Végülis ja.
Eléggé.
De nem tökölök.Új oszt kész.
Ha legalább a vám nem packázna el tudnám kezdeni.A hűtő helyenyomorgatása is idő lesz.Pont elszöszmötölnék mire minden meglenne.
De míg nincs a kezemben a két nyereg nem akarom szétkapni.
Féknyeregcsavat néztem angolban 15 rugó a 4db+posta.KB 1-1,5 hét Gondolom márkakereskedésben ennél enyhén drágább.KB 18 ra tippelek.kilőve.Ebayen néztem szintén ennyi.Az x-bike-ban probolt rozsdamentes 11 rugó a szett és 2 hét minimum.
Hétfőn rendeltem.
Fékvezeték tökmás mint az enyém a fittingek hajlása miatt ergo kuka kéne új.
Viszont huzatos kéne mert szabadon leng.
A héfalnál viszont csak fekete van.Meg vagyok lőve.A többi opció drága mert mind 18-20e.
Szerelhetős olcsóbb de hát belémverték az ideget.
Vám meg 17.e óta ül a nyergeken.
Fasz kivan.
Sok a dilemma.
Olyat fájterkedtem szlovákiában tavasszal hogy egy életre elment a kedvem tőle.
Szemét a vám nincs féknyeregcsavarom és nem tom mi lesz a fékvezetékekkel.
Valaki megtalálható lesz szombaton Mezőberényben a Fighter napon ?
illetve, PC-vel kapcsolatosan, még anno valamikor azt mondtátok, hogy ha lekötjük az akksit, akkor "elfelejti" az írt térképet és visszaáll gyárira. Viszont a honlapjukon azt írják, hogy csak akkor "felejti el" az akkori térképet, ha írsz egy másikat és felülírod.. vélemény ?
én ezzel úgy vagyok, h amikor úgy érzem, "kevés" a 650... (előzésnél, stb), akkor elkezdem 5000 fölött tartani a fordulatot, nem pedig az alsó tartományban lustálkodni --- és máris rájövök, hogy van ott tartalék. mondanám, h másnak is ezt tanácsolom, de inkább nem tanácsolok ilyesmit...
Eléggé.
De nem tökölök.Új oszt kész.
Ha legalább a vám nem packázna el tudnám kezdeni.A hűtő helyenyomorgatása is idő lesz.Pont elszöszmötölnék mire minden meglenne.
De míg nincs a kezemben a két nyereg nem akarom szétkapni.
vegyél nagyobbat,áthozod, megóggyuk (ne a faboryban meraz kb ugyanannyiba kerülne mint az eredeti)
fekete csö mé nemgyó?
Hétfőn rendeltem.
Fékvezeték tökmás mint az enyém a fittingek hajlása miatt ergo kuka kéne új.
Viszont huzatos kéne mert szabadon leng.
A héfalnál viszont csak fekete van.Meg vagyok lőve.A többi opció drága mert mind 18-20e.
Szerelhetős olcsóbb de hát belémverték az ideget.
Vám meg 17.e óta ül a nyergeken.
Fasz kivan.
Sok a dilemma.
Szemét a vám nincs féknyeregcsavarom és nem tom mi lesz a fékvezetékekkel.
Szándékszol menni?
Valaki megtalálható lesz szombaton Mezőberényben a Fighter napon ?
illetve, PC-vel kapcsolatosan, még anno valamikor azt mondtátok, hogy ha lekötjük az akksit, akkor "elfelejti" az írt térképet és visszaáll gyárira. Viszont a honlapjukon azt írják, hogy csak akkor "felejti el" az akkori térképet, ha írsz egy másikat és felülírod.. vélemény ?
most mondjam, hogy városi forgalom? :-)
Én hülye meg tötyögök haccázassal.
Sosevót ezresem.
Bár flexem és kompresszormom évekóta.
De anyánál élek,kutyám van,..............motorral járok.
1000-esnek: 20.500 Ft
650-esnek: 12.200 Ft
éves szinten nincs 10.000 Ft
A többiben szerintem nincs nagy eltérés