Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze.
Felhozom tutti perfettóra és megy aludni.
Jövőre folyt köv.
Megyek svájcba................ótópálya nélkül.
Azt megtudtam hogy eredendően gonosz.
Szerintem az enyém szebbebb
szép neked, nekem meg szép az enyém és ez így van jól
Meraz meg igyis szep.es par het mulva igazi gyongyszem lesz
akkor meg nem értem mé szósz be, ha ütött kopott csotrogány a tied is
Hmm............nem egyenes de nem olajoz már.A csavar be lett csavarva.
És kurvára nem csillivilli.
A horpadás a tankon nem az,a gittfoltos ujra elrepedt sárvédő sem,a karcos váz és a lefittyedt hűtő amire nem tom felrakni a hűtőtakarót sem az a kifejezett csillivilli.
De legalább használom.
Megy,pöfög,elvitt horvátországba,ausztriába.
Lassan ebben az évben belekerült 11200. Km.
Ez az ami számít.
valakinek az a fontos, hogy csili-vili legyen a gép, másnak meg, hogy egyenes legyen a teló és ne olajozza a féket
Mondjuk nem látszik.
ha drágábban akarod megvenni a bontott cuccot mint a szalonban az újat akkor hajrá. de mondom lehet már változott a helyzet, én 4 éve jártam ott
A Ricsinél már közel 100ezer HUF értékben vásároltam, mindig azt kaptam amit vártam. A Súgó már postázott repedt bowdent (a telefonban hibátlat ígért).
Helló!
Én csomagtartó rendszereket gyártok. https://picasaweb.google.com/p... az egyik ügyfelem legyártatott egy komplett rendszert felső konzol 15000.- oldalkonzolok 20000.- ha valakinek kell a rendszer givi monokey oldaldoboz rögzítőkkel, most az erősítést ingyen megcsinálom hozzá így a teljes erősített rendzszer 35000.- Ft.
Szerelésre el kell jönni hozzám pilisvörösvárra.
nem telik be, csak a fórumlakók b_ogatásának minősül.
de végülis mindegy, tényleg
Sziasztok eladó egy központi emelő ami a motor eladását követően megmaradt, ha valakinek ilyen kellene a télre, jelezzen

http://www.kepesmotor.hu/motor...
Bontonak bonto......hogy rendes e?En valszeg sose tudok meg.nem bont olyat ami engem most erdekelhet.
a Ricsit akár ki is húzhatod, bár 2008-as a tapasztalat lehet azóta változott a helyzet.
Sugomotor,Ricsibonto,Kakasdi bontó.
bevallom én egy bontót sem tudok, nem hogy normálisat ...
keress egy normális bontót,a fejidom ér annyit hogy átszereljék az egészet neked N-esre
beleugrani ezért egy zsákbamacskába+átirás....
Csak ezért kár bebukni egy eladás-vétellel járó anyagi buktát.
Már csak az átírás árából megvan egy gyári fejidom.
KB 6-80e ből megvan a vödörlámpás gyári új kereskedésben lévő cuccokból csak a telószáron lévő rögzítést kell megoldani.
Én sem szeretném eladni de 4 évig nem volt motorom. 2 éve tudom sv 1000-t szeretnék és megvettem. Eltelt az idény és most alakult ki bennem hogy tényleg 36 évesen mit is szeretnék. A motorom 267-et megy végsebességre (megnéztem), és megrémit! Ha eladom veszek egy fekete vázas 2007-es "N" sv1000-ret majd fogaskerék csere előre egyel kissebb hátra 2-vel nagyobb és máris jobban érzem majd magam. A mostani motorom imádom nagyon jó 2005.05 havi. Hiszitek vagy sem 6-6.5 litert fogyaszt, megy mint őrült ,szépen motorozható de nem vagyok nagy szerelő, és igaz hogy találok jó fejidomot, félek nekikezdeni bárminek is. Igy jobb ha veszek egy gyárit.
Amilyen árak vannak mostanában a motorpiacon....háááát...én nem adnék el semmit ha nem nagyon muszály! Székletért - vizeletért adnak olyan gépeket hogy az állam leesik. Mindamellett vannak olyan típusok amelyeknek érthetetlenül magas szerintem az ára.
Thx lajost. Ha nem kell el a gép akkor átalakítás lesz.
Ama bizonyos lámpa ....khm....biztosan akarod tudni?
Nos szerintem nézd meg magad az árát...Mosom kezeim egy ártatlan ember halálában!
A cikkszáma: 10033983
Bármi tetszik azt 300/ EUR szállítom neked.