem tudom milyen felvételt csinál, de mivel már kint van a Hero2 sőt a Hero3 is ezért elég sokan adogatják el a Hero1-et, én nem vennék attól gyengébbet.
Nekünk is először egy kémény nélküli 120l-es volt.....amikor az átadás volt akkor az ajtón kellett alul-felül nyílást vágni na meg lemérték, hogy megvan-e a megfelelő négyzetméter hozzá......azóta lecseréltük mert túl sok helyet foglalt a fürdőből...
Ha jol tom olyan mint a gaztuzhely.Egy rozsa alul melegiti a tartalyt.es az egestermek megy a helysegbe nem kemenybe.ezert csak jol szellozottben lehet.De nem tuti.tevedhetrk is.
Elvileg igen, de csak reteszelővel, hogy egyszerre ne működjön.
Valamint függ a kémény keresztmetszetétől.
A gázbojleren, az átfolyós gázvizmelegítőt értesz ?
Mert a gázbojler az kicsit más. Gázzal melegített melegvíz tároló !
Más !
Ha már a rossz dolgokról írtok
okt. 27 . Nyom nélkül kinyitották a Primera csomagtartóját és elvitték a táskámat, benne a laptopomat, céges papirokat, cégbélyegzőt, kulcsokat ,,,,,,,
És még az nap megbüntetett a közterület felügyelő a III. ker.ben, mert a kereszteződéstől nem álltam 5m.-re.
Azon a környéken mindenki úgy parkolt mint én, de csak nekem volt büntim... A k...va annyukat.! 15e. colt a parkolás
Még soká.
Kifogytunk.
Át lesz pakolva a kazán.Füstcső megvan az mehet fel rá valami szűkítővel.KB ennyi van meg.
Kell még egy bekötés a rendszerbe valami szivattyúk valami hidraulikus váltó kuplung vagy mi a rossebb.
Puffertartály nehéz dió...........az már csak jövőre.
Mocskosdrága.
Mint a kémény.
És a vizes bére is az ablakban van.
Ez gyors,a komplett cucc kedden állt már.A teteje dyvit ragasztóval ment fel.
A tömítő és a hézagkitöltő félórás száradással működött.
Elvileg mindennek volt ideje 4-5 nap míg meglett.Csak a fedlap de öcsi mondta most hogy szerdán minden megvolt.
Annak belül kell pár nap a teljes száradáshoz..... ...egyik ismerősöm telkén a járólapot tették derék mesterek nem fagyállóval a teraszon novemberben pár éve bár az is mindegy lett volna mivel az első éjjel fagyott...szépen fel is jött ahogy kell az összes....nem volt olcsó....,de a mestereknek mert az ember szépen megkérte őket, hogy szedjék fel, adják vissza a lét és menjenek békével....mentek...
Már rajta van.
Hétfőn aszongya ember feladták postán,szerdán néni hogy nem mert még csak most írja ki.
3-4x lett mondva hogy fontos.Csütörtökön gödön elhozva és akkorra beépítve.Ma már remélem megszáradt.
Egyenlőre megeresztek egy ide szállít kérdést.
http://youtu.be/yWjUccBsGbM
Jó,közepes?
Érdemes licitálni egy ilyenre vagy inkább 1080-as?
Küldhetnél egy fotót róla. hagy lássam ezt a berendezést. A jó pap is holtig tanúl.
Valamint függ a kémény keresztmetszetétől.
A gázbojleren, az átfolyós gázvizmelegítőt értesz ?
Mert a gázbojler az kicsit más. Gázzal melegített melegvíz tároló !
Más !
Ha már a rossz dolgokról írtok
okt. 27 . Nyom nélkül kinyitották a Primera csomagtartóját és elvitték a táskámat, benne a laptopomat, céges papirokat, cégbélyegzőt, kulcsokat ,,,,,,,
És még az nap megbüntetett a közterület felügyelő a III. ker.ben, mert a kereszteződéstől nem álltam 5m.-re.
Azon a környéken mindenki úgy parkolt mint én, de csak nekem volt büntim... A k...va annyukat.! 15e. colt a parkolás
De a gázbojlerek nyílt égésterűek.
Nem kell kémény nekik.
Legalábbis nekünk nincs bekötve.
Amúgymeg az okosok szerint gazdaságtalan és koszol.
De jó lenne.
Kifogytunk.
Át lesz pakolva a kazán.Füstcső megvan az mehet fel rá valami szűkítővel.KB ennyi van meg.
Kell még egy bekötés a rendszerbe valami szivattyúk valami hidraulikus váltó kuplung vagy mi a rossebb.
Puffertartály nehéz dió...........az már csak jövőre.
Mocskosdrága.
Mint a kémény.
És a vizes bére is az ablakban van.
Mondjuk azért érdekes,ha a vizsgabiztos ráhajt vmire és szétvágja a gumidat, azt is te fizeted?
A tömítő és a hézagkitöltő félórás száradással működött.
Elvileg mindennek volt ideje 4-5 nap míg meglett.Csak a fedlap de öcsi mondta most hogy szerdán minden megvolt.
Hétfőn aszongya ember feladták postán,szerdán néni hogy nem mert még csak most írja ki.
3-4x lett mondva hogy fontos.Csütörtökön gödön elhozva és akkorra beépítve.Ma már remélem megszáradt.