Heló mindenki! Tudtok olyan sv 1000-t ami 100,000t futott vagy esetleg többet?Kíváncsi vagyok hogy mennyire kopik meg egy SV1000 abban az esetben ha rendben van tartva.
Régen jártam erre és pofátlanul megint csak kérdéssel :) De nyugodtan kövezzetek meg :) Érezte már valaki úgy hogy az sv nek kicsit fent van az eleje? Pedig a telónak tuti nincs baja, és érzem kigyorsításnál hogy jönni akar nagyon az eleje. Van erre mód hogy lejjeb ültetni egy kicsit? (nem drasztikusan) Mit érnék el vele? Érdemes? Stabilabb lenne a motor? Van-e ebben valakinek tapasztala?
Bárcsak ilyen egyszerű lenne. A vezlánc azt mondta a fogaskeréknek hogy ő most lelép innen mert a töke televan a városi forgalommal. A fogaskerék simán elengedte, de a veztengely egy kicsit aggódott ezért gondolta megáll mert onnan akarta nézni az eseményeket. A dugó éppen jött felfelé az alagútban és látta hogy a szelep még baszott kimenni az alagút végéből, a szelep meg csak nézett kifelé a fejéből a szára irányába és nem értette hogy ő még mi a szart keres itt. De a dugó csak jött jött és nem érdekelte hogy a szelepet egy kicsit fel kell pofoznia az alagút végén. Hát így is lett, találkoztak és kiderült kinek nagyobb a lendülete :)
A dugó mögött éppen jött a hajtókar és ő is érezte a pofozkodást.
Még nem beszéltem vele, nem tudom hogy van....
Haszna szerintem nemnagyon.
Inkább a hátán tekerj egyet.
Hány kiló vagy?
Régen jártam erre és pofátlanul megint csak kérdéssel :) De nyugodtan kövezzetek meg :) Érezte már valaki úgy hogy az sv nek kicsit fent van az eleje? Pedig a telónak tuti nincs baja, és érzem kigyorsításnál hogy jönni akar nagyon az eleje. Van erre mód hogy lejjeb ültetni egy kicsit? (nem drasztikusan) Mit érnék el vele? Érdemes? Stabilabb lenne a motor? Van-e ebben valakinek tapasztala?
van két jó állapotú első féktárcsám sv 650 2003- ra. 10000.- / db.
Várom válaszod.
üdv. Jenő
csimesz@citromail.hu
(az írásra, nem a történésekre)
Holnap megveszek egy másik blokkot és belerakom.
A dugó mögött éppen jött a hajtókar és ő is érezte a pofozkodást.
Még nem beszéltem vele, nem tudom hogy van....
Röviden tömören ennyi....
Csak össze kell rakni.
Azt szeretném kérdezni,hogy alapjáraton egy 650-es milyen fordulatszámon pörög?