Nem bánom, de az komoly pénzedbe kerül majd....
Kidobsz egy tisztes összeget, és megy a buli...Utána arra hivatkozom majd hogy Jedi vagyok, vagy Bangladesi cserediák és gólya az egyetemen
Svájcot én is "betámadnám"
Hátha hős lehetnék sok hiteles szemében
Egye fene hogy ne legyen nemzetközi bonyodalom az országunknak bagarollal bekenem a pofámat és "allah Akbar"-t kiáltok!
és akkor mivan ha beírom mégegyszer? betelik a fórum?
most le is fényképeztem, hátha.....egyébként meg volt értelme mégegyszer beírni, most legalább okosabb lettem :)
szóval köszi az infót
már írtad egyszer, h ez kellene... attól h mégegyszer beírod, nem fogjuk jobban tudni a választ...
egyébként mi lenne, ha egyszerűen megvásárolnád?
én a suzuki budakalászt ajánlom, hamar meghoznak bármit.
nem árt cikkszámot tudni, ehhez keress 1 robbantott ábrát és úgy.
Üdv!
az alábbi képeken látható csatikra lenne szükségem. cserélnék gyári indexeket kicsikre, aztán nem akarom sufni-tuningosan megoldani (csípő fogó+szig.szalag).
hol tudnék ilyesmiket beszerezni? bontóból?
plusz még mindig van egy eladó kis rendszámtartóm, üvegszálból készült!
Előre is köszi!
tegnapelött jöttem haza cseh turáról (krumlov+környéke)
olyan mint az osztrákok csak nem olyan mézeskalács stilusu minden
az utak ugyanolyan jók,és olcsóbb minden
ajánlom mindenkinek
Egésznap?
Neeeeeem...............egésznap újabb és újabb jöhet.
Majd jövőre.
Mint mondtam a turacher strasse.............szerintem hasonlít az 577-re csak hosszabb.
Egyes részei olyanok,de annak kevésbé lankás és erdősebb részei és 35 Km.
No igen :)
Nekem már az 577 is istenkirálycsászár szerpentin volt.
Konkrétan sehol nincs olyan szerpentin itthon amit úgy élveznék hogy akár egy napot is ott töltsek. Pedig jó lenne
én ott még sose voltam.
de a szlovák és lengyel hegyi utakhoz képest ez a pár "szerpentin", ami nálunk van... hát ez olyan, mintha a dobogókői lejtőt hasonlítgatnánk egy francia síterephez. persze ez van, ezt kell szeretni, t'om... csak úgy kijött belőlem.
Kidobsz egy tisztes összeget, és megy a buli...Utána arra hivatkozom majd hogy Jedi vagyok, vagy Bangladesi cserediák és gólya az egyetemen
Köszönöm szépen!
Hátha hős lehetnék sok hiteles szemében
Egye fene hogy ne legyen nemzetközi bonyodalom az országunknak bagarollal bekenem a pofámat és "allah Akbar"-t kiáltok!
http://elektroexpressz.hu/spd/unas_669509/EMF8092_Ka
bel_2_polusu_Csatlakozo_dugo_2_pin_016_m
És kitolva a sarut lehet beforrasztani.
most le is fényképeztem, hátha.....egyébként meg volt értelme mégegyszer beírni, most legalább okosabb lettem :)
szóval köszi az infót
egyébként mi lenne, ha egyszerűen megvásárolnád?
én a suzuki budakalászt ajánlom, hamar meghoznak bármit.
nem árt cikkszámot tudni, ehhez keress 1 robbantott ábrát és úgy.
az alábbi képeken látható csatikra lenne szükségem. cserélnék gyári indexeket kicsikre, aztán nem akarom sufni-tuningosan megoldani (csípő fogó+szig.szalag).
hol tudnék ilyesmiket beszerezni? bontóból?
plusz még mindig van egy eladó kis rendszámtartóm, üvegszálból készült!
Előre is köszi!
olyan mint az osztrákok csak nem olyan mézeskalács stilusu minden
az utak ugyanolyan jók,és olcsóbb minden
ajánlom mindenkinek
De időtényező a legnehezebb.
Egyenlőre Durovnik a terv jövőre, Plitvicével megtűzve, ha összejön rá a sajt
Utána jöhet a szomszédság ha megtehetem
Neeeeeem...............egésznap újabb és újabb jöhet.
Majd jövőre.
Mint mondtam a turacher strasse.............szerintem hasonlít az 577-re csak hosszabb.
Egyes részei olyanok,de annak kevésbé lankás és erdősebb részei és 35 Km.
Nekem már az 577 is istenkirálycsászár szerpentin volt.
Konkrétan sehol nincs olyan szerpentin itthon amit úgy élveznék hogy akár egy napot is ott töltsek. Pedig jó lenne
"Hegyek?Magyarországon nincsenek hegyek csak buckák."
de a szlovák és lengyel hegyi utakhoz képest ez a pár "szerpentin", ami nálunk van... hát ez olyan, mintha a dobogókői lejtőt hasonlítgatnánk egy francia síterephez. persze ez van, ezt kell szeretni, t'om... csak úgy kijött belőlem.
Erre a címre írj, aztán ledumáljuk.