Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szinte semmi.
Ezres jobb.
Alatta csak kutyaütőknek.
Az baj, pedig tetszett az a motor.

1000és a 650között eves fenntartasban mekkora kulonbseg? Gondolok biztositasra es hasonlokra.
50-est még lealkudunk hisz jön a tél.
Má ha lenne rá 2 kilóm.
A GS-t is csak azért adtam el olyan olcsón, mert rá kellett költeni egy 100-ast kapásból. Bár tételesen meg is mondtam hogy mire.
Nincsenek illúzióim.
Fesszab tuti cserés.
Forintra annyiért adtam el a GS-t mint amennyiért ezt névre írva odaadják

Valószínű semmivel se rosszabb vétel ez ennyiért mint egy szintén ismeretlen előéletű, magyar 500 környékén
Eladta............jó régen.talán 3 hónapja.
Dozer, eladó még az sv ? Aktuális lett a motorvásárlás.
Igen, ezek a kedvenceim. Hölgytulaj (ami szerintem inkább hátrány), meg persze egy szezonban összesen 2000km-ert futott, stb. Én nem mentem sokat a géppel, most van megy 1 éve, de belement 12000km. És tényleg nem mentem sokat, legalábbis nem tűnt soknak. Aztán persze ki lehet fogni keveset futott öreg gépeket, csak sajnos a hírdetések fele ilyen, 10 éves gép 18000km-el.
Egész egyben van................csak egy kis üvegszálas gitt meg festék és lesz ez nemdohányzó öreg hölgy körorvos templomi motorja.
Hát ja. Bár ahogy nézem azért kapott az élettől rendesen az a gép. Szerintem darabokban többet ér.
Ez az E-bayes. Amit te is linkeltél. 5 nap alatt házhoz jött.
Ebay-es tank vagy itthoni?
Egyébként sikerült a gépet rendbe tenni. Már csak egy markolat kell.
Hmmm.2014?
A kéne egy nem hajlott külső cső.
B kéne egy olcsó SV
C kéne pénz a többihez.
hajrá!
mikor mehetek kipróbálni?
Hát egyenlőre csak álomban és pizsiben.
Örülök ha végzek a rendes motorommal.
Flexelsz rá pár bukógombát+hegesztesz fel 1 tartalék marmonkannát és tiéd a világ!

Én kérek elnézést!
Másra nemis ha végzek vele.
+ pályázni is jó lenne!
A CBR telókhoz kéne szereznem egy nagyon olcsó SV-t.
És azt házasítva meglenne a tesztalany.
Azé ' mert neked gugli a barátod.
szerintem nekem halkan talán az a véleményem, hogy még a rugó és betét csere is qrvakevés,a jó futómü-fék fényévekre maradna
...egyébként nemrég az is megfordult a fejemben hogy veszek ujra egy jóállapotu sv650n-t,és ráköltök még az elejére egy halom pénzt
(ha tutira tudnám hogy müködne,és nem csak kisérletezgetnék hosszu ideig,nagy ráforditással, már hirdetném is meg a bömöst)