Üdv!
keresek olyan kis csatlakozokat,amivel az indexek vannak összedugva sv-n! a kis indexeket ezzel akarom bekötni, hogy ne kelljen vágni a gyárit.
Elöre is köszi!
Üdv! Tudtok ajánlani jó túra útvonalat Szlovákia irányába ill. Kassa környékén, ahol persze normális utak vannak és szép táj :) Eger, Mezőkövesd környékéről lenne az indulás olyan 300-400 km-ben gondolkodom! Előre is köszi ! Egyébként ha valakit érdekelnek akkor szept. 29 v. 30. nap lenne! Mezőkövesd-Miskolc-Sajószentpéter-Szendrő-Komjáti-Tornagörgő útvonalat néztem. Esetleg járt már arra valaki ?
Sziasztok!
Egy 2002-es sv650 S tulajdonosa vagyok. Nem vagyok motorszerelő,a megfogalmazásért előre elnézést.
A problémám a következő:
Ha 6. sebeségben tartósan 6000-es fordulat felett pörög a járgány, nem kap elég üzemanyagot,és lefullad menet közben. Bármelyik sebességben kihúzható a maximumig gond nélkül,csak a 6-kal van probléma, kb 130km/h felett.
Ismerősök szerint ac pumpa nem lehet,mert mindegyik fokozatban jelentkeznie kéne a problémának.
Szerelő kitisztította a karburátort,nem segített.
A segítséget előre is köszönöm!
Villahid csere nelkul nem fog menni.Nezz korul ebay-en a donor futomu evjarataban streetfighter hidak ugyeben.Ha megvan a lampa mar babapiskota.
Asszem a lajos is arul hasonlot.
Sziasztok. Áprilisban vettem az sv 1000 gépemet. Átolvastam a komplett fórumot ( 77000) bejegyzés . Sokat tanultam a motoromról, most szeretném lecserélni egy fiatalabb sv 1000-re. Meghirdettem de nincs komoly érdeklődő. Úgy néz ki ha nem megy el a gép akkor megtartom és át szeretném alakítani, N verzióra . Nekem gsx-r eleje van valami E betüs street fejidomra lenne szükségem mint pl ez.:http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_996r-6084298 , de felszereléssel. Aki tud hasonlót jelentkezzen.
Tsanyi hozzád szeretném elvinni majd teljesen átnézetni a gépet de Nyíregyházi vagyok és kicsit körülményesebb. Légy szíves írd meg a számodat hol tudom veled felvenni a kapcsolatot.
keresek olyan kis csatlakozokat,amivel az indexek vannak összedugva sv-n! a kis indexeket ezzel akarom bekötni, hogy ne kelljen vágni a gyárit.
Elöre is köszi!
Egy 2002-es sv650 S tulajdonosa vagyok. Nem vagyok motorszerelő,a megfogalmazásért előre elnézést.
A problémám a következő:
Ha 6. sebeségben tartósan 6000-es fordulat felett pörög a járgány, nem kap elég üzemanyagot,és lefullad menet közben. Bármelyik sebességben kihúzható a maximumig gond nélkül,csak a 6-kal van probléma, kb 130km/h felett.
Ismerősök szerint ac pumpa nem lehet,mert mindegyik fokozatban jelentkeznie kéne a problémának.
Szerelő kitisztította a karburátort,nem segített.
A segítséget előre is köszönöm!
Csak egy fejidom kell aztán szevasz.
meg a sok hülyeséget, amiket összeírtunk :)
Asszem a lajos is arul hasonlot.
Tsanyi hozzád szeretném elvinni majd teljesen átnézetni a gépet de Nyíregyházi vagyok és kicsit körülményesebb. Légy szíves írd meg a számodat hol tudom veled felvenni a kapcsolatot.
TUdsz dobni linket?
Japán.
kuplungcserés a motorom (r1) valaki tud nekem ajánlani vmi kuplung márkát amit érdemes belerakni......?,
előre is köszönöm!
Akkor nem szóltam.
Nekem van vadiúj fékkarom, igaz utángyártott.
De leboltolhatjuk.
Helló
Kérdés lesz valami szezonzáró gurulás vagy bármiféle tekergés?
Szívesen mennék! Sajnos az idei év nem volt számomra kilóméterdús