Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg mész 1 hónap mulva is és akkoris 30 lesz.
Mi pont egy éve voltunk a Nockalmon, és 30 fok volt Meg voltam 1 jó hónapja is, akkor is annyi volt
A gázt lehet húzni a másikkal is.
Mivel?....kézben telóval?....hát jó felvétel lenne...
Nocalmot filmezzétek le.
Arrafelé még nem, épp hogy érintjük az alpok alját...
Hóláncot vinni kell.
Csak óvatosan a hegyekben, néhol már leesett a hó is
A skandináv túra jó ötlet, próbálkozunk vele ............

A múlt évben ilyenkor még a tengerben lubickoltunk............
Talán korrózió.
Ha itthon elfogadják vizsgánál sz..k rá.
Van, de akkor gáz mivel azt csak Mo.-n ismerik el....tény, hogy máshol meg nem nézik....miért hiányzik?
Kicsit tolódik.Vázszám nem látszik.
Van még AF kód?
Jövő hétre ígérik a megoldását.
Most nem, de valamelyik évben(remélem az elkövetkező 2 valamelyikében) egy északi fjord túra befigyel....oda kéne a tgk-d... .....tele van minden falu kempinggel ahol faházak is vannak.....a fjordok meg szépek és az utak is nagyon jók...
Svédország nem jön szóba?

Amúgy van 5 eurom össz.
Úgy fest osztrákia lesz belőle....közeli célpont így akár szombat délután is lehet jönni, kb 300km Bp.-től.....szombaton csavargunk valamerre a környéken, talán a nockalmot ejtjük útba...
Mer nem nézel modern meséket.
miért hófehérke egy láda almával a motorján száguldozott az autópályán? ezt a részt még nem láttam
Mivagyokén hófehérke?
Vagy az a piroska?
ha már Nyíregyre mész legalább egy láda almát gumipókozz fel hátra, csak el ne potyogtasd hazafelé
Nem rossz ötelet.
Ha lemme pénzem,kedvem és kéne valami nameg a lajos nyitva lenne vasárnap mehetek egy bevásárlókörutat.
De mivel nem így lehet nyomok egy nyiregy oda-visszát.
van az a sebesség, ahol izgis :-)

én mindkettőtöket megértem egyébként.

(1) az egyik az, h az ember megy és ott akar lenni. a múltkori sieléses példámat folytatva: nem léccel a lábunkon megyünk ausztriába, hanem fel a kocsi tetejére és rá a pályára, tempomat mellett szundikálva. ott pedig majd lesz persze sielés (v. szerpentinezés) eleget.

(2) a másik viszont az, hogy van, akinek az út a cél. az oda és a visszaút is a kaland része. a pálya pedig nem kaland... de ez csak az első pár alkalommal jó :-) először nekem is kaland volt a Krakkó odavissza, országúton, még autóval is. X-edszerre már ott tartok, hogy jó az, vannak jó útvonalak és ez a cél, DE: B.bányától hazáig már szétunom az agyam, egyetlen jó rész Nagyoroszi környéke, de persze nem 90-nel... és utána Rétságtól az a pár kanyar... ha lenne pálya, rámennék, húznék egy kövéret és csak érjek már haza.
miért kéne, ott és annyit mész rajta amennyi csak jól esik. én a helyedben most mennék egy Bécs oda-visszát, már csak hogy Ausztria is legyen benne
ja, az az ördögtől való :-)
Nem.........az autópálya.........attól irtózni kell.
ha kell valakinek 2db slip-on felszerelő rugó, szóljon, odaadom ajiba, csak érte kell jönni (bp xiv)
mi gonosz? a motor?