Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem írtál mail-t.....
Kurtoskalacsost lattal svajcban ? :D
ezért írtam, h az alap fenyő székek mennek it 15-25 közt...Ami már kicsit több munka, vagy szebb, vagy jobb anyag, simán lehet 50 rugó...
Makod van. Mikori rendeles,es melyik majom kinaitol?
Megjött :DDD
Ezek kb 10-12 korul vannak vagy ha kifogok valami akciot 8e.A 32e az speciel egy jo draga felso kategorias balaton butor vagy danubia mohacs bor szek.
beteg :DD

fenyőből

tényleg van szived egy ilyenért 32rugót kérni?
Én kérek még 32-t is néha.
2000m2? :D

na mondjuk speciel az nem kevés, de ha arra gondolok , h egy tetves faék egyszerűségű székért nem röstellnek elkérni 15-25ezret forintba átszámítva, akkor szerintem nem fenyegeti őket az éhenhalás.

Azok a tehenek meg darwin csodái!Olyan helyekre képesek fel-ki-bemászni, h olyan nincs is :D
A fű is kékebb és ott vannak azok a speciálisan svájci legelőkre kitenyésztett jobb oldalt rövidebb lábú tehenek.
nem mindegy, kapsz rá 1,5%-os hitelt ott még eladósodni is sokkal kellemesebb mint itthon
Tod te mekkora píz svájciában 2000 Nm üzlethelység?
ne viccelj :D

1.5% a hitel, kezdő vállalkozásoknak stb.stb.stb.
Csődöt?
sejtem...valahol kurva szomorú dolog!

most ez alatt a bő 3 hét alatt annyi mindent láttam itthon, h elment a kedvem.Mondtam anyáméknak, el kéne adni a házat és jöjjenek ki Svájcba, dehát régimódiak (családi házat nem adunk el blablabla).

Tudod mit keresnél kint egy olyan bolttal mint a tied?
Miben?
Komoly vagyok mint az ebola.
Mindenki így jön be hozzám.
Edződöm.
ne vicceljünk kérem
Tökéletesen korrekt ár (egy kicsit túl korrekt), Ha nekem nem lenne, kapásból venném, de kettő nem fér föl az enyémre sajna! nem az árral van a gond, hanem másban töri már a fejét!
Ha vevő lennék 4 jobban hangzana.
mit? a 8-at?

7-ért 3an vitték volna...
Én is sokallom.

oda se neki, még van 1-2 dolog függőben, meg ezt is megnézik pénteken.

10 pénzért kompletten, pedig elég okés árnak gondolom...

vannak vicces kedvű emberek.Saito 2-őt árultam (8-ért vitték), 12-14 közt megy újonnan, mire az arc ilyet ír, h kicsit soknak gondolom, 5őt adnék és állod a postát