A Te telefonszámodat, beszéltem a sráccal, nem indul a motor... Érdekelne hogy miket csináltál rajta és hasonlók. Csak hogy mire számítsak, mi lehet a baja.
Igen kékíteni akartam, mert azt hittem hogy fehéríteni már nem lehet mert fehér ledek vannek benne stb stb..
De így hogy felnyitottátok a szememet, hogy fehéríteni is lehet
így elgondolkoztam azon, hogy fehér motorhoz lehet jobban menne a vakíítóan fehér műszerfal.
no mindegy mostmár. Valahogy nem akart eljutni a szürkeállományomig, hogy az hogy férne a gyári helyére, ha a gyári kis,lapos és üvegtalpas.
No de nekem innen drága is lett volna rendelni. Közbe rájöttem a dolgokra, bementem itthon a Thungsram-ba, és xenon hatásút vettem. Az egy pár volt 960.- ...
Sziasztok!
Van egy alig használt sv650-be való légszűrőm, sportlégszűrőre való váltás miatt lett cserélve. De a szűrő még teljesen jó így eladásra bocsájtom. Ha valakit érdekelne:
david.nagy&creoworks.hu
ide írjon köszönöm!
Sziasztok. Annyi kérdésem volna, hogy ha ebből rendelek, akkor ez mindenféle átalakítás nélkül belemegy a gyári helyzetjelző helyére ? bár szerintem nem, mert nemhogy a gyári csak ilyen szimpla "üvegfejű" ?
Újabb agymenés... Ebből ha kiheggesztem a ledeket, betudom tenni műszerfalba? Elvileg ez is 1210es típusú. Azon kívül van valami kritérium aminek meg kéne felelnie?
Rettenetesen kellemetlenül érzem magamat, de most szólt a barátom, hogy mégsem kell a "púp" neki! Sajnálom
De így hogy felnyitottátok a szememet, hogy fehéríteni is lehet
így elgondolkoztam azon, hogy fehér motorhoz lehet jobban menne a vakíítóan fehér műszerfal.
No de nekem innen drága is lett volna rendelni. Közbe rájöttem a dolgokra, bementem itthon a Thungsram-ba, és xenon hatásút vettem. Az egy pár volt 960.- ...
Van egy alig használt sv650-be való légszűrőm, sportlégszűrőre való váltás miatt lett cserélve. De a szűrő még teljesen jó így eladásra bocsájtom. Ha valakit érdekelne:
david.nagy&creoworks.hu
ide írjon köszönöm!
Ebből ha kiheggesztem a ledeket, betudom tenni műszerfalba? Elvileg ez is 1210es típusú. Azon kívül van valami kritérium aminek meg kéne felelnie?
Beszélek a barátommal, hogy akkor mi legyen! És írok legkésőbb holnap este az üléspúp ügyében!
ti is tréleren vittétek ki?
Whiterabbit úr, az üléspúp a válaszodra vár.Meddig jegeljem?
van egy fölös emelőm, olyan mint a bikelift, 2 gumipapuccsal, ami a hátsó villát emeli meg.Rendkívül stabil.
10 pénz.