Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha ennyire jó áron hozzá tudsz jutni akkor hajrá
Amúgy is... eleve hol nézegetnéd fullHD-ban? Max otthon..mert felölteni és megosztani úgyis kisebb felbontásban szokás, akkor meg minek a nagyon nagy übernagy felbontás. Tiszta felesleges
Na ja............nem vészes.
Egyenlőre megeresztek egy ide szállít kérdést.
Youtube-os video alapján nem tűnik rossznak

http://youtu.be/yWjUccBsGbM
Csak néztem dojcsoknál egy 960-ast 15 eurónál kezd a licit oszt nem kapkodják magukat.Annyit még megérne. Vagy picit többet.
nem tudom milyen felvételt csinál, de mivel már kint van a Hero2 sőt a Hero3 is ezért elég sokan adogatják el a Hero1-et, én nem vennék attól gyengébbet.
Laller.............ha errejársz a gopro 960-as az milyen felvételt csinál?
Jó,közepes?
Érdemes licitálni egy ilyenre vagy inkább 1080-as?
Lenn van a pincében.Ajtóra szellőző és nincs gond de este kattintom a csodamasinát.
Nekünk is először egy kémény nélküli 120l-es volt.....amikor az átadás volt akkor az ajtón kellett alul-felül nyílást vágni na meg lemérték, hogy megvan-e a megfelelő négyzetméter hozzá......azóta lecseréltük mert túl sok helyet foglalt a fürdőből...
Akkor az ablakot, ha van , mindig tartsd nyitva.
Küldhetnél egy fotót róla. hagy lássam ezt a berendezést. A jó pap is holtig tanúl.
Ha jol tom olyan mint a gaztuzhely.Egy rozsa alul melegiti a tartalyt.es az egestermek megy a helysegbe nem kemenybe.ezert csak jol szellozottben lehet.De nem tuti.tevedhetrk is.
Zoli ezt nem értem ?
Elvileg igen, de csak reteszelővel, hogy egyszerre ne működjön.
Valamint függ a kémény keresztmetszetétől.
A gázbojleren, az átfolyós gázvizmelegítőt értesz ?
Mert a gázbojler az kicsit más. Gázzal melegített melegvíz tároló !

Más !
Ha már a rossz dolgokról írtok
okt. 27 . Nyom nélkül kinyitották a Primera csomagtartóját és elvitték a táskámat, benne a laptopomat, céges papirokat, cégbélyegzőt, kulcsokat ,,,,,,,
És még az nap megbüntetett a közterület felügyelő a III. ker.ben, mert a kereszteződéstől nem álltam 5m.-re.
Azon a környéken mindenki úgy parkolt mint én, de csak nekem volt büntim... A k...va annyukat.! 15e. colt a parkolás
Oda is csak egyet.
De a gázbojlerek nyílt égésterűek.
Nem kell kémény nekik.
Legalábbis nekünk nincs bekötve.
Az így ebben a formában cseppet kevés..........ez a vizsgáztatás kb az elmúlt 25 évben mit sem változott....
Vajon a gázbojlert a gázkazán kéményébe be lehet kötni?
Nem engednek két cuccot egy kéménybe.
Amúgymeg az okosok szerint gazdaságtalan és koszol.
De jó lenne.
Vazz...Muterod mit nem adna egy rohadt kandallóért....
Na igen.....mondjuk volt egy bocs...
Még soká.
Kifogytunk.
Át lesz pakolva a kazán.Füstcső megvan az mehet fel rá valami szűkítővel.KB ennyi van meg.
Kell még egy bekötés a rendszerbe valami szivattyúk valami hidraulikus váltó kuplung vagy mi a rossebb.
Puffertartály nehéz dió...........az már csak jövőre.
Mocskosdrága.
Mint a kémény.
És a vizes bére is az ablakban van.
Hát ez...brrr.... Vérnyomásod rendben?
Mondjuk azért érdekes,ha a vizsgabiztos ráhajt vmire és szétvágja a gumidat, azt is te fizeted?
Mikor fog kormolni a fa?
Ez gyors,a komplett cucc kedden állt már.A teteje dyvit ragasztóval ment fel.
A tömítő és a hézagkitöltő félórás száradással működött.
Elvileg mindennek volt ideje 4-5 nap míg meglett.Csak a fedlap de öcsi mondta most hogy szerdán minden megvolt.
Annak belül kell pár nap a teljes száradáshoz..... ...egyik ismerősöm telkén a járólapot tették derék mesterek nem fagyállóval a teraszon novemberben pár éve bár az is mindegy lett volna mivel az első éjjel fagyott...szépen fel is jött ahogy kell az összes....nem volt olcsó....,de a mestereknek mert az ember szépen megkérte őket, hogy szedjék fel, adják vissza a lét és menjenek békével....mentek...
Már rajta van.
Hétfőn aszongya ember feladták postán,szerdán néni hogy nem mert még csak most írja ki.
3-4x lett mondva hogy fontos.Csütörtökön gödön elhozva és akkorra beépítve.Ma már remélem megszáradt.